sve je super. staro je staro, ali novo je jos bolje.
jos ce bit bolje kad se isprave sitne greske.
Printable View
sve je super. staro je staro, ali novo je jos bolje.
jos ce bit bolje kad se isprave sitne greske.
@cyber... onaj stari klasični vB2 nemam, ovaj forum ima kao vB2 stil, ali je promijenjen dosta prema vB3 i nije to to.. uostalom, zašto ići nazad na vB2 kad je ovaj dosta ugodniji za vidjeti, možda da iz njega radije napraviš novi skin?
@3aTmr - objašnjenja su ti nikakva da bih mogao iz toga shvatit koje su to greške i što ti se dešava
daj objasni kak napraviti skin (naj prog. za to) jel mi treba kakvo znanje iz html-a ili mozre i graficki.
@hrco - ne znam... www.vbulletin.com pa tamo imaš forum (community link) o vB3 i tamo potraži. nisam radio skinove. jedino kaj sam skužio da se svi detalji izgleda editiraju u XML datoteci (link koji sam dao cyberu) i to valjda tam i boje i imena slika postaviš i sve ostalo...
složite se koga interesira u posebnu temu pa se dogovarajte što se kak napravi, nemojte mene pitat jer nemam pojma.
@3aTmr
I ja neke greske dobivam... Runtime Error.
sram t. bilo. admin a ne zna.....
moze otvori novu temu...
slušaj, ako želiš raditi novi stil saznaj kako se radi i primi se posla, a nemoj srat okolo kak netko zna il ne zna. ne znam, ne interesira me i neću se s tim zabavljat... a temu si znaš i sam otvoriti ako ti se radi novi stil, imaš cybera, p4e i tko vam se već priključi.
ma meni je to sve fora,bitno da radi,ove ce sitnice ovi genijalci lako srediti
@zappan
Veličinu avatara možeš promjeniti u "User Picture Options" pod vBulletin Options
- Pri glasanju na anketu piše "Glasaj SAT"
A sta dode ovo Title: Sile nije stekao reputaciju
OK, sad bi bilo dosta razgovora o broju posteva, za to je izdana obavijest i EOD.
Ovdje pišite što ste primjetili u novom forumu da ne štima na prvi pogled pa da imamo to tu na hrpi da se nešto u vezi tih sitnica može napraviti malo po malo... Imajte na umu da zappan nema cijele dane na raspolaganju da se time bavi, sad su ispitni rokovi i slično, pa prema tome imajte strpljenja.
Evo nešto sam napravio pa pogledaj. Ako ima kakvih grešaka javi. Template je rađen za verziju 3.0.3 tako da bi trebala bez problema raditi. Link:
http://web.vip.hr/cyberphere.vip/mobil-style.xml
@cyber - to nije avatar nego neka nova opcija.. avatari su sad u user group opcijama i neka kemija je oko toga. + ima posebna tema oko avatara ako još nešto trebaš
@gog - vidio sam, pomalo s tim, ima toga još...
@sile - koliko jasnije može biti? eto, nitko ti još nije udijelio nikakve bodove za reputaciju tako da ju još nisi stekao
@svi ostali - čitajte obavijesti, sljedeći koji spomene da mu fale postovi leti na 3 dana s foruma bez upozorenja!
@cyber - javim kad pogledam....
Prvi tko na leti na probleme s prijevodom neka otvori novu temu gdje će se samo prijevodi ispravljati da bude sve na jednom mjestu.
Eto ja imam problema sa forumom,stalno mi javlja neku "running" grešku" i "Do you want to debug",to mi javlja samo na forumu:(
Ipak nas ima... Ti, ja i 3aTmr ...
Ako netko ima ideju neka javi šat bi moglo biti jer sam pokušao dosta toga i neide
Meni piše u uglu, "Gotovo, ali s pogreškama na stranici" inače sve radi OK i ne primjećujem te greške
To je greška u javascript kodu. Nešto fali. Inaće taj javascript kod je za citiranje u quick replay-u. Zappan probaj ponovo uploadati showthread ili pogledaj gdje fali taj javascript kod
evo ovo mi se javlja pri skoro svakom ucitavanju stranice...
http://www.siemensfreaks.com/temp/forum/error.jpg
Kriv je javascript ali ima razologa zašto nekima radi a nekima pokazuje onu poruku
Neki imaju ili su imali Visual studio. On javlja takve greške. Ostalima grešku javlja browser
...ja zasad nemam problema...
ja imam visual studio al mi ne javlja grešku, a koristim operu= Citat =:
Izvorno postao cyberphere