vista je za kura* blago rečeno...puna bugova i ostalih gluposti....jedva cekam da izade 7-ica
Printable View
vista je za kura* blago rečeno...puna bugova i ostalih gluposti....jedva cekam da izade 7-ica
XP SP3, orginalni, vec je na kompu par godina bez ikakvih problema uz redovno odrzavanje. Ne mislim prelaziti na nista, za posao/igre dovoljno mi je ovo sto sad imam.
Koristim Win XP SP3, zadovoljan. Vistu sam nešto sitno koristio, al koliko sam čuo nebi je baš preporučio. A na sedmicu se prebacim nakon godinu dana nakon što izače da vidim komentare i kako se ponaša.... ima par stvari koje će mi biti bitne. Što Vista tek sad pomalo lovi.
XP SP3, sve radi bez problema i stabilno. Vistu sam probao i osim aero sučelja ne vidim nikakvu praktičnu prednost u odnosu na xp. Radila je bez problema ali me živciralo što nakon podizanja još 10min se čuje hard i tek nakon toga zapravo se može normalno radit (ne znam što ima loadat tako dugo).
Moja konfiguracija: Core2Duo E8400 (2x3 Ghz), 2x2GB Ram, Ati Radeon HD 4850. Na tome radi ok ali na poslu sigurno nitko (osim onih koji se bave grafičkom obradom, a i oni su na macu vjerojatno) nema takav komp nego kompovi sa integiranom grafikom i jedno, a u novije vrijeme dvojezgrenim procesorima i to najstarijim. XP zato na takvim i puno starijim i slabijim strojevima radi brzo i stabilno.
Po meni vistu je "pušiona" jer normalno brzo radi samo na jakim strojevima, a čak ni većina kućnih korisnika ne mijenja komp svake 2g i kad kupi obično se kupuje PC koji po spec. više odgovara uredskom.
Čekam sedmicu sakon prvog service pack-a:D