Molio bih da mi neko napiše link gdje mogu naci igrice baš za PC pocket (HTC Touch), i slične aplikacije?!
Printable View
Molio bih da mi neko napiše link gdje mogu naci igrice baš za PC pocket (HTC Touch), i slične aplikacije?!
Ekipa....dajte link za neki player koji dolazi sa codecima ili bar neki link sa solo codecima posto mi wmp ne moze otvoriti sve fileove na mda.
Mozda bi bilo najbolje da instaliram neki player koji po defaultu ima dosta codeca, samo ako moze link za doticni.
Hvala....
Ono sto ti ja mogu preporuciti je da probas sa neka od ova dva playera, moze i oba, (Core Player i/ili PocketMusic). Inace dva jaca playera.Za ono sto meni treba sasvim sam zadovoljan, ne koristim ih ni za Mp3 ni za filmove,koristim ih jedino za reprodukciu muzike preko Interneta.
EDIT: u trazilicu upisi download i naziv playera i imas ga
Inace google, google i da ne zaboravim na google rijesava vecinu problema.............ili _TU_
.
.
Instalirao sam Core player, ali nesto ne sljaka kako treba tj. sam video ide kao usporeno i zastajkuje. Brzina je namjestena normalno na 100% i sve ostalo, ali video ne radi kako treba....a radi se o obicno malo traileru od neke igre.
Može preporuka (ime) nekog dobrog Contacts manager programa, uglavnom da je bolji od defaultnog. I isto tako nekog weather programa, (imam PocketWeather i Spb.Weather, nisam nešto zadovoljan točnošću istih) te trebao bi i ime app. kojom mogu promijeniti left&right SOFT KAYS tipke.
nadam se da će se naći netko.
Ej, a sto ti treba Weather? meni je HTC-ov cist ok :), Contact manager? zar nema Spb Contact manager ili nesto slicno ? :)
Nisam pomogao al eto :)
Problem kod spb weathera ja da skida podatke s neke ruske stranice.
Mozes instalirati template za spb koji skida prognozu s accuweathera. Nisam koristio spb dosta dugo , pa ne mogu naci taj template. Potrazit cu, pa ako nadjem postam.
Edit: Bio je to jedan od ovih templateova. Neznam tocno koji... Pokusat cu jos potraziti na staroj kartici.
http://www.spbclub.com/forum/viewtopic.php?p=61266
ja na svom HTC-u (oriđiđi WM 5) po defaultu nemam nikakvog weathera pa sam stavio gore dva navedane te napravio paralelni test koji je bolji i niti jedan mi nije točan, ni pouzdan. Pa pitah ako ima koji točniji.
...za sve ostale prijedloge mogućih app. slušam (čitam) dalje
evo ovak, imam MDA Compact IV, i treba mi msn messenger, već sam skinuo par verzija, ali ne instalira mi ih do kraja. Kaže da je instalacija neuspješna...
mislim što nemaš na mobu po defaultu msn messenger, ako ne probaj sa ovime: fring
Puno hvala, program radi super!!!!
Imam još jedno pitanje u vezi mda compact IV-a. Kada se spojim na internet i hoću gledati filmove, traži me da instaliram flash, instaliram ga i opet neće... Što da radim??
pojma nemam, probaj s Opera Mobile web preglednikom.
fantastic bytes softkey manager za pogađaš, softkeys
a za kontakte ja koristim iContact burt edition jer u njemu možeš izabrati da ti se vidi gornja status traka pa više nema onaj bug da ne možeš izaći iz programa tako lako a i dodatak su skinovi koje mislim obična verzija nema. Jako finger firendly. Ja sam čak zamjenio defaultni u registryu s njim. Dobar je za sve što ti treba za svakodnevnu uporabu, a za uređivanje kontakata pozove ugrađeni windows editor
@compact IV, ako misliš na live streaming tipa youtube i to onda ćeš morat flashat rom sa ugrađenim flashlite 3.1 a ni tada neće raditi svaki put. Ako samo instaliraš to u najvećem broju sluičajeva ne radi
@SunBlade, kinoma play. Ne freeplay nego play jer ljudi to često mješaju, neću ti ga opisivat ali vjerujem da ako probaš nećeš tražit dalje od njega. Odličan je za video, glazbu a bome i slike+ youtube, podcast i internet radio player.
ej ljudi znate li gdje mogu naci full igre za htc tytn II? tj za platformu WM 6.0
igre tipa tetris sam nasao ali htjeo bih neke složenije,sa složenijom gradfikom,sportske,pucačine i tak pa ako netko ima feel free to speak :)
Evo ovako, htio sam otvoriti temu posebno za ovo pitanje, ali sam odustao. Imam MDA compact IV i zanima me mogu li imati pedometer na njemu, znači tražim program pedometar.
inače, za sve koji IPAK ne čitaju od prvog posta i ne koriste search izvor aplikacija za wm ja ppcwarez.org. Ako nema tamo, onda vjerojatno nema uopće. Ja bar nikad nisam naletio na aplikaciju koje tamo nema
Ne mogu se sjetit kako se zove program koji prati stanje baterije, memorije, velićine slobodne memorije. Često puta skin je u obliku smilea.
http://img259.imageshack.us/img259/9...apture13hw.png
Imao sam iPAQ-a 614c (rezolucija 240x320), a sad imam 914c (320x240) i vecina igara ne radi na njemu, a rijetko gdje je navedeno podrzava li landscape pa moram oprobavati svaku aplikaciju.
Ako netko ima kakav link za download, molim neka posta ili me PM-ne! :beer:
sa Resco Explorer - Today plugin nemam Luncher kao što imam na HTC home-u. ili ne znam namjestit. se da to kak rješit ?