Žao mi je,ipak nemaš pravo na mukte broj ,info koji si dobio nije ispravan.
neznam tko ti je u SZK to mogao reći,svi se moraju pridržavati općih uvjeta mukte broja.
Hm... Ili ti griješiš ili SZK. Sad sam ih zvao i isto mi kažu kao i sinoć. Nakon aktivacije broja(pretplate) koji se prenosi ostvarujem pravo na prepaid karticu - mukte broj.
Vidim da se pozivaš na opće uvjete mukte broja.
UVJETI KORIŠTENJA «MUKTE RAZGOVORI»
1. Svi novi Tele2 pretplatnici koji aktiviraju svoj broj od 1. prosinca 2008. godine
te odaberu Knock out tarifni model, na poklon dobijaju Tele2 prepaid start
paket označen kao “Gratis ”bla bla” uz pretplatu”.
2. Između ova dva broja unutar 24 sata aktivirat će se razgovori za 0 kn/min uz
uspostavu poziva od 0,25 kn po pozivu, bez ikakve dodatne mjesečne
naknade.
....
Kao što sam naveo, meni se tek 9.12. treba aktivirati broj, a tako su mi i u SZK objasnili. Vidjet ćemo poslije 9. što kažu.
Aktivirao 1000sms-ova za 25kn ,srecom se ne naplacuje poruka na 880 pa nisam morao racun doplacivati , i jucer odmah potrosio 10% paketa :)
“Gratis "bla bla" uz pretplatu" start paket dobiva:
1. novi postpaid korisnik koji odabere Knock out tarifu
2. Korisnik koji prenese broj u Tele2 mrežu i koji odabere Knock out tarifu. “Gratis "bla bla" uz pretplatu" start paket korisnik dobiva kada preda zahtjev za prijenos broja (kada je korisnik na prodajnom
ti si ovaj pod rednim brojem 2.ako se sjećaš imena koja ti je djelatnica SZK to rekla javi mi na pvt.
2.12.2008 18:50h
Aktiviram opciju 1000 smsova 25kn.
Skinuli mi lovu s racuna, smsove ne mogu slati.
3.12.2008 08:00
Budim se, pokušam poslati sms, nece da salje.
Zovem službu za korisnike. Reće mi neki lik tamo, da kao moram imati 5kn na mobu, bla bla, bla.
Vidim ja da stvarno nemam love, odem po bon. Kupim bon, aktiviram ga.
Pokušam sada slati smsove, pošaljem dva smsa uspješno, provjerim stanje na računu oduzelo mi novce za ta 2 smsa.
Zovem opet službu za korisnike, kažem svoj problem, na što će ona meni:
Gospodine kako ja vidim vi ste od sinoć poslali 1000smosva.
Ok, pa ko je ode sad normalan.
Pitam je kome se treba obratit da dobijem ispis smsova, kaže mi da pricekam na liniji.
nakon 5min ćekanja
Gospodine molim vas da nazovete za neka 2h, radi nešto nešto bla bla bla, prosljedili smo službi, bla bla bla. Ali mi vidimo da ste poslali 1000smova.
super su im te besplatne poruke kad ne mogu poslati niti jednu danas....:angry::angry:
Pa Bozic je, sta se cudis, cesto su mreze preopterecene, a Tele2 ima SMS akciju pa su valjda svi navalili s cestitkama
Pa Božić je i za one koji su na T Mobile i Vip mreži pa oni uspješno šalju sve poruke.Tele 2 je ovaj put zakazao.:mad:
Jao, ne kukajte. Pošalješ sutra i mirna Bosna. Kao da VIP-u i T-Mobileu nikad nije padala mreža za Božić i Novu godinu.
Padala im je dobrih 5 godina zaredom, svaki Bozic i Novu godinu, Tele2 je ove godine po prvi puta imao veci pad za blagdane sto samo znaci da su imali dobar priljev korisnika jer je pritisak na mrezu bio veci nego proslih blagdana.
P.S. Gotovo mi vise nikakve cari nema u toj cestitci preko SMS-a, to mi je nekako toliko hladni i isfurano...ne znam zakaj svi navaljuju danas cestitati Bozic svima iz imenika.
Baš to :)
Ujutro nisam mogao poslati, al Bozić traje cijeli dan. Sad normalno šalje i opet nitko neće biti razočaran. A baš da se forsam da gledam atomski sat na netu i da šaljem točno u 00:00 - baš i nije kul :D
@jahu
Tak je, al ja sam posalo fino čestitke preko pošte onim najdražim. To se opet vraća u modu, barem po onom kaj sam vidio u poštanskim sandućićima. Jedva sam ugurao u 5. po redu koji sam našao :D
Je, je, nema do starih cestitki, ovo s SMS-ovima je vec postalo apsurdno i toliko bezdusno da mi gotovo nista ne znaci. Jos pogotovo kad netko die slati istu poruku na 100 brojeva u imeniku. Eto, radi takvih se mreza zagusi, treba to poslati :)
Ja imam danas problema s SMS-ovima, ali Boze moj, necu se ubiti radi toga. Ima i sutra vremena za slanje poruka. Ako bas nesto hitno trebam, mogu nazvati, pozivi rade bez problema.
Hmm... meni je pisalo "sending failed", pa sam retry radio i ništa.. nakon sat vremena sam probao opet i poruka je "krenula," kasnije sam dobio odgovor od primatelja da su stigla 4 identična SMSa..
Valjda neće i meni zaračunati koznakoliko sms-ova umjesto ovih koje sam stvarno poslao :dunno:
ja sam poludio kada u 17h nisam mogao poslat poruku, shvačam da do podne bude preopterečenost mreže ali da u 17h nemogu poruku poslat... zvao sam SZK i kažu mi da do kraja dana neću moć poslat poruku.
sva sreća imam više mreža i mobova pa sam s drugih slao
Ja sam svima poslao poruke na Božić u 4 ujutro, dok još mreža nije bila zagušena :respect:
meni i danas stoji kraj poruke-PENDING...
@xlr
Da i ja sam primjetio da ne dobivam Delivery report, i to moze svaki operater iskljuciti (to je i t-mobile prije par godina napravio).
Ove godine očito to nisu na vrijeme napravili pa je zato bio kolaps. Mislim da su prošle bili isključili i još su poslali poruku svima da će isključit to. Sad sve radi uredno, izvješća nema ali svi dobivaju uredno poruke, ja zadovoljan. Ovaj mjesec ispucao dosad 700 poruka :)
Da, bili su to iskljucili prije 2 godine u vrijeme blagdana i nije bilo zagusenja. Ove godine su ocito krivo procjenili. No, sad sve radi super...nesto sam citao i da Tele2 nece naplatiti neke poruke koje su kasnile na Bozic, bas me zanima kako ce to izvesti.
sve ce oni naplatiti......svaki sms...stigao ili ne.....