Repair Pds.......
Printable View
Dok je u blanku,trebao bi ti izletit onaj error sta sam prije spominjao u RSD lite programu. Dakle,iscupaj bateriju,pokreni RSD i ubodi kabel u mob bez baterije i javi jel sad izletio...
ne nece mi izletit...ali izleti mi nekad kad spojim sa baterijom i imam testpoint prikljucen...
napravim ja repair pds ali opet mi nije u flash modu...
Onda ovako:
Pokreni p2k easy tools 3.9 i odradi unlock SP i onda popravi PDS s kvaciciom na full repair PDS zone (with DSP checksum) i nakon toga flashaj s yuet 2.2.1 koji imas gore u linku,ali kad budes flashao,flashaj s F&B odaberi V360 gore i skini kvacice s CG1,CG2,CG4,CG7 i CG15, a ostavi kvacice na CG3,CG7,i CG18. Javi jel proslo...
prode tak,ali nemogu opet upalit mob...samo mi zasvijetle tipke i ugase se opet...baterija je skroz puna....
Kad si to radio,jesi radio u kombinaciji s TP? Ako nisi,ne cudi se sto ne radi... Dakle,TP,unlock i repair PDS,pa onda flash. Ako ne prode,neznam vise sta da ti kazem... :dunno:
EDIT: Mozes li sad kad je mob u "takvom" stanju upalit ga u boot modu?
kak mislis u kombinaciji???
ne mogu ga upalit u BL modu....
Ploca je na stolu. Kabel je prikljucen na komp i na plocu. Masa za TP je dobro spojena. Ides na p2k easy tool 3.9 i odabires svoj model V360. Ides na unlock SP. Spajas TP,nakon 3-4 sekunde prislanjas bateriju. Kad komp zasvira,otklanjas TP i stiskas do selected jobd. Nakon toga isti postupak samo ide popravak PDS-a umjesto unlocka. Na kraju flash samo s onim kodnim grupama koje sam naveo. Ako ne uspije,bacaj mob u smeće... Sta da ti vise kazem...? Ispeglao si nas,a najvise mene,i garantiram da nesto krivo radis... Sta ja znam... Ajd pokusaj...
a pa nisam glup,isto to sam radio kaj si sad napisao,ali meni se firmware izbrisao, a neda se stavit novi,ko da ima neki block...
Meni tu i baterija smrdi... Sve ti da napravit,a flash ne prolazi... :dunno: Mozda bi pomoglo da stavis drugi bootloader...
e ni to mi neda preko P2k toolsa..
Pa probaj s rsd ili s F&B...
pa kak da ubacim preko rsd-a ili F&B-a ,kaj se to uopce moze?
meni je boot u bin vrsti....
Ukoliko ti je mob u Blank modu, isključi sve programe, upali MST, u handsetu odaberi v360, napravi Unlock, PDS repair, učitaš flash u program i flashaš.
Napomena: svi drugi programi moraju biti isključeni, pogotovo RSD!. Dakle, samo je MST upaljen! Niti jedan drugi. I mora raditi.
Kaj je MST? MOTOROLA SERVICE TOOL??? Imas mozda link???
Tako je :)
LINK
:google:
tnx Smuach vec si mi i ovak dosta pomogao....
Javim vam jel radi....
TO GOSG legendo,mob radi bez problema puno ti hvala......
Smuach hvala puno i tebi...:respect::respect::respect::respect::respec t::tclosed: