da i meni u far cry-u pucketa zvuk na nekim djelovima,a koliko
si ti to platio ? ak nije skupo i ja ću si to ubost....
Printable View
da i meni u far cry-u pucketa zvuk na nekim djelovima,a koliko
si ti to platio ? ak nije skupo i ja ću si to ubost....
Uzeo sam karticu Audiotrek MAYA 5.1 PCI sa digitalnim izlazom (koji se može naštimati da bude i ulaz) i koštala je 248 kn u Nobilisu. U HGspotu košta 200 kn ali s njima ne želim imati posla zbog svega što sam čuo o njima, tako rađe dam 40-ak kn više pa sam siguran da će mi i garancija biti priznata ako bude potrebno...
Pa gledaj ... clocknut se može dizanjem FSB-a. Koliko to je već upitno, ali ziher se može do određene granice. Ako ne znaš kako, neka ti pokaže friend koji se malko više razumije ;)
Da - mobile jedini imaju otkljućani množitelj. AMD 64 ima, ali samo prema dolje :-/
Cooler:
Thermalright SP 947U --- 257 Kn ( samo pasivac ;) )
Vent: Enernax 92 mm (ima potencmetar ) --- 90 Kn
Kombinacija nije jeftina, ali je jebena. Ja je osobno koristima i JAKO sam zadovoljan :cool:
a nije to tak skupo whiteboy,čak je moglo biti i jeftinije da ne vjeruješ
svim pričama;),kaj mene ne pitaš ja bih o njima rekao sve naj:thumbup:
pa ne opterecuje ga bas toliko da bi igra stekala zbog zvuka... jedino ako je bas neki slabi proc. ja nikad nisam primjetio nikakvo krckanje... apogotovo se to tebi wb nevi smjelo dogadjat stakvom konfom
OK, damgol, ubuduće se prije kupovine s tobom čujem... ;)
ne opterećuje igru, odnosno to se ne vidi na performansama igre, samo na zvuku... a i dosta sam čuo o tome kako je bolje imati standalone zvučnu...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Znam kako se diže FSB, ali za sada nemam namjeru clockat jer mi je stvarno brz komp i jako sam zadovoljan...= Citat =:
Izvorno postao Paske
A ovaj enermax se glasa sa 28.0dB / 32.6dB / 34.3dB što mi je malo previše...
Rađe bi onda ovakvo što -
http://www.links.hr//photo/big/0740ZL-015.jpg
http://www.links.hr/photo/0740ZL-002.jpg
Hah gledaj ... obzirom da se privatno bavim računalima - istalirao sam i Zalmana 7000B i Thermalright 947/947/SP97 U - kombinacija preko 10 ventova ( Enermax, YS-tech, Papst .... etc ).
Moj glas ide Thermalrightu iz osobnog iskustva zajedno s Enermax 92 mm ventom :thumbup: .
Zalman možda i jest nešto tiši, ali Thermal boje hladi :evil: . Osim toga Zalaman kad se stavi full low JAKO loše hladi, ipak mu treba nešto propuha ...
Osim toga i grafulja ima vent na cooleru. Prema grafulji svi ventovi su mačji kašalj :cool: . Ona je glavni izvor buke :-/ .
Evo rjesenje problema s pregrijavanjem koje radi kod mene: Skines svo zeljezo koje mozes (temperatura nikad ne prelazi 40) , ako to ne upali doneses eksterni ventilator i stavis ga ma max i tako ti temperatura bude na minimumu (samo pazi da ne ode u minus jer se tada dugo zagrijava :D )
@paske hrpa drugih ljudi koja se bavi racunalima preporucuje zalmana, jer je najbolji u odnosu cijena-perf. a pogotovo al-cu.
@wb ja imam ovog zalmana al-cu (veca slika) i temperatura proca je oko 45C NA NAJSPORIJE jer ga uvjek vrtim na najsporije (vjerujem da mu je tako rok trajanja duzi)
Nisam niti rekao da je Zalman loš .... on je dobar.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Thermalright je onaj kojem dajem preporuku jerbo je najbolji trenutno. To su bakrene živine od coolera. Doduše nanoviji za sck 754 baš i nije nešto ... ali dobro :rolleyes:
Dođi na PC ekspert forum: Zalman je bang for bucks, Thermalright je top of the line :thumbup:
Anyway .... nije bitno. Ako nema OC-a, ne treba ti Thermalright :king:
pa za sad nema OC-a pa ću ipak zadržati box verziju više garancije radi... ali fala na savjetima... ma dalo bi se puno toga fino sređivati na kompu, ali skup je to sport... :)
nazalost... ja nikako da nabavim nesto da sredim malo komp nikad para...
sada prvo sljedece ulaganje u pc je vga
btw, jel znate neki dobar sajt za vga overclocking...
mozda izvucem malo bolje performanse pa se zadovoljim jos za neko vrijeme...
dosad mi je sve igre pokretala, ali sam naisao na Medal of Honor Pacific Assault koji mi malo steka
wb, koji je to model lcd-a?
Samsung 173 P Dali
odlična konfiguracija ali ja imam isti procesor amd athlon xp 2600+ Barton i veoma sam ga lagano overclock-ao na 3000+