stvarno je sranje ak se ne može preko wlana gledati youtube...razlog za ne kupiti ovaj mob....
Printable View
stvarno je sranje ak se ne može preko wlana gledati youtube...razlog za ne kupiti ovaj mob....
ma to nema logike, uostalom vjerojatno je vec ispravljeno s novim updateom
http://www.gsmarena.com/lg_km900_arena-review-345p7.php
:thumbdown= Citat =:
Unfortunately, the LG Arena web browser doesn't have Flash support, so watching YouTube videos from the desktop version of the web site is a no-go. The only way to watch your favorite videos is via the mobile version of YouTube.com.
Strange as it may seem, the LG Arena allows you to watch streaming media (of any type) only over the EDGE or UMTS connection, so in essence - you cannot watch the streaming mobile YouTube videos over Wi-Fi. A real bummer, we know. The same strange issue is found on the Prada 2 and the Renoir.
SUPER , plus jos i Renoir isto to nemre.
Opera mini???
Jel netko može probati s njom?
evo probao sa operom mini...i ništa...kada sam na wlanu nema šanse pogledati spot ili nešto slično
preko umts-a nikakvih problema...osim kasnije povelikog računa,hehe
isprobao sam kako otvara filove preko gmaila...svaka pohvala što se tiče dokumenata,worda,exela,prezentacija...
da malo ozivimo temu :)
jel ima kupljenih arena....kakva su iskustva....gledao i citamo malo detaljnije i djeluje mi stvarno solidno i doradjeno....ima sve sto treba....eventualno da jos mozes staviti sms ton pojedinacno za imena u imeniku i da ima tajmirane profile koji se sami izmjenjuju...
ak neko zna, ak se uzme Arena prek VIPa, jel zakljucana i jel se da otkljucat?
Kupio sam zeni Arenu nedavno i dosta sam ju isprobao...po meni odlican mobitel za razumnu cijenu.
Najvise me odusevio izgled, vrhunska obrada, nista ne skripi i ne klima se, skupocjeno izgleda, odlican Touch Screen, kamera je po kvaliteti gotovo identicna onoj na N95 8GB kakav ja imam dok je video nesto malo bolji.
Sam ekran je na Areni bolji od onog na N95 8GB, boje su izrazajnije i slika malo ostrija.Vidim neki spominju trajnost baterije od 3 dana...moja iskustva su drugacija...uz dosta koristenja svega 24h dok uz neko umjereno koristenje izdrzi i 48h.Sve u svemu mobitel me vise odusevio nego sto sam ocekivao unatoc ponekim sitnicama koje ste vec naveli.
Evo i jedne slike koju sam uslikao sa Arenom:
http://f.imagehost.org/t/0392/P1623_17-05-09.jpg
ovako danas sam nabavio arenu i sad neznam dali da skinem onu foliju sa ekrana ili da ju pustim?? ako vas nešto zanima pitajte!
ova folija sto je dobiojes na ekranu najcesce je bezveze, tako da je mozes bacit, a na ekran stavi protectiv grain sto dobijes u paketu.
recite mi nešto,imam priliku zamjenit arenu za n85,naravno nova zapakirana-jedan za jedan,sad dali se isplati,tipkao sam po areni i svidila mi se,ali ipak lg,neznam kakvi su,jel se kvare...
nema nikakvog protective graina ali nema veze... jučer mi mob na punjaču i šaljem neke stvari sa laptopa na njega preko bt i zablokira mi i nemogu nista moro sam vadit bateriju je zna ko u cemu je problem?!