Opise skoro svih programa imate na
http://my-symbian.com/7650/download/index.php
samo u search upisete ime, a on izbaci detaljan opis programa.
Printable View
Opise skoro svih programa imate na
http://my-symbian.com/7650/download/index.php
samo u search upisete ime, a on izbaci detaljan opis programa.
Ili jednostavno upisete u Google i nadje ih sve...
Puno brze nego cekati da ti netko odgovori na post
hvala za savjet.
Potvrđujem da igrica Snails (koju mi je Cykke poslao: thnx) šljaka i da je prilično zarazna, mada mi nije jasno zašto mora biti instalirana u memoriju telefona. Isto tako, ne znam kako izaći iz igre dok ju igram. Jedino pritiskom na crvenu tipku, ali onda igrica ostaje aktivna "u podlozi".
Ovako, igrica je BETA, stoga nije dovrsena, a kako stvari stoje, nikad niti nece biti...
duži pritisak na menu tipku c yes i killneš je!
Super. Fala guzda.
nema na čemu,i drugi put
Jel moze i meni neko da posalje taj Snails da vidim cime ste se to zarazili?
goran5@verat.net
hvala!!!!!
Evo, ja sam danas bio u NSB-u i poskidao sam gotovo sve programe, kako za 6600, kako za 7610. Imam ih bar 300, tako da cu kroz kojih mjesec dana postati ovdje koji su korisni. Skidao sam sa svih stranica koje su ovdje bile spomenute.
što je NSB?
NacionalnaSveučilišnaBiblioteka, iliti Knjižnica, najveca knjiznica u Zagrebu, ima wireless internet, skida 1MB za jedno 5-10 sekundi. Za 4 sata sam stvarno puno toga skinuo. Ako netko nesto zatreba, nek se javi. Posaljem kad stignem!
ah so,super!
Sve mi se čini da će darkovsky imat pune ruke posla sa slanjem aplikacija na naše mejlove. ;D
Nema frke, kad netko nesto treba, neka posta ovjde, pa cu ja kad stignem poslati!
E darkovsky ajd preporuci neki antivirus i program koji sluzi samo za postavljanje velike slike pri pozivu. Uostalom: Bowling 100 te SystemTools14o mi ne rade
ili nabaci na neki free sajt. pa da skidamo
Da bilo bi to dobro ali mi se cini da ce njegov iduci post biti: Imas to sve na ircu :D
= Citat =:
Izvorno postao SEGA
Za slike pozivatelja preko cijelog ekrana treba ti FSCaller 3, jer meni starije verzije nisu radile. Ako ti već darkovsky ili netko drugi nije poslao, javi da ti ga pošaljem ja.
Hvala na savjetu, ne trebas slat vec ga imam sad. Netko zna koji dobar program za poboljsanje kvalitete slike osim DCE enhance?
a meni je ta 3.0 verzija FSCallera (zvonjava defaultnom melodijom bez obzira na moj izbor melodije) pravila sranje pa sam je zamijenio s 2.7 i sada šljaka ok.
kvalitete slike na ekranu?s kamere?SEGA objasni
Vidiš, meni starije verzije nisu radile. Zapravo, morao bih probati sad instalirati neku stariju verziju nakon što su mi u servisu zamijenili neki čip. Ne znam da li bi sad radila.
ma to ti je,danas radi super,a sutra probleme :-)
SEGA što će ti antivirus kad je vjerovatnost da ga popušiš 0,000000000000000000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000000000000001
a i pitanje je da li ti antivirusi uopće rade dobro,čitao da neki baš i ne.
Kvaliteta slike s kamere(ne na ekranu mobitela nego bas te slike, ono da ju izoštriš i to)....vidi na http://www.mediachance.com/digicam/enhancer.htm . To sam ja skinuo obican s njihove stranice i trial autoenhance posto ga nisam mogao nac u punoj verziji. Još bih zamolio ako netko ima full verziju tog autoenhanca neka javi.
cuj, antivirus... pa 200kb. To bih mogao ubacit cak i radi fore