evo riješio maknuto ovo putem mreže i sve radi kako treba... hvala još jednom.
Printable View
evo riješio maknuto ovo putem mreže i sve radi kako treba... hvala još jednom.
znači li to da ni više nemaš onu poruku kod izrade rute?
to nije riješilo problem Garmina i dalje javlja isto tj. da nema blizu ceste, nokia maps ne skida ništa kada se upali ali sada Garmin skida 1 KB ... ma nebitno odustajem, probao sam napraviti i potpisivanje certifikata po naputcima iz ovog posta http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=56431 ali nema mi SYS foldera i mobitel zaledi pa se mora ugasit i ponovno upalit. tj. uputstva za to nerade na E66.
Svejedno još jednom zahvaljujem na brzim odgovorima.
mora raditi jer na mojem radi, jedino ako nisi radio update firmwarea
Utipkaj *#0000# i onda ti piše koji firmware imaš.
da bi ga mogao hakirati, ne smije ti biti veći od 102.07.81, tj to je zadnji koji se da hacknuti. kad sve to napraviš - ugasiš mob i ponovo upališ i onda ti natrag sve normalno radi.
kao drugo, moraš imati instalirane programe CAPSOFF CAPSON (imaš ih u ovom fileu: http://www.mediafire.com/?tq0nnr3ihjl - pa kad odzipaš u hellocaribde imaš još jedan zip file capsoncapsoff i tu su ti) da bi mogao vidjeti foldere private/sys i slično, ali te foldere možeš vidjeti preko nekog file managera (y browser, x-plore i sl....)
3. savjetujem ti update garmina na verziju 5.00.10 - sve ti je opisano u 4. postu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58055
4. update adria route na verziju 2.10 ti je ovdje pa i to obavi
http://www.navigo-sistem.hr/proizvod/374/4
Vezija je ta 102.07.81
probat ću naparavit pa javim
a adria route 2.10 ... jeli on 1,3 Gb?
Ima li koji manji tj. ne cijela Evropa
na rapidshare?
hvala
1.3 GB ima karta cijele europe, sama karta Hrvatske (tj AdriaRoute) ima puno manje...
ali o tome nećemo u ovoj temi, već postoji tema za to...
pa se vratite nazad na temu...
:ontopic:
orehek13 jos jedno pitanje za tebe buduci si telefon uzeo u T-mobileu pa mozda znas. Uzimam telefon za firmu koja je u tarifi flex 300. Pretpostavljam da mogu kupiti samo 1 telefon po 500kn ili mogu i vise? Da li je taj telefon na bilo koji nacin vezan uz SIM, tj. nadam se da im ne trebam tamo donijeti SIM karticu koja je na flexu jer je nemam pri sebi. Thx.
Za ove cijene stvarno neznam, ja sam uzeo na produženje ugovora + zamjena bodova, ali na "obični" flex 60...
Za firme stvarno neznam... najbolje da nazoveš SZK pa će te oni uputiti...
a jel produženje ugovora ili novi ugovor?
ako je na produženje imaš pravo na svakog člana teama po jedan mob..., a ko uzimaš bez produženja, neznam...
a što se SIM kartice tiče - mislim da ti nije potrebna (bar meni nije bila)...
e, da... i gledao sam danas update firmwarea...
na službenim je stranicama zadnji firmware onaj koji je i u mojoj njoki, tak da ćeš ga ziher moći hacknuti....
Pitanje u vezi firmware-a:
Firmware mi je 102.07.81
12-07-2008
RM-343
Kad ga spojim na updater kaže da je zadnja verzija, a pronašao sam da je zadnja verzija 110, negdje iz 11. mjeseca?!
Mobitel je iz VIP-a? Jel možda Vodafone brandiran pa zato ne pronalazi noviju verziju? Kako uopće stoje stvari sa updejtom Nokia softwarea? Nisam do sad koristio Nokiu...
provjeri sam:
http://europe.nokia.com/A4577224
ima odgovor...
nađi ispod baterije product code svoga mobitela i utipkaj ga na gore navedenoj stranici pa ćeš znati da li za tvoj product code ima novija verzija softa.
ako ne, onda možeš probati sa promjenom product code-a. (o tome treba pročitati obavijesti i druge teme)
MOže jedno pitanje i pomoć za e66??
imam ga par danai neda mi se raditi ta neka hakiranja softvera..
dal se može koja normalna tema ubaciti i gdje ju ima za skinuti..a da ne hakiram mobitel..
probao sam par komada s zedge i nisam ih mogao pokrenuti..i dal idu igrice također'?
imam softver taj zadnji koji kao se može hakirati..kupio sam ga pred 3 dana u t-comu i ide mi na sve mreže
pa ako netko nešt zna molim pomoć..
Pozdrav ljudi! Evo ja imam jedno pitanja u vezi e66. Imam ga nekoliko dana i zanima me jedna stvar:
Jeli GPS radi cijelo vrijeme ili samo kad pokrenemo garmina ili nokia maps?
To me zanima jer mi baterija traje samo jedan dan, eventualno dan i pol :S ne znam zasto, uopce ga puno ne koristim za pozive, upalim garmina ili wifi na par minuta, tu i tamo koji poziv i to je to. Ali čudi me da mob toliko troši i dok ništa ne radim sa njim. Napr. ostale su mi bile 2 crtice od baterije (mobitel je bio prethodno napunjen do kraja 2h punjenja) navecer, otisao sam spavat a ujutro mobitel bio ugašen (prazna baterija). Zato sam poceo sumnjat da je nesto upaljeno, nesto sto mi je promaklo ili što ne znam.
To mi je nakon SE smiješno, jer mi SE u standby na 2 crtice mogao biti još dan-dva. Trajanje baterije mi dosta bitno, pogotovo jer nokia deklarirala
264h u standby to je 11 sati...
Vjerojatno se nisi susreo sa Symbianom do sad. Prvo treba pogasit sve nepotrebne aplikacije, a sve aplikacije koje koristiš treba zatvoriti nakon korištenja. jer ako u meniju imaš kružiće sa gornje strane znači da nisi zatvorio aplikaciju. Znači to trebaš pogasit, isključi sve nepotrebne zvukove, regulacija osvjetljenje ekrana, uglavnom sve sitnice da ti se baterija ne troši bezveze
Pobrini se da ti BT nije aktiviran cijelo vrijeme, postavi da ti je mreža samo GSM, isključi WiFi skeniranje ak radi
Meni E66 radi ravno 3 dana (bez gašenja noću) i to uz pola sata razgovora dnevno i pola sata korištenja gps-a ili wifi-a.
Imaš pravo, nisam se prije susreo sa simbyanom, ali skuzio sam te male kruzice sa gornje strane i da to znaci da aplikacija nije zatvorena te da ju treba zatvoriti. E sad, nemam pojma o nepotrebnim aplikacijama i o regulaciji osvjetljenja ekrana i ostalim sitnicama. Daj pls baci par savjeta i kako to naci u mobu i pogasiti. :)
Moze jos jedno pitanje u vezi E66,
ako sam dobro shvatio, telefon se hakira iskljucivo zbog mogucnosti instaliranja ne potpisanih aplikacija?
ja ne mislim instalirati nikakve aplikacije osim recimo gamrina, pa preporucujete li meni upgrade na novi fw?
tnx
netrebaš radit upgrade fw,ja sam cisto normalno instaliro garmin (upute imas na forumu) i par programa bez ikakvog upgrade-a fw
A gle, ako hoćeš hakirati soft da bi instalirao garmin, onda nemoj napraviti update.
Ali ako možeš napraviti i dobiti certifikat za svoj IMEI da možeš potpisati aplikaciju, onda možeš napraviti update.
(a hakiranje softa i certifikati imaju svoju temu, pa nećemo o tome u ovoj temi)
Isključi rad na 2 frekvencije i radit ce ti dva dana uz sve razgovore i kopanja po mob.
Izbornik - alati - postavke - telefon - mreža - rad s mrežom : stavi GSM.
Meni nakon toga baterija radi dugo, ali mi je slabiji signal. rekli su mi da to nebi trebalo bit. ali tako je.