Procitaj ona uputstva sto si ih sam stavio na tutorial
Procitaj ona uputstva sto si ih sam stavio na tutorial
Stos je u tome sto ova opcija nije opisana u uputama! Da ima, nebi pitao...
Edit: :coffee:
Izgleda da sam nasao problem o neprikazivanju tabli i voznih traka! “Postavke znakova” se nemoze nastelati ako ste maknuli onaj natpis: “THIS IS TRIAL”! O tome se raspravlja na raznim forumima i postoje dvije opcije: ili “Trial natpis” ili prikazivanje tabli i voznih traka! Zasada! Najvjerojatnije je bug u softveru. Mozda ce doci uskoro nadogradnja za to i to rijesiti!
Neka probaju oni koji jos nisu (ja jesam! :fried:) maknuli natpis “THIS IS TRIAL” ako je to stvarno tako, pa da znaju i ostali. :jackie:
Edit: :hrv:
Rijeseno! Link: cafe.mobil.hr :jackie:
kako se makne ona poruka This is trail sa mape?
i nisam mogao nac onaj redak <lang id="button.activate.later" text="Podsjeti me kasnije"/> u notepadu jel pise nekako drukcije mozda?
ne radiš dobro, jer to ti je samo za promjenu teksta za ono "ovo je tiral i da vrijedi 1000 godina" pa da si staviš u nekaj drugo, a za maknuti s mape ti je točka 6.
6. Micanje "TRIAL" poruke na karti
Iz foldera skins (u folderu Sygic 7.71 koji ste skinuli) kopirajte sve fileove u folder skin (koji je u folderu Res na memorijskoj kartici).
Kada pita želite li zamijeniti iste file- ove, jednostavno pritisnite "Yes to all"
Zelis li maknuti "This is trial" natpis ili zelis da ti pokazuje vozne trake i table u smjeru putovanja na autoputu?
Prelistaj cijeli dokument i naci ces taj redak. :comp: Tocno tako ti pise i nikako drukcije! Upotrebi funkciju trazenja u notepadu, lakse ces naci. :hrv:
Posalji mi torent na mail
Ja imam neki problem
nemogu vidjeti nikakva slova
(next, back...)
sve je prazno
http://i43.tinypic.com/fky6x5.jpg
http://i44.tinypic.com/nqvb6e.jpg
dal neko zna zašto?
Majstore sve tvoje upute sam slijedio i sve je ok ali imam malu kockicu ispred kursora(strelice) koja je u boji podloge gdje je pisalo this is trial.Kako to maknuti?
zas mi ne zeli pokrenuti setup??
Instalirao sam Sygic, točno po uputama i sve radi perfektno.
Za početak sam prebacio samo hrvatsku kartu, a sad bih austrijsku i slovensku. Kako da nazovem foldere da bi mi ispravno učitao karte?
I da li se i kada ove karte osvježavaju? Naime, našao sam u mome kraju da postoje neke ceste (državne) koje ne postoje u mapama pa me zanima kako i kada se karte ažuriraju?
U folderu Maps, napravi nove foldere imena "svn" za Sloveniju i "aut" za Austriju.
Karte možeš skinuti ovdje:
Austrija
Slovenija
Password za download: valleicom
Zadnje osvježenje karata bilo je u ožujku 2009, a kad će slijedeće, prati update na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=62488!!!! :hrv:
Prije par dana sam kupio 5800 i ima pitanje.
Pitanje: Instalirao sam Sygic navigaciju. Nakon toga mi je u Galeriju, slike i video ubacio sve moguće gluposti iz tog programa tj. slike znakova, imena programa itd. ako to izbrišem u galeriji da li će se automatski i izbrisati na kartici tj. programu Sygic??
Zadnje osvježenje karata bilo je u ožujku 2009, a kad će slijedeće, prati update na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=62488!!!! :hrv:[/QUOTE]
Baš sam jučer htio skinuti kartu njemačke i nadogradnju za policijske kamere pa nece. Jel možeš to "osvježiti" da se opet da skinuti??
Jel potrebna kakva virtualna tipkovnica ili nekakav dodatni program, ukoliko zelim taj program installirati na Nokiu 5800 XP s obzirom da ona ima touchscreen?
Hvala! :)
nista nije potrebno dodatno osim tog programa i određenih mapi koje ti trebaju jer je prilagođen symbu rel. 5
decki bok!
jeli kome uspijelo ubaciti "hrv" kartu na "ajfonu" sala mala
probao sve ponudjene kodve za otkljucati kartu ali jok
Trial code for Sygic 7.71 is:
TRIALJJLWLRQZ
valid to: 18.04.2009
28.09.2011
TRIALJJMOLWRZ
do 18/09/2049
TRIALJJPWLWQZ
do 18/09/3049
TRIALKJPWLWQZ
naravno konzultirao sve moguce forume koji su mi dosli pod ruku
rade USA i canada karte ali hrv jok
probao sam konvertirati sa raznim editorima i na Sygic-u ne radi
dok naiSA radi ali Ida se treba krekati ali niti ta fora ne radi kako treba
karte za ta dava navigaciska sistema su iste cak su i sw isti ali jedino mi se cini da je nacin otkljucavanja i aktivacije malo razlicit
pozz
pozz
evo odgovoriti cu sam sebi a mozda nekom i za treba
rijesen problem na nacin da sam ubacio Sygic za Australiju moze bilo koja verzija USA Canada itd
zatim pomocu dostupnih alata konvertirao hrv.pak u recimo aus.pak to je primjer kad se koristi verzija za Austliju
naravno nije dovoljno preimenovati nego pomocu tih alata raspairati mapu i preimenovati sve filove zatim pomocu drugog alata ponovo zapakirati
ovo radi odlicno
ne treba nikakav creck kao kod "iDA"
alati su
pakExtract.exe
pakU.exe
vrlo logicni i jednostavni za rukovanje
Gdje mogu nabavati ostale mape?ove koje su u tutorijalu ne rade vise...Trebala bi mi njemacka,slovenija,austrija,bosna...
da se ubijem...ne mogu da nadjem kartu za Bosnu i Hercegovinu...gdje god da kliknem...nema linka..ili je izbrisan ili sta vec ?!?....http://www.gpsunderground.com/forums...hp?t=6791...to je link sa kojeg sam skinuo ali BIH opet nema pod mapama Istocne Europe...:mad: