Izvorno postao
Moby
Ma da, ja inače imam velika očekivanja od mobitela za koje izdvojim 60% mjesečne plaće.
Taj problem kojega imam s N85 i zvukom u slušalici se javlja i na SGH E251 primjerice, znači da nije do Nokije.
Što još, da ona plastika oko tipki za javljanje i prekid razgovora redovito počne "šetati" jer s vremenom nastane luft, i kako grebe o gornji dio koji je također od plastike-dođe do škripanja. Mene to zna izluditi, a drugi to ni ne primjete. :)
Zvučnici bi mogli stvarno biti jači, pogotovo kada uzmeš npr. 5130, jeftinjak od 600-tinjak kuna koji ima zvučnik da se slediš!
E, obično ovako visoko pozicionirane Nokije iz N-serije nisu baš za duge staze (tko se danas sjeća obične N95, prije 2 godine najboljega mobitela na tržištu ili pak N80 koji je koštao kao Rolls Royce prije 3 godine), a SE su se pokazali izvanredno dobrima na duge staze. Možda da razmisliš o C905 ili sl.? Ili, kako kažeš, ako ti izbacivanje novih modela svaka 3 mjeseca ne igra ulogu, kupi si N85. Ne znam koji je model može baš potpuno istisnuti. N86 je kopija N85 uz neke korekcije.