Moze jer dobar dio telefona ne pise da si na T-mobile nego ostavi Tele2 na prikazu operatera, pa stoga oprez !
Jedini siguran nacin za provjeru je *107# pa zelena.....
.
.
Printable View
Ja sam upravo u Novalji na Pagu i surfam netom preko tele2 mobilnog interneta. Pokrivenost je dobra, ako ne i odlična. 3G signala imam crticu-dvije, ali je brzina 2 mbps download i 1 mbps upload.
Prezadovoljan sam!
za SE ne znam, ali na mojoj noki 6300 se izmijenjuje tele2 i t-mobile natpis kad sam na t-mobileu, a na 6230i mi pise oboje na ekranu. :)
Da ne idem baš puno off topic, samo ću reći da ni meni to nije jasno s porukom na ekranu. Imam SE K800i i piše lipo T-mobile HR Tele2 (kad sam preko t-mobilea), a samo Tele2 kad sam na njihovom signalu.
Rođak mi ima isto K800i, ali njemu uvijek piše Tele2 bez obzira na čijem je signalu trenutno. Tako mi je i kod kolegice koja koristi SE S500i.
Na mom drugom W910i opet uredno pišu oba signala... ovi u Tele2 nisu znali zašto je to tako.
@SEguy
Pa to definitivno ovisi i o Firmware-u samog mobitela a ne samo do mreze!
toliko o tome... za prošli mjesec će mi doć račun od 335kn...
a stalno sam provjeravo dal sam na tele2 signalu...
više ne surfam, nek se hebu...
Instaliraj program opera mini pa preko njega surfaj.2 KUNE SAT VREMENA INTERNETA
To sto tako pokazuje stanje aktivne mreze, je samo do mobitela....
A ako se postavi trazenje mreze na "manual" a ne na "automatic" - da li tada mozemo biti sigurni da smo u TELE2 mrezi???
da, to je i logicno :) manual i stalno si na tele2
Sutra je 1.10., ima li kakvih informacija o tome da li se akcija produzava?
Lol, akcija? Ne bi znao stvarno, moram pohvaliti Tele2 na besplatno priuštenom netu cijelo ljeto pa i dan danas :) Long live Tele2
Nekada je bolje sutiti i uzivati;D
Upravo sam zvao SZK i dobio informaciju da se 1kn za 1MB produljuje do 01.12. Rekla mi je ženska da je to potvrđena informacija.
Zvuči odlično, ali službene informacije na webu nema, a za 4 sata je 1. listopada. ^^
Evo stavljeno je na web i nije do 1.12. vec do 31.12.2009.
Ne kuzim sta stalno produzuju za par mjeseci, nek jednostano kazu da to vrijedi zauvjek... ili dok ne dodje nesto jos jeftinije