I treba ih vidljivo označiti kako se nebi na njih naletavalo, ali dok se to sve sredi možda i mi postanemo kulturna zemlja, možda?
Printable View
I treba ih vidljivo označiti kako se nebi na njih naletavalo, ali dok se to sve sredi možda i mi postanemo kulturna zemlja, možda?
jeste li sigurni za to da se lezeci ne smiju postavljati na mjesta kojima prometuju gradski autobusi i tramvaji? jer kod mene u okolnim mjestima (kasina i popovec, soblinec itd.) vec godinama stoje lezeci na tim glavnim cestama po kojima prometuje ne znam koliko linija autobusa. tako da..
i svakako su potrebni tamo, doprinjeli su smanjenju prometnih nesreca, a time i pogibelji pjesaka.
Da deckic ima vozacku,i da deckic vec ima 8-10tkm iza sebe...i poludim svaki put kad je cesta toliko u losem stanju da jedva mogu 20 vozit jer meni je auto predmet obozavanja a ne prijevozno sredstvo i ne zelim si porazbijati cijeli ovjes vozeci 50-60 po toj kaldrmi i onda jos neka bakica zatrazi da se stavi onaj lijepi kockasti policajac...daj molim te takva debilana ima samo kod nas,ili ima rupe tocno pred sami lezeci tak da upadnes u rupu,spustis si kotac i onda drmnes u lezeci,ma ludilo brate...od svih lezecih u gradu Zagrebu mozda je 20-30% opravdano,znaci vrtici,skole,itd itd..ovaj grad sam s autom presao uzduz i popreko i znam o cem pricam,a sto se tice ostecivanja auta za vrijeme trubljenja,slobodno moze probat tko hoce,ja ga uvjeravam da nece uspjet
a ja ti garantiram da bi na takav nacin mogao iziritirat nekog ludjaka (a fala bogu, ima ih i previse) koji ce ti ostetit limenog ljubimca palicom po sofersajbi! ta vasa akcija nije rijesenje! lezeci policajci su opravdani i van vrtica i skola! a to sto su ceste u stravicnom stanju pa imas rupa uzduz i poprijeko, pa i kod lezecih policajaca je sasvim drugi par rukava! umjesto da trubite nad lezecima, poslikajte svaki nesipravan i ostecen, kolektivno vas hrpetina otidjite u hrvatske ceste i pravite im scene. posaljite dokumentirani materijal medijima. prije cete na takav nacin nesto smisleno postici nego besmislenim trubljenjem!
ali da, to zahtjeva trud i zalaganje, jednostavnije je sjest na trubu :rolleyes:
Ležeči policajci se svode na to da zbog jednog debila pati još 1000 poštenih. A, što mislite da je onomu tko živi blizu ležečeg zabavno? Cijelo vrijeme sluša tup-tup (zvuk kad pogodite policajca :-)
Po meni bi bilo bolje kad bi te novce koje potroše za postavljanje ležečih potrošili na sanaciju ceste, postavljanje signalizacije, pa bi se sigurna brzina malo podignula, a komu ni ta brzina nije dovoljna postoji radar, pa se novac od kazni lijepo uloži u ceste!
Ne taj ležeći (ako se to može nazvati ležećim) loool :D Konkretno, ja sam naletio na jedan neobilježeni u susjednoj nam BiH pa...
Al što je je, vidio sam par slučajeva kad su ljudi malo brže htjeli preći preko ležećeg kojeg spominješ - nije zvučalo nimalo ugodno.
Btw, da li su to legalni ležeći (dimenzijama, izradom itd..)? Meni se baš ne čini da se tu radi o nekom standardnom profilu kojeg bi mogao vidjeti u nekom drugom gradu osim na lungomaru :)