Ja sam dobio verziju R6637_G_81.03.05R
Printable View
evo nabavio i ja tu motorolu...prvenstveno zbog kamere...btw samo da kažem da sam krajnje zadovoljan telefonom...ugl stvarno je i dobre izrade i kamera je :wow: i najviše mi se sviđa hardwareska tipka za zaključavanje...sve u svemu skroz ok telefon.preporuka :respect:
e sad ovi tele 2 paketi dolaze otključani...dakle sve mreže [trenutno meni t-mobile kartica u nejmu :D]
i sad sam vas htio pitati što i kako u vezi software-a?
je se isplati flashati ; je postoji neki backup za trenutni software koji je u njemu ; gdje nabaviti aplikacije za njega.
eh da i wtf je formatiranje baterije? je postoji negdje posebno opcija za to ili samo isprazniš mob prvih par puta dok se en ugasi i puniš ga par sati?
AP : R6637_G_81.03.05R
BP : GSJPIXL00TEL2HR06A
Isplati se flashati.Meni je primjetno brži naprimjer...
a je se kvaliteta kamere/zvuka promijeni nabolje/nagore ili ostane isto...
ako se dobro sjećam od motorole v3 postojalo je dosta MP-ova...pa da pitam je postoji i ovdje neki "mp" koji se ističe ispred ostalih :D
ugl malo mi je ovako teško pozdraviti se s 24mj garancije pa eto malo gnjavim...
Kvaliteta fotografija je bolja,ali kvaliteta videa je ista....
Pokušao sam s tim modom,ali kod mene ne radi.Navodno ima QVGA snimanje 30fps.
Radi se o R6637_G_81.00.7FR + R6637_G_81.11.2CR
mislim da za taj flash trebaš prvo flashati no RSA bootloader..
ima dosta MP...ima nekih ruskih modova koji mijenjaju home screen
najbolje je pogledati to sve skupa na
www.modmymoto.com
www.mmus.us
a ovo što tele2 isporučuje na mobovima je koliko ja znam zadnji stabilni motorolin firm (više ne razvijaju ništa za tu platformu), te ako vam je s mobom sve ok, preporučio bi da ne flashate ništa drugo jer je taj firm jedan od boljih (nemodificiranih)
wtf nerazvijaju? pa nije ovaj mobitel ni godinu dana na tržištu a već su ga otpisali?ccc...inače stvarno ok mobitel...nakon motorole v3 prva motorola koja mi se sviđa
Nije stvar u mobitelu već u njegovoj platformi.
stvar je u tome da je motorola do prije godinu dana koristila hrpetinu platformi, uključujući i tu svoju koju imate na zn5
gubili su dosta para zbog te necentraliziranosti i odlučili su se okrenuti samo na 2 platforme
dakle android za smartphoneove i p2k za low end modele..
na ovim mod forumima mnogi žale za tim motomagxom, pošto je bila obećavajuća platforma, al jbg...nisu uspjeli razviti 3G mrežu na njoj dosta dugo vremena, te su je otpisali..
eh...ko da je nama u ovoj zabiti korisna 3G mreža...ko živ ko mrtav dokle to neuvedu kod nas...a neznam...uglavnom mobitel i platforma su izgledali obećavajuće...al eto...
Mozete li mi sada iznjeti svoje utiske o ovom mobitelu,nakon sto je proslo dosta vremena odkako ste ga dobili...kakav je taj linux???
mislim da sam na prvoj strani threada postao link s mojom recenzijom moba, pa pogledaj ak te zanima..
a što se linuxa tiče, to je odlična platforma, brza je, svašta možeš raditi s njom (što se moddanja tiče)
osim toga, kod moba bi istaknuo još odličnu audio reprodukciju - mp3ce stvarno odlično zvuče na njemu
u biti sad kad malo razmislim dosta mi je žao što sam prodao taj mob :(
I ja sam prilično zadovoljan.Ima poneku manu,ali općenito je ok.Kamera je stvarno dobra i to je najjači adut ovog mobitela....
POstoji li način da ga flasham a da ne izgubim garanciju? Ne mogu koristiti wi-if (koja glupost). I mozete li dati malo preciznije linkove za flashanje, ne mogu nista nac.