-
Smješno mi je čitati kako svoje aute koje ste kupili kao nove i došli su do cc10godina starosti hvalite na sva usta!
Pa naravno da je to trajanje novoga automobila koji se očekuje da bude uglavnom sve OK. Imao sam Seat Cordoba Vario koji u deset godina otišao na 6 servisa i osim filtera i ulja ništa nije mjenjao(jedan par guma i komplet pakni)
Ali to je novi auto prvoga vlasnika!
-------------------------------------
-------------------------------------
Hehehehe evo ti auto za male pare a jakoo dobar
http://www.auti.hr/automobili/showAd...3698,12,1.html
(vjerovatno tip se zajeba pa jednu nulu manje) ;D
-----------------------------------------
-----------------------------------------
La_LuNa sve se svodi na jedno da auto bez klime i 1.4 16V ili 1.6 motorom nemoj ni gledati!
-
upravo to...moj sogor je kupio ladu (ne onaj dip, neki drugi) i platio ga je oko 60ak kn...a nema klimu!!!uzas...i vec je bio na popravku, a nema ni godinu dana...
ja sam navikla na klimu i kad se moram voziti u autu gdje je nema, totalno sam koma...
-
Imao sam Una, Punta i Swifta gti. Sa Fiatima sam imao užasno iskustvo. Svako malo bi nešto odlazilo i ti auti su mi dosta vremena proveli u servisu. Nakon toga sam rekao nikad više Fiat. Poslje sam kupio Swifta gti i taj auto me oduševio. U tri godine koliko sam ga imao nikad se nije desio ni najmanji kvar, samo treba redovito mijenjati filtere, ulje i sviječice , nema nekih velikih troškova održavanja. Ako nađeš dobrog, da je održavan, to se isplati kupiti jer te mašine su stvarno nepoderive. To što je starije godište netreba značiti ništa loše jer je auto pouzdan i kvari se manje nego neki noviji auti.
-
-
I kako je završilo ovo?
:tomato:
I kako je završilo ovo?
:angry:
I kako je završilo ovo?
:deadthread:
-
trenutno je on hold
imamo nekih drugih izdataka.