Vrijedi i za Tele2 i za nacionalni roaming preko T-mobile. Jedino ne vrijedi za običan roaming, znači kada si izvan zemlje.
Printable View
Vrijedi i za Tele2 i za nacionalni roaming preko T-mobile. Jedino ne vrijedi za običan roaming, znači kada si izvan zemlje.
ok fala.a druga stvar koja mi nije jasna, odkad sam aktivirao ovu opciju dakle ovih par dana po vlastitoj evidenciji potrosio sam oko 5mb prometa, a oni kazu da sam dosad potrosio 0.61 mb
ti imas srece, meni po svakom spajanju skinu oko 300kb vise nego sto bi trebali. btw, koliko ja znam, tele2 ne nudi gprs i mms usluge u inozemstvu.
Za sve one kojima 10Mb nije dovoljno. Poslao sam prigovor na tele2 stranici sa pitanjem zasto ne uvedu pakete sa vecim kapacitetom.
Odgovor:
"Poštovani gospodine Xxxxx,
zahvaljujemo Vam na upitu i prijedlogu.
10MB za 10kn paket smo plasirali kao novu promo ponudu za naše korisnike.
Ukoliko se ista pokaže izuzetno zanimljiva za naše korisnike, nastojat ćemo
uslugu i ubuduće u nekom obliku ponuditi."
Eto ljudi, samo aktivirajte pakete, saljite prigovore na tele2 stranici i u buducnosti bi trebalo bit jos bolje!
Bit ce i vecih paketa, to sigurno. Ja sam na nokiji instalirao novu beta push mail aplikaciju, i stize mail ko na blackberryu, naravno, uz tih 10MB. Predobro! Istotako sam instalirao Bing za instant messaging, te operu za Symbian... Sad mi jos fali VOIP preko wirelessa, kako da to konfiguriram na E51, Spamajte privatnim porukama! Sorry na malom offtopicu!
da i ja mislim da su falili decimalu. i to namjerno da bi zaje... ljude..
cisto sumnjam da im je u interesu stvaranje novog vala nezadovoljstva kod korisnika. proslo je doba kad si imao izbor koristenja samo jedne usluge pa si samo strepio kako ce te netko prevariti.
Ajde posejdon, reci ljudima u tele2 da naprave i jedan paket od 400 poruka za 10 kn... Jednostavno, 1000 mi je previse! Samo jos nek izmisle vece pakete prometa i bit ce fenomenalno! Ja sada koristim vise pakete prometa nego tekstualne poruke...
@flOoKi
Meni javlja da sam do sada potrosio 2,5 Mb i to bi moglo biti manje od onog sto sam sve otvarao. Nikako nije moguce da sam potrosio samo 250kB jer sam otvarao: facebook,forum.hr,cafe.mobile,internet monitor,jutarnji,... a ni 28,9Mb ne izgleda realno.
Mislim da nije bas problem u zarezu.
Pa napomena stoji da ne bi se našao netko toliko "pametan" da bi zaključio da bi to mogao i vani koristiti.
Do 01.07. nisam koristio Tele2 GPRS i ovu tarifu sam aktivirao tek u ovom mjesecu ali danas dosao racun (06/2008) i na racunu 1872 kB ili 37,44 kn !
:adminrulz:
.
.
.
Definitivno im ne radi brojac prometa dobro, neki dan sam imao 3,9Mb, a sada mi pokazuje 0,4Mb :-)
Jedino ako to nije privremena greska.
I meni pokazuje slično kao i većini ljudi ovdje. Ako to rade namjerno da nas zeznu, neće im upaliti, jer kad vidimo prvi put da su digli nešto s računa nakon surfanja ( naravno govorim o bla, bla) prestajem surfati...:notworking:
Ma najbolje je pratit po brojaču na mobitelu, naravno ako ga imate :) Tako sam ja napravio i nemam uopće potrebu za slanjem tih smsova za provjeru :)
Brojač je ponovno proradio, pokazuje realno stanje!!!!
mene je taj brojač totalka za****, jer mi je pisalo da imam potrošeno 0.8 mb a onda odjednom 10 mb
Danas je dosao racun za 07/2008 i samo sto me nije slagiralo: 10381 kB i 207,62 kn !
Vec sam smisljao na sta sve da ih nazovem i skinem sve rodbinske veze kad citam dalje i vidim stavku "Mobilni paket popust" -205,50 kn :respect:
Nije vezano na ovu temu ali samo da spomenem:
"KNOCK OUT promo" mi je donio ustedu od 238,50 kn
U OVOM TRENUTKU :thumbup: ZA TELE2 !
.
.
.
Nije da se bunim, ali mobilni paket sam aktivirao 1.7. i još uvijek mi je aktivan. Ako ne traje 30 dana, kolko onda traje? :hm:
Iako imam Vip mobile broadband 1 GB, no aktivirat ću i 10 mb za 10 kn. Nije skupo, a nemoram nositi onda još dodatni mobilni tefelon.