Bože, ljudi ala se raspisaste!
A ja samo pitao za kalorije iz obične miješane pizze.
Evo na, stigli do sexa. :)
PS-ja jbg zbrajam kalorije.
Printable View
Bože, ljudi ala se raspisaste!
A ja samo pitao za kalorije iz obične miješane pizze.
Evo na, stigli do sexa. :)
PS-ja jbg zbrajam kalorije.
@luna: ha-ha :helgi_vjeran: :kez: opet ćeš sve pokvariti [mikroskopski font]ko i uvijek[/mikroskopski font] pazi ti na bebe a ne na mene http://smg.photobucket.com/albums/v3...paintbrush.gif :p
a daj mi recite...ona pizza od čokolade..u onoj pizzeriji Pizza i pivo .. jel probo ko?
valja?
nemrem nac njihov sajt
mislim mogu
al je daun
to nebi ni Tommy-the-djevac-u-26oj iz BB mogao= Citat =:
Znači, gogi, da bi potrošio picu i pola litre pive, moraćeš stvarno jebavat 5 sati u komadu
pizza od cokolade? wtf? :) to nebi sigurno probao :)
Jeste li racunali koliko je izgorilo kalorija od ovog silnog tipkanja? :)
Mogo je svatko od nas po jednu smazat... :)
Aj` ljudi kao da vam bude neš` od jedne kriške pizze ;D
http://img225.imageshack.us/img225/8...liceib3.th.jpg
psmtr..... ;D
joj ljudi, ja još od prije podneva nisam niš jeo. idem rodbini na ručak (dogovorio se u 14, al eto "malo" kasnim). Nije da hocu sve rodbini pojest, pa da ne jedem 2 dana prije, neg nemam doma neš posebno za jest. Sad bi baš rado otišao do Pan-Pek-a 1 stanicu tramvajem i smazao pizzu, al ebiga, zurim.
onaj pan pek na trgu niš ne valja, pica im smrdi, lisnato je staro 3 dana... baš su bzvz
Kao prvo ja u svojim postovima nisam opće spomenuo sex, rekao sam da potrošim puno kalorija u jednoj radnji, a to može fakat biti bilo kaj, piljenje drva, cjepanje, s kravom na pašu :p ;D;D;D;D
A očito je to da je teta Luna bila u tom trenutku jako napaljena pa je odmah pomislila na sex i njega se držala do kraja :p ;D;D;D
Stoga molim lijepo, bez takvih komentara u kojima se proziva moje ime sa sexom...jer jedno je sigurno,cura koja jednom završi u krevetu samnom, ne izlazi iz njega tako brzo i opet se vraća :kaže samouvjereno: :banme:;D ;D
Gorane nemoraš ti ništa spominjati sexs, pod "jedna radnja" se točno zna na šta se misli, nemoj se sad izmotavati i raditi svetac!
Ja volim pizzu.... ja i frend smo u petak smazali đambicu... Te bog, nisam mogel nikam...
Ali, ja veoma rijetko jedem pizzu. Možda sam je jeo 15 puta u ovoj godini...
EDIT: alex, imaš prav, Gogi očito sve doživljava kao radnju ;D
Pošto ja nisam napisao nikakav komentar u vezi teme ovog posta da se popravim. Volim pizzu ne jedem često, obično ja i frend uzmemo Đambicu i to obavezno Slavonsku, ta je najbolja. Meni je najbolje, ako netko zna U restaču kraj benziske u blizini Terma Tuhelj!
U oro goru vec dugo nisam bio, ali cuo sam da su se pokvarili, trebao bi doci provjeriti.
e da mario, tak i ja, s tim da sam ja u ovoj godini mozda 5 puta jela picu.
ali znam primjere (konkretno moji necaci) koji svaki dan zderu picu. barem onu malu iz pekare kad idu u skolu ;) a to bome nije nit zdravo nit preporucljivo.
i da, zla moderatorica ce vecaras isto papat picu ;D tak da znate, nemam ja nis protiv takvih jela, samo ih dozivljavam kao kolace npr. to mi nije obrok, to nije nesto sto se jede bilo kad. to je onak, malo za gust ;D
A jeste se mene našli sada....
Sex, sex, sex i samo sex....eto sada to i mislim i kažem ;D;D;D
Oro Goro ima i dalje dobre pice, odnosno pizze ;D
ovo treba poljepit na kutije od pizza
http://pix2.hotornot.com/pics/HU/HQ/...NRRRKWBUXV.jpg
pa da vidiš kak bi pao promet pizzerijama . . . :notooth:
Fuuuj, riga mi se! Nikad više pica u ustima !
danas am pojel 2 mini iz pekare, i dojdem doma, a na kredencu 2 protlina domače pice :licklips: idem vidit al ima još tera kriška
Bio je jedan restoran u kojem piše pica umjesto pizza. Koja bruka :D
zasto bruka? u nasem jeziku postoji nesto sto se zove usvojenica. tako npr ako negdje procitas džez, džins ili džoker, to nije bruka. tako niti pica nije bruka jel je usvojena i prilagodjenja nasem jeziku iz talijanskoga. bruka je samo sto nas vulgarne podsjeca na jedan zenski organcic ;D
a kad smo vec kod doticnog organcica, sjecam se kada sam davno davno ljetovala u Puli da su nam pricali kako su za Rumunjsko (ili Bugarsko, nisam ziher) trziste Pulu morali preimenovati u Polu jedino i iskljucivo zato sto na tom jeziku pula znaci isto sto i pica, al onak, skroz vulgarno, vise kao pi*ka ;D
Hoćeš reć da živim u _urcu? :notooth: