danas ga nabavio i imam par pitanja:
od besplatne navigacije nista a?
instalirao sam postavke za net, i mogu na net,ali ne mogu pokrenut npr. program you tube ili accuweather,zasto to..?
Printable View
danas ga nabavio i imam par pitanja:
od besplatne navigacije nista a?
instalirao sam postavke za net, i mogu na net,ali ne mogu pokrenut npr. program you tube ili accuweather,zasto to..?
imam ovaj mob i trebam pomoč za navigaciju!!!! dali mogu stavit bilo koje mape da mi rade samo sa gps signalom bez spajanja na net??????
Ima vec tema o tome, potrazi malo, ili jednostavno pogledaj u superthread.
Pokušavam na svom G705 napraviti update softwarea. Koliko vidim, na njemu je verzija 1208-4726 R1EA033 090512, dakle 2 mjeseca je starija od ove koja se spominje u gornjem postu, a ipak kad pokušavam na mobitelu napraviti update, dobijem poruku da već imam najnoviju verziju...?
Any help?
Kupio sam Sony Ericsson G705, i kad ocu ubacit animaciju, ono angry, happy, odma mi pretvori sms u mms, na starom Sony Ericssonu mi se to nije dogodilo, a ni na prijateljevom K770i.
Se moze to nekak podesiti? :hm:
@Zlac666,
Procitaj pravila foruma, i ne otvaraj nepotrebne nove teme.
Lekcija 2: nauci pretrazivati postojece teme.
To se moze provjeriti u skrivenom meniju, a kako do njega - potrazi. :p
(Mogao bi ti reci, ali vjeruj mi, dugorocno je puno korisnije ako sam pronadjes.)
Skriveni meni / Servisni meni / Service menu:
"Desno", "*", "lijevo", "lijevo", "*", "lijevo", "*"
http://www.metacafe.com/watch/308288..._service_menu/
Makar ja iskreno ne mislim da je mobitel iz Tele2 brandiran... Probaj pogledati u opcijama od poruka, mozda tamo postoji takva opcija...
Brandiran je. Al mislim da to nema veze, jer prijateljev k770i je isto
brandiran pa moze ubacit te animacije u sms.
mobiteli iz tele2 nisu brandirani
iz vip-a i t-mobile jesu
ok.. to je tvoje misljenje..
ja ti samo kazem da sam ja imao isti problem na W910 koji je bio brandiran na vip(Vodafone)
p.s. evo link na G705 firmware: http://www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=1322
pozdrav, zanima me kakve su fotografije s obzirom da kemera neam autofokus, kako izgleda tekst iz blizine uslikan