Motorola e398 ima mp3 player, dolazi sa memory cardom od 64MB i ima STEREO zvučnike (bez spajanja slušalica).
Printable View
Motorola e398 ima mp3 player, dolazi sa memory cardom od 64MB i ima STEREO zvučnike (bez spajanja slušalica).
Malo idemo offtopic, ali evo da spomenem jednu stvar, možda me netko ispravi ukoliko griješim. Meni se na nokiji najviše sviđa što uz svaki kontakt možeš imati recimo 2 broja mobitela i 2 od doma, na svim drugim telefonima moraš se snakaziti tako da upisuješ drugi broj od mob-a pod recimo fax i sl. Možda zvuči glupo, ali ja sve svoje kontakte (a ima ih puno) imam spremljene u Outlook-u, složene po kategorijama, sa dijakritičkim znakovima i pravilno označenim poljima za telefone. Ako mogu svoj Palm sinkronizirati sa Outlook-om i dobiti sve to na njemu ne vidim zašto to ne bih mogao sa mobilnim telefonom (osim imena polja na Siemensu nećeš vidjeti ni dijakritičke znakove).= Citat =:
Izvorno postao damgol
Možda se ovakve stvari nekome čine glupima, ali kada netko pljune preko 2500-3000 kuna za business klasu onda valjda očekuje da će na pravilan naćin funkcionirati i najrudimentarnija stvar kao što je adresar.
Nokia se više okreće poslovnim korisnicima. A ovi jeftiniji mobiteli su im jako loši. I normalno da se onda ljudima čini da su skupi jel većinu stvari koje oni imaju običnim ljudima ne trebaju. Ajd mi reci koji siemens konkurira recimo nokiji 6230 ali da ne pričamo o cijeni i ekranu jel većini poslovnih korisnika to nije neki uvijet. Sad će nokiji najveća konkurencija biti S65 jel su ga zbilja dobro napravili
Nokia se nemoze mjerit sa Siemensom,jer sad je Simens daleko prestigao Njoku!Inace nikad nisam imao Simensa samo Njoke...onda znate o cemu pricam
@cyber, pa koji bi konkurirao nego s65, to je ista generacija, samo što siemens oduvijek malo kasni. U rangu 6230 je još i K700i.
...ljudi,otišli ste malo offtopic...
...vratite se na temu...
jako je dobar taj e398. super je. ima sve sto treba. odlican motorola ekran, prosirivu memoriju, bluetooth, stereo zvucnike, video zapis, vga kamera, svira mp3, jos mu samo fali radio da bude kompletan. mobitel za svaku pohvalo. samo jos da nije skup
http://www.mobileburn.com/review.jsp...source=BROWSER
@gog sve to imaš u sx-u a između ostalog i mp3 player,a imat će to i s65 a imao je i s55...
SX1 je baziran na Symbian platformi pa bih ga izbacio iz ove usporedbe, a uz sve to nije poslovna klasa. S55 ne može napraviti ovo o čemu ja gore raspravljam sam sa sobom, a sumnjam da će i s65 sudeći prema onome što m65 nudi...
Back on topic: ja bih uzeo neki symbian based telefon da mi je mp3 toliko važan, barem imaš "multitasking"...
a kad si izbirljivac ;D
Nije mi jasno kako se nekome da koristiti mob kao mp3 player. Sva ta muka da bi se samo prebacile pjesme na uređaj je dovoljan razlog da mi mp3 player na mobu ništa ne predstavlja. Pakao...
Kakva muka? Nema muke...
..."frish-ki",za nekog predstavlja...kao npr. meni...dok ne kupim Mp3 player,glazbu ću slušati sa moba...tebi je bila muka,ali nekome nije...
ja sam recimo navikao na N-gage. Sasvim sam zadovoljan kvalitetom zvuka na njemu.Poslušao sam više od 10ak MP3 playera koji se ne mogu mjeriti sa N gageom. Još uz to ima i radio.
Pod muku sam mislio koliko je meni trebalo da prebacim jednu pjesmu na SX1 dok sam ga imao. Prebaciva ju je skoro u real timeu. Ne znam, možda vi znate bržu metodu.
Treba ti investicija vrijedna cca 150 kuna. MMC Reader.
Aaaa... :king:
Evo, sad i to znam. Do sutra.
daj pojasni šta si točno želio reći u ovom postu!?!?!?!= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
pa kaj si prodao sx?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
..."damgol": 1."nered" je svoje rekao,ti očito nisi razumio...pročitaj malo bolje pa ćeš shvatit...
2."frish-ki",prodao je SX1 i kupio 7610...
Ideš. Pa Eminem je upoznat sa svime. :)
I bez obzira koliko mnogi kude Nokiu, a pogotovo 7610, ja sam puno zadovoljniji s njom nego što sam bio sa SX1. Ali ne kažem da je SX1 loš uređaj. Naprotiv. Malo odoh offtopic. Inače, nabavio sam si čitač kartica i sad znam na što mislite kad velite da je prebacivanje mp3-jeva "bezbolno" u tom slučaju. Nije mi trebao za mp3-jeve, već da si izformatiram karticu.
ok za nokiu. ali ipak mislim da je malo previse za taj mob, s obzirom kakve specijalne opcije ima (kamera)
Ja imam na svom S45 mp3 koji sam platio u Njemačkoj oko 250 eura.
Već ga imam dosta i kvaliteta zvuka je u redu.
Dobro je stavit bolje slušalice, jer one sandardne nisu na toj razini.
Nema eq kao na sl45.
Jedina mu je mana šta dolazi sa MMC od 32mb što je premalo.
128 košta još 200kn.
Radi na bilo kojem uređaju koji ima onaj deblji utor, znači generacija 45 i 35.
Mislim da kod 35-ica traži novi firmware.
http://www.my-siemens.com/com.aperto...5401a112_1.jpg
pa želio sam reći baš ono što sam napisao ranije u postu. Dakle da neki od MP3 playera su imali lošiju kvalitetu i glasnoču zvuka od MP3 playera na Ngageu.= Citat =:
Izvorno postao damgol
što se tiće brzine prijenosa tu sam u potpunosti zadovoljan.
pa čuj i ja sam vrlo zadovoljan sa zvukom mp3 playera na sx-u(naravno ako koristiš
slušalice koje dobiješ uz njega),ali mi ovo zvuči nevjerovatno što kažeš da uređaj koji
je napravljen isključivo za slušanje mp3-a lošije kvalitete od n-gagea!?!?