meni nisu dodavali, a uredno ukucavao bonove mjesecno... i isto tako jes nekima nisu nikakvih 20kn dodali.. no nije mi se dalo zvat ih,jebes to ova tarifa je pravo blago, inace dal jos traje akcija? rego sva 3broja, no ak traje poslat cu jos ljudi da svatko po 3pokupuje... najbolja akcija i tarifa ikad.. mi u kvartu svi pokupovali dorina brojeve i svi besplatno, tj za 25lipa razgovaramo... nema boljeg, ak ti je malo minuta, uzmes vise brojeva i pricas pricas... e kad bi svi imali ovakve tarife, cudim se sto nije bila preogromna navala da sve rasprodaju, ljudi nisu prepoznali jeftino... valjda su svi na ugovorima zbog iphona:) pa zamisli da svi koje znas pređete na dorina obitelj, i razgovarate za uspostavu poziva, u drugim mrezama se placa naknada za to, u tmobile sam placao 100kn extra na pretplati, fino svi uzmete i nema brige, a i opcenito znas s kim je jeftino, svi su na 095/500... a sto je najbolje ugodno se iznenadio kad sam cuo da ova tarifa vrijedi zauvijek, stvarno sve pohvale tele2