da samo racunaj jedno APPLE objavljuje Updatove oko 17-18h po njihovom vremenu barem je dosada uvjek bilo tako znaci da ce kod nas u to doba biti 2-3 Ujutro :) posto je Vremenska razlika -9h :)
Printable View
Apropos natpisa "available June, 17" - što to znači konkretno? U ponoć sa 16. na 17.6. po tom njihovom (kalifornijskom) vremenu? Ili GMT ponoć? Ako je kalifornijska varijanta, to je kod nas 9h ujutro. Ako je GMT, to je noćas, za cca. 2 sata...
EDIT:
Evo viperpitbull me prestigao :)
Ah well :( Čekat će se, što sad...
iPhone OS 3.0 update to finally hit everybody at 6pm London time
dakle kod nas bi trebao biti dostupan u 18h. :D
No nikako dočekati ;D
pa zar nije uvijek GMT +1, bez obzira na ljetno/zimsko računanje vremena
jok, GMT ostaje na mjestu jer ne koriste svi ljetno vrijeme. idemo na GMT+2 prek ljeta
ovi pod ekvatorom čak idu kontra. ludnica jelda :)
Da, to. Otočani u Emgleskoj ne idu na DST, ostaju uvijek na istom. Ma kemije s tim vremenom, kao da zone nisu dosta nego još miču sim-tam po sat. Svašta...
Uglavnom, i ja brijem da smo sad GMT +2, tako da će OS 3.0 biti available, ako je gornja informacija točna (6PM GMT), u 20h.
Hoće netko okladu bacit koji će DL speed biti u prvih, recimo, 3 sata otkad se pojavi OS 3.0? :D Ja velim da će past ispod 10 (kb, ne mb)
heh u biti imaju otočani DST. GMT je više orijentacijsko vrijeme :)
U Londonu je sad 17.13, imaš worldclock i na iPhoneu ;)
Tak da update ipak 19h. Al nema veze, kolka ce brzina bit ionak cemo ga dobit tek sutra
Touche :D :D :D
Bitno da se iPhone ima, a tu ko tuljan razbijam glavu o vremenu :)
Čemu "tek sutra"? Ja sam spojen, iTunes dignut, a kad klik na "update" pokaže zadovoljavajuću informaciju bogme neće samo iTunes bit dignut ;)
...naravno, bit će dignut i OS 3.0, official... perverznjaci jedni!
tog mene i strah. ak mi pokaže 2kbps odo ja. probam ujutro, valjda cu prezivjet do onda..
bemti, nisam bio ovak nestrpljiv ni kad sam ga isel kupovat :)
eh multicast multicast, u ovakvim trenucima mi je žao što se koristi skoro isključivo za streaming a ne i za download
Pa 'bemu sve, valjda su svjesni koja će navala biti. Neće valjda ponoviti fijasko sa push serverom koji su napravili... Znaju koliko ih je prodano, znaju otrpilike koliko ljudi će ići na update a koji će čekati ili neće nikad napravit update... Valjda znaju 2 i 2 zbrojit, pogotovo što ulažu one neizrecive pare tamo u neki server-valley, mislim 2 bil dolara. K vragu, ako pukne sve, onda su stvarno banana...
18:50:37 - still nothing :D
judgment day-pad interneta zbog iphone usera
10 mil iPhona
pola mbit per capita (recimo)
====================
5 mil mbit (5 exabit, ako se nisam preračunao)
Ahem... mislim da je to čisto pristojan bandwidth. Trebat će im optički kabel promjera omanje afričke države za to :D
a i sa 2.2.1 se server isto rusio a nije bio neki Super update a sada tek :) Uhhhhhh serveri ce se rusiti 100000%
18:58:39 - still no luck. Morat ću im ja tamo doći pa kliknuti na neki "GO" button, sve mi se čini...
19:03:01 - očito nije u 19h :D