Mislim da moras napraviti jailbreak na mobu da imas u jednom redu 5 umjesto 4 ikone...
Printable View
Već si pitao u jednoj temi.
Uglavnom, treba ti JB, Cydia/ Rock i od tamo instaliraš Five icon dock (kombinacija five/ 5, zajedno/ odvojeno slova...).
kuglanje di kuglas samim telefonom,kak se zove igrica nemogu nikako naci?
da nije Midnight Bowling mada nisam je probao pa neznam
Igrica ti se zove : Action Bowling Free
Zanima me kada oču da skidam s app store trazi mi da prijevim bankovni racun i jos nekakvih dodataka.Zanima me postoji li neka mogučnost
da se zeljene aplikacije prebace preko i tunesa ili neki drugi instalacijski paket kad cydia
Zanima me di mogu nac app za jailbraik iphone ali 3.1.3 na apullo.us nema nista kaze da je stranica ukinuta? Ako tko zna bio bi zahvalan:) za app i igre da su cjele one sa app storA ili tako nes tnx
apptrackr.org
ima neka aplikacija da kad pisem sms poruke vidim kolko mi je ostlao znakova, tj kolko sam potrosio?
Edit: našao, sms helper, radi odlično
ims na apple stranici free potrazi ja sam juce vidjeo
zna li netko kako bi se zvao ovaj gadget za lockscreen dakle i kad je (0) da piše.
http://i41.tinypic.com/2cijx3q.png
zove se LockInfo....odlican app i mislim da ce biti jedini koji cu ikad kupit! 5$
nema nigdje crackani...bar ja nisam naso...al stvarno je prva liga!
mene zanima neki dobar programcic za bolje hvatanje signala Wirelessa...koliko znam original u iphone-u hvata na manju udaljenost pa sto preporucujete?
wifitrak, navodno da je najbolji program za wireless
wififofum strava alikacija , cak ti pokaze na googlemapsu
Wifi forum pokaze ali si trazio te preko google maps ne postoji ni jedna sve sam bezveze baca ja sam sa cydie skinui Ewifi super mi radi
ima koja aplikacija da vidiš koji su se programi zadnji koristili? tipa da vidiš ko ti je zadnji prčko po mobitelu i šta je radio?
Ima netko Dynolicious Log Box 1.2...nigdje nac nista osim da platim
Jel ima netko crackanu aplikaciju My Brute?
Koju god sam verziju probao, uvijek mi pise "Buy the game" :(