Jesi namjestio na duže snimanje? Ima ona opcija i kratko za mms!
Ako jesi onda možda nešto sofverski.
Probaj skinuti novi update preko SEUS-a pa valjda bude ok.
Ako ni to ne prođe onda ga možeš zamjeniti za novi u roku 3 dana.
Printable View
Jesi namjestio na duže snimanje? Ima ona opcija i kratko za mms!
Ako jesi onda možda nešto sofverski.
Probaj skinuti novi update preko SEUS-a pa valjda bude ok.
Ako ni to ne prođe onda ga možeš zamjeniti za novi u roku 3 dana.
Dugo sam žeLjeLa ovaj mobiteL i napokon ga imam :D Obožavam SE w modeLe... MobiteL mi je odLičan, jedino me živcira kamera. Nije mi to najbitnije, za to imam fotić, aLi mi je ipak čudno da su sLike tako mutne jer, recimo, na w580 nisu biLe takve a tamo je 2.0.
zdravo momci,imam sony ericsson W705 i gotovo svaki dan sam na internetu na njemu preko WI-Fi,eh sada me zivcira sto su to sve one bas mobilne verzije stranica,znaci udjem na facebook,ono mobilna verzija,i moram na dnu stranice kliknut da bude onaj pravi facebook kao na racunaru,takodje tako i na youtube,pa da vas pitam mogu li ikako nastimat da mobitel odma loadira pravu stranicu?znam nije symbian mobitel al et mozda nekako se moze nastimat?!
Ne kuzim bas... Pa bookmarkaj adresu na koju vodi "pravi" link, i to je to.
Takodjer, ne kuzim zasto je bila potrebna nova tema samo zbog ovog...
e da, u vezi fb-a... Preinstalirani fb u mobu trosi podatkovni paket, a ne wi-fi... Ikoj nacin da se popravi? Pretpostavlam kakvim modom... :D
Ovo nije Samsung podforum, a niti podforum za usporedbe modela.
Molim drzati se teme, za ovakva pitanja postoje drugi podforumi.
kako to mislis? Bas aplikacija facebook, ili m.facebook.com? Ja pitam za aplikaciju, sve drugo koristi wifi osim fb-a...
aplikacija facebook za sony ericssone,imam je na svom mobu i ne trosi mi kredit vec fino preko WI FI
Meni uopce ne, samo preko t-mobile signala... -.-'
Da ga updateam? xD
ma sta sve nisam. Ne pita on za spajanje na wifi, ak si spojen na wifi to ti je onda primarno ja mislim.. Uvjek najde nacina da mi prosi wnw... Lol... E da, dopustiti lokalnu vezu, to bi bilo? :D
Meni ne radi youtube apLikacija... namjestim sve da mi ide preko wifija i počne se učitavati, piše Getting terms of use i tako sto godina i nikako da se nešto pokrene :( U čemu je probLem?
nebih znao, meni ybt app radi savrseno, ali ipak koristim m.youtube.com zbog HQ kvalitete :D
Ne zelim radit spam, ali su mi se aplikacije na mobu pocele brisat... Prvo playnow, sad facebook... Jel ima koj novi soft, plz? Ili, sto da radim? Plz? :D
mislim da je R1GA031 zadnji(nisam 100% ziher,al nisam vidio neki noviji), al mislim da se jos nemoze skinuti za flashanje sa A2uploaderom
ovdje imas main za R1GA026, a FS uzmi r1ga030
za 026 blacklizard porta dosta patcheva
a za 031 IronMaster porta dosta patcheva.. blago W705 userima :)
probaj sa SEUSom napraviti update..
gle, ja ti sony ericsson imam kojih cca 3-4mj... tak da sam jedva skuzio flash menie metat, update sam mislio radit obicnim SE update toolom... Za ostale stvari sam dumass :D znaci, ja ovo sta imam, kak sam skuzil, je najnoviji soft, i novijeg (jos) nema, nazalost? Znaci, ovo sta si nabrojao, main, FS... To su "ti" kerefeki (software)? Aj jos cu malo googleat i to, pa cu probat :D
A da prije Googlea virnes prvo malo u ostale teme ovdje? :jehon:
Kako se ljudi toga nikad ne sjete?
Pa na to sam i mislio... U biti :D a kad nemam bas nekog ludog pojma o tome, da jednostavno opet metnem isti (osim ak nema novi) soft sa njihove stranice? :D
EDIT: e ja sad skinuo main i fs (valjda...), nadam se da je dobro, vidjet cemo, e a sad nisam skuzio ovo blackwizard i to... Moze pojasnjenje? (ak nis drugo da se bar naucim ;))
A brate što je sramotno je sramotno:
http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10...p?sifra=SEW705
Mislim što će neko ići to kupovati pored tele2 paketa gdje je 1095 kn pa ga se otkodira?????
Ljudi koji ne znaju dekodiravati, ili ljudi koji su na T-Mobile pa niti ne gledaju sto ima kod drugih operatera.
Svaka roba ima svog kupca... :-/
Pozdrav!
Dakle, kupio sam W705 prije tjedan dana, nakon što je stara nokia 6600 odslužila svoje... :D
Već nakon par dana sam primjetio par nelogičnosti, ostale mogu podnositi ali ova postaje nepodnošljiva....pa da vas pitam..
Kada želim npr. za Operu na mobu postaviti da ide preko wlana na net, znači selektiram program->internet podešenja->dopusti lokalnu vezu->da->spremi...i onda se spojim na wlan, i pokrenem Operu, i onda me pita "dopustiti programu pristup internetu" ja odaberem da, i onda me počne vraćati na onaj meni na kojem piše korisnički računi i dopustiti lokalnu vezu "da"...i tako u beskonačnost..i to se dešava na bilo kojoj aplikaciji...bug? Verzija softwarea je R1FA035
Hvala :D
neznam, meni to nikad nije jos napravil... Moguce da je bug, dijete :D