-
samo cu vam rec da sam mob uzeo na crno kako sam i namjeravao i sve je zakon, fantastican mobitel, onaj kome netreba syimbian bit ce zadovoljan, mislim da mu trenutno nema premca u klasi, a cuo sam da vec polako padaju cijene da ga se sad vec moze nabavit za 450-480€!!
Ali necete pozalit, ja sam dao 500€i nije mi nit malo zao, jer davao sam i vise za mobitele a bili su puno sporiji i gluplji!
Ako samsung nastavi ovako kako je poceo s d500 mislim da ce i nokija uskoro spast ispod njega!
Iako osobno za mene je vec sad samsung najbolji jer syimbian je za mene glupost i totalno nepotrebna stvar, za takve stvari se kupuje palm ili laptop!
No sto ljudi sto cudi, pa kako ko zeli!!
-
Sve je točno osim što symbian nije glup :)
Vjeruj mi, lijepo je imat mobitel koji je bar malo sličan kompu na kojem radiš ali ipak ovisi o tvojim afinitetima.
Kažeš da je mob brz? Može malo preciznije?
-
Pa ok mozda si i upravu, al daj mi onda nes pametno navedi za taj syimbian, evo meni cura ima 7610, pa me zanima po tvom sta mozes to nesto dobro stavit na taj mob i ako imas ti sta daj mi posalji da probam instalirat moj mail ti je: iv_ivi@yahoo.com ajd bas ako imas koji dobar programcic posalji!
A ovo sto se tice mog telefona aha mislis na ovo brz!
PA brz je, npr imam preko 50 slika i on mi iste sekunde slista slike bez cekanja i ucitavanja kao sto je to npr na 7610, onda poruke isto otvara ih tocno u milisec kako ja stisnem gumb i to mi je super i to sam trazio od mobitela, eto pod to sam mislio brz, e da i jos ima ona brzi meni po brojevima ali top nije neka novost!
Meni ti je vrlo lagan za snac se i mislim da bi se svakom svidio takav meni!
Daj jos jednom cu te podsjetit da mi posaljes neki programcic ili igricu za 7610 na mali da bar malo promjenim misljenje o tim smart telefonima!
-
da ti kazem nije iv ivi nego iv_ivi tamo na mail, jer to ovo kad upise mail odma podvuce tako da se ne kuzi crtica!
-
-
Telefon je fantastičan...svaki je samsung "brz" stoga se valjda podrazumjeva da ce otvarati sve odmah
....i sta sad ko je ono rekao da je samsung samo sminkerski telefon
-
Pa do sad su bili uglavnom to...
-
pa istina je, sminka jesu, i skupi su ali recimo da je ovo prvi model koji kolko tolko vrijedi ulozenih para, jel zaista ima sve, osim fm radia, ali ok to nit nije tolko neophodno!
-
Zvuči dobro, mislim da ću uskoro zamijeniti svoj E800 za D500. :)
-
Ipak nema ni glasovno biranje. Tko zna sto jos nedostaje , a saznati ce se tek za mjesec dana.
-
Ma ebo glasovno biranje neznam zasto ste toliko zapeli za to meni to opste nije neki nedostatak iako bi telefon te klase trebao da ga ima
-
Slažem se sa Bookyjem. Ja sam glasovno biranje koristio valjda 2 puta
-
Meni je isto nepotrebno glasovno biranje nisam ga nikad koristila.
-
Ako tko zna, dali D500 moze zumirati slike koje su vec slikane???
-
Nemoze zoomirat, moze samo dodavat okvire i jos neke gluposti
-
si siguran, e700 sa tipkama sa strane moze zumirati trebo bi i d500 moci
-
može i to baš na tu foru kako si obajsnio :-)
-
-
Onda? Jel može ili ne može? Bilo bi fakat glupo da nemre, kad E700 može
-
moze, moze, sad sam to tek skuzio! al meni to tako i tako ne treba
-
Ma moze dok slikajes nego dali moze kada su slike vec uslikane i spremljene zumirati dok ih poslje gledam???? Jer recimo E710 nemoze.
-
sa onim tipkama sa strane moze!!!
-
Zaboga, ste zapeli. Nego, koliko mu traje baterija?
-
cuo sam da prvi D500 ti iz oglasa imaju neki bg i da ih je 50% zavrsilo u servisu, dakle pazite.
-
ja bi prije reko da su ti mobovi kvalitetniji jer dolaze iz stranih zemalja a ne hrv