Koja je "funkcija" Dropbox-a? Koristim GoodReader za fileove, mogu slati emailom, uploadati preko wifi-a...
Da li je to isto ili...?
Printable View
Koja je "funkcija" Dropbox-a? Koristim GoodReader za fileove, mogu slati emailom, uploadati preko wifi-a...
Da li je to isto ili...?
Nisam čuo za taj GoodReader.
Dropbox sam počeo prvo koristiti na kompu kao windows klijent.
Šema je ova - na kompu jedan folder je označen kao "dropbox folder" i sve što se ubaci u njega automatski se uploada na net na tvoj dropbox account. Naravno u tom folderu možeš imati podfoldere i što god želiš. Za to ne treba poseban program, sve preko file managera.
A postoji i posebni folder "Public" - za svaki file koji se nalazi u njemu može se kreirati "public link" tako da bilo tko može pristupiti toj datoteci (desni klik na file - dropbox - copy public link). Recimo to koristim umjesto image hostinga, ako pravim neku galeriju i sl. Ili recimo kolegi sam neki dan trebao poslati mapu Italije za navigaciju (oko 200MB). Ubacio sam to u public folder, odmah mu kreirao link i poslao i rekao da proba skinit za jedno sat vremena.
Sve što imaš u tom "dropbox folderu" vidiš i kad se ulogiraš na netu na svoj račun. Ako preko neta nešto uploadaš na svoj acc, odmah ti se synca s tim folderom na kompu.
E ista stvar je i sa iPhone, vidiš lijepo svoj folder i uvijek je syncan. Naravno neće spremiti sve u cache u telefon (može se postaviti cache u MB).
Kompaktibilan je se nekim aplikacijama, recimo 1password synca lozinke preko dropboxa, ili "documents to go" pristupa direktno dropboxu itd itd...
A u iPhone klijentu (ovisno o instaliranim aplikacijama) isto možeš iz dropboxa neki dokument otvoriti sa "DocsToGo" ili poslati sa "Air Sharing" (wifi) ili sa "FTPOnTheGo" ili prebaciti u iFile pa dalje kopirati kamo želiš - to je ono što meni nudi, ali tko zna što sve još podržava.
Kod registracije dobiješ 2GB prostora, a ako nekoga pozoveš i ta osoba se registrira i instalira klijent dobiješ još 256MB (do max. 8GB čini mi se).
Pa eto možda netko bude dobar i klikne na OVAJ REFERRAL prije registracije, kad sam tako lijepo objasnio sve :D
EDIT: sad sam skontao da ne možeš sa telefona poslati fajl putem maila. Ali može se prebaciti u "Documents To Go" i onda mailati kao attachment. Ili prebaciti u "Public folder" i poslati mailom public link
Da, onda je slicno kao Good Reader. To je zapravo file manager. Samo sto u dropboxu sve stavljas preko komp. u folder, dok goodreader uploadas preko wifija i na njemu nema generate link (sto mi bas i nije potrebno)
Ali dobar je program, nisam znao za njega
Ovo zadnje, sa cydie se placa...Jel moguce nekako drugacije skinuti?
da li postoji neka aplikacija za iphon za gledanje TV-a preko WLAN-a(neta)ili nešto u tom stilu ili neka stranica
Justin TV?
http://lmgtfy.com/?q=sinful+repo :D
P.S. upute su u prvom rezultatu pretraživanja
Atomic Web Browser
http://atomicwebbrowser.com/
zaboravite safari, ovaj ima tabove, fullscreen i sta je najbitnije BRZIIII je i to osjetno !
Pitanje, da li heywire koristi net za slanje poruka tj. skida li promet??? Pitam jer dečko je nedavno kupio iphone i instalirao si je heywire međutim pošto nema ugovor niti kuna na računu nije mogao poslati poruku...sam heywire je skinuo dok je bio spojen na wifi..dok nije spojen na ništa ne može slati poruke...?
Ajd super, može li se to dobiti tj. skinuti free? Vidim da se u appstoreu plaća, a na apptrack org. mi ne pronalazi??
KORISTI MULTIQUOTE, SVAKI PUT TI SPAJAM POSOVE. SLJEDECI PUT BRISEM BEZ UPOZORENJA
Da, heywire je prek neta..
A kolko znam, ima i free verzija (barem je bila...) atomic web browsera :D
pa ima atomic na apptrackeru kak ne
A kak mislis da ces slat besplatne poruke ak ne prek neta? :jehon: aktiviras si besplatne poruke onda...
atomic imam lite i radi bolje nego safari barem 3 puta brže. a hey wire radi prek neta odn wi fi... ja ga koristim maximalno (imam curu iz t mobile) i svaka joj je poruka došla koju sam poslao tolko ak neko ima problem s slanjem poruka ili točnosti, a ako netko ima istu tu app na nekom drugom iphonu ili androidu (ako je izašao za android) onda možete jedno drugom slat, direktno
i imaš na apptrack whatsapp ako imaš nekoga bliskog s iphonom... sms i mms free :) ( a app iz apptrack free :P)
odi prek atomica na you tube i tako češ znati da smo u pravu :D... i brže mi prek njega očitava video i nije tak spor ko na safariju :)
Youtube radi iz svakog browsera jer se klikom na video prozor youtube videa pali Youtube aplikacija koja dolazi predinstalirana na iPhoneu.
Niti jedan "legalni" browser za iphone ne podržava flash per se, postoji jedino Skyfire koji konvertira flash video u html5 video codec i onda ih tako prikazuje...
Na cydiji ima dodatak za Safari browser, Frash, koji ima baš pravu flash podršku.
ali kada se ode youtube i odabere se desktop verzija, filmici se ne vide i ne mogu se pokrenuti...iz bilo kojeg browsera...
Tak je, u mobilnoj verziji youtubea videi se prikazuju u .mp4 formatu (iphone compatible), dok se u desktop verziji youtubea prikazuju u .flv formatu (flash video)
http://www.redmondpie.com/wp-content...de-on-iPad.jpg
http://www.redmondpie.com/wp-content...n-iPhone-4.jpg
The award winning studio, Epic Games which is behind Xbox 360 hits like Gears of Wars 2 and Unreal Tournament 3 – has released Infinity Blade for iPhone, iPad and iPod touch. Infinity Blade for iOS is based on the Unreal Engine 3 and needless to sat, it looks amazing!
Download link (iTunes)= Citat =:
The first mobile game powered by Epic’s cutting-edge Unreal Engine 3 technology, Infinity Blade takes handheld gaming to new heights with gorgeous visuals, adrenaline-fueled battles and advanced character progression in a fully 3D castle realm.
EDIT: Samo da nadodam, igra je "teska" oko 300 MB (nisam pratio dok se Downloadalo preko Instalousa) i evo sad sam je poceo igrati.
Stvarno je grafika fenomenalna, ima par mjeste gdje FPS pada no to je zanemarivo (testirao sam na iPhone 3GSu).
Sto se tice same igre, pocinje tako da te odma stave u borbu i kroz borbu imas neki tutorial kako se boriti i mogu reci da su to vrlo kreativno napravili. Igrac nakon svake pobjede dobiva lovu i exp. Ima ogroman shop sa svakakvim stvarima (od maceva, kaciga, oklopa, stitova pa do prstenja). Dok se "razgledava" okolina, moguce je naletiti na Health potione pa preporucam da pozorno gledate :)
Zna tko kakvu dobru aplikaciju protiv krade? Vidao sam ih po netu, ali prije vjerujem vama s naseg foruma. Protiv krade mislim na to ako ima nesto slicno kao HTC Sense. Sheme tipa GPS lokacija, zakljucavanje uredaja, brisanje podataka...