cula je ona cula, al nije cula da se to stavi na sise :) jeste culi kak su skoro zapalili kucu? :D kad su palili drva na rostilju... onda je sasa ugasio
Printable View
cula je ona cula, al nije cula da se to stavi na sise :) jeste culi kak su skoro zapalili kucu? :D kad su palili drva na rostilju... onda je sasa ugasio
da, primjetih to i ja ;D malo su se već objesile, si skužio... ;)= Citat =:
Izvorno postao gog
Ima jos jedna dobra,samo da joj ime cujem.Marina dobila najvise da prica bas zbog "bez grudnjaka" (a nisu joj nesto)
ma nema veze, ona je draga cura... :)
...i ima lijepe oći... ;D
Jedva čekam da se počnu brukat.
:retard:
zanimljivo kak si odmah to zapazio ;D= Citat =:
Izvorno postao gog
ugledaj se na dmi-a ;D
zanimljivo kak si odmah to zapazio ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ugledaj se na dmi-a ;D
Ja prvo zapazim dal je plava, zatim kakve cipele ima, kakav joj je pak, a tek onda sisuse dolaze na red.. ;D ;)
...ti kao da radiš u Damasku na tržnici robljem... ;D
ne dmi to ti je pravi doktorski pogled ;D
znaš da doktori "upalu pluća" tek skuže na kraju ;D
da, nakon što ta pluća i upalimo... ;D
Marina je carica nema sta za rec! Dobro izgleda i jos se bolje oblaci, da bi rjec reko, one helanke od prvog dana nikad necu zaboravit. Mada je jasno da ona, beckam, ona celava riba ispadaju. A pobjedit bi mogli Kreso i rocker jel realno jedino su oni zanimljivi.
ajme jeste vidli ovo? ajme uzasa.... decki su se obukli u zensku odjecu i pjevaju nes....... d e b i l a n a
jebote jeste vidli BLESAVOG Hebranga. Čovjek hoće zabraniti pušenje (cigareta) u Velkom Burazu. Tip stvarno nije normalan.
@wb ja bi se ubio da mi je to gazda
Da ukine cigareta u BB-u:eek:??Pa onoj ćelavoj Sanji su cigarete ko benzin ;D,da ih ukinu Sanja bi garant prva ispala;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Ispala ili pobjegla? :D :wstupid:
Danas ja i stari zajedno gledali BB,samo su nam oči išle na Marinu,i još kad sam mu pokazao da imam njezinu sliku na kompu odmah sam mu morao postaviti kao wallpaper na mobu;D
Eh,da je Siletova njoka tamo,pa da ju je on zavuce,a? :)
Ma prije bi ja ruku zavukao(pogotovo Marinici,zbog koje gledam BB) ne mobitel,ruke mozes oprat a mob malo teže;D
@wb, malo vise, ali to se tak nose, taj model sisa mora tak visiti, da su malo veće onda bi morale skroz stajati ;D
...e,imam ja ukusa...čim sam stavio Marininu sliku,svi počeli slinit ;D...
...a jesu oni blesavo postavili onu peć,roštilj,šta već...pa vidi se da ne znaju kad se drva ugriju da se zapale...pa nije to,čovječe,zid od cigle...
...ljudi,a jel tko prati dogodovštine (možda ponekad) preko neta...ja na brzinu zavirim...
Stvarno imaš ukusa, od njih 6 jedna je ćelava, jedna je debela, jedna ima 30 godina (mada i ta nije loša ;D), jedna ima debele dupe i jedna je prosječna, ne ostane baš puno... ;D
...trenutno,za glavnim stolom sjede Alen,Zdravko,Antonija,Valentina i Egle i nešt blesaju...
sad će im uletit Hebrang i pohapsit ih sve zbog konzumiranja duhanskih proizvoda.