da nabacim nekoliko dojmova o mobu
popratna oprema moba je ok,bluetooth slušalica,obične slušalice(bez fast port priključka)
upute,punjač,8 GB kartica,stalak za pujnenje moba/slušalice
kad se spoji mob s kompom odmah nudi instalaciju(s mem.kartice) pc suite,media go i PC Companion 1.6
bez prva dva softa i mogu ali potonji je odličan,koristi win.explorer i ubacuješ u mob/karticu što želiš,
nema više odabira prijenos datoteka i ostalog
kvaliteta kućišta je ok,ništa ne škripi,slider odličan
tipkovnica-tak tak,tipke dosta gusto nabacane,previše jedna do druge,malo škripi kod tipkanja
netko s većim prstima bi mogao imati problema,
zamjerka velika da navi tipka nije osvjetljena
promijenjene su tipke donjeg reda,na 0 je razmak a * a/A,tu treba malo navike
tj bar meni koji do sad koristim samo SE modele
firmware-tu je bilo dosta po stranim forumima o dosta bug-ova koji prate prvi firmware R1BA049
meni je po instalaciji pc suite-a odmah ponuđena nova verzija R7AA071
s kojom nemam nikakvih problema,touch prima odlično
smeta to kad si u multimediji(mob zatvoren) i ideš na radio ne možeš memorirati stanice nego samo tražiti
ili prvo kroz menu ući u radio i otamo memorirati stanice(koji radi kad je mob spojen s bluetooth sluškom)
drugo mi smeta kad dobiješ poruku,i vidiš obavijest ali je nemreš otvoriti/pročitati bez otvaranja moba,šteta
di piše da ćeš uvijek odgovarati na poruku
kamera-8,1 megapixela,ja tu nisam neki mjerodavan za ocjenu,za ono što trebam meni ok
inaće update-om firmware-a na zadnju verziju inačica kamere upgrade s 6.3 na 6.8
http://img17.imageshack.us/img17/9113/dsc00223bn.th.jpg
baterija BST33 1000 mAh i odlično drži,3 dana bez probleme s pozivima,sms,par igrica,slikanje i tak
instalirao operu mini 5 beta i touch odlično prima ali tipkovnica opere je dosta mala tak da je teško pogoditi
http://img693.imageshack.us/img693/5296/92984624.th.jpg
ekran je milina kak je veliki,gledanje filma ili igranje igre je pravo zadovoljstvo
inače bio u nedoumici uzeti aino ili w995
dosta ljudi bacaju lopticu na stranu w995 ali ko proba aino teško da će ići na w995,moje mišljenje
tnx
pucajte s pitanjima.....