Moj nije, za ostale ne mogu garantirati. Pitao sam za probu u centru, ubacio simpu i radi, plati i nosi :)
Printable View
Moj nije, za ostale ne mogu garantirati. Pitao sam za probu u centru, ubacio simpu i radi, plati i nosi :)
Ja sam jučer u Vipu uzeo Wildfire i nije bio zaključan...
pozdrav ekipa, jel ko isprobao dal je x10 iz vipa otključana na sve mreže,pretpostavljam da je al bolje tražit potvrdu hehe pozz
Samsung Galaxy S, jel je zaključan??
Jednostavno prije kupnje na šalteru na vipu pitaj prodavača da li je određeni mobitel otključan ili ne...imaju oni svoju "knjižicu" sa svim detaljima i da li je lockan ili ne ;)
koja nemora uvijek biti tocna
tako je bilo na pocetku sa htc desire sa oled ekranima.....
ali lijepa rijec svaka vrata otvara-jednostavno prije kupnje zamoliti prodavaca da isprobate mob i ubacite konkurentsku karticu(tako je najlakse)ili se naravno prije kupnje malo na net pa procitati iskustva ljudi koji su kupili odredjeni mob u VIP-u
ILi pripremiti cca 400 krznasa da ti daju kod za otkljucavnje u vipu.
Zna li netko da li je N900 zaključana?
Da li je netko ovih dana uzimao HTC Tatoo - da li je lockan na VIP?
jučer probao SE zylo sa tele2 karticom i zaključan. Nadam se da je do serije jer ću probat u još nekom vip shopu.
Zna netko možda za HTC Desire HD? :)
Što se tiče Desirea HD, ako ga recimo uzmem na pretplatu, jel mogu odmah tražit da mi ga otključaju? I koliko bi to platio ako je moguće? I još pitanje za one koji su ga kupili već kupili u vipu, jel ima još kakvih znakova da je iz vipa osim toga da je zaključan (ko recimo kad su prije brandirali mobitele, ne znam kako sad stvari stoje)?
...prije misec dana san dobija nokiu e72 white iz vipa i nije zakljucana premda u vipovom cijeniku je oznacena sa * sta znaci da radi iskljucivo sa vip sim karticom a uz to cisto informativno san pita prodavace u tri vip centra u st-u jel e72 zakljucana i svi su mi odg. da JE, tako da je odi upitno ko koga j...!
...meni je u planu kupit wildfire u vipa al za tele2 mrezu jedini mi je problem sta moran skuvat nekog prodavaca da mi da navedeni mob da u njega frcnem tele2 karticu al to mi se cini malo teze
...aj necemo bit sitnicavi i gledat u 1kn :)
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...kratne-naknade
A sve na službenoj stranici ima i 488 kn je :D