ja imam nemojte se sad smijati končar laptop onaj nika 17 jedan od boljih laptopa stvarno prasavrseno radi a starje mozda 2 godine.. posto moj tata stalno dobiva nove laptope ni hp i siemens ni toshiba se nisu sa ovim mogli usporedivati...
Printable View
ja imam nemojte se sad smijati končar laptop onaj nika 17 jedan od boljih laptopa stvarno prasavrseno radi a starje mozda 2 godine.. posto moj tata stalno dobiva nove laptope ni hp i siemens ni toshiba se nisu sa ovim mogli usporedivati...
Zasto bi se smijali? Pa Koncarovi laptopi su prilicno dobri, doduse dosta skupi, ali opravdano...
evo neki dan sam postao vlasnik jednog Acer Aspire 8930G, i moram priznati da me Acer iznenadio kvalitetom. nakon nekoliko Asusa sam odlučio uzeti ovaj lap i ostao sam jako ugodno iznenađen
@ LuKaAa
ima i moj frend nekog Končara, nisam siguran koji, i sasvim je solidan lap. jedino, koliko sam skužio, se dosta grije?
ma ne neg mnogi nisu upuceni u to da koncar proizvodi laptope pa zato pisem...
dost se grije ali ja imam izum kako da se ne grije tak jako.. uzmen one kutijice od cd-a i stavim ga da bude povisenom tako da vise zraka ulazi u njega i ne grije mi se vise tako jako...
malo je banalno reci da koncar 'proizvodi' laptope... ne proizvodi vec samo sastavlja laptop u cjelinu od komponenata (ukljucujuci i kuciste) koji su proizvele druge firme vani (uglavnom tajvan)
@luka postoje postolja i hladnjaci za laptope. evo ja ovdje imam postolje sa ventilatorom od Canyona, baci oko na to puno zgodnije rjesenje od kutija za cd-e :)
Toshiba po meni....
Moram da priznam da sad pogotovo vise neznam koji da kupim,jedno je sigurno,HP vise nikako...
Lenovo je bez konkurencije uvjerljivo najbolji proizvođač prijenosnih računala. Završna obrada, ekrani, komponente, sve je baš kako treba biti. Imam Lenovo, nisam vjerovao prije nego sam ga dobio, ali sad ih svima preporučam. Moj laptop je star 3 godine, a izgleda kao da je novi, a ja nisam nešto pažljiv.
Nedostaje u ovom spisku Sony vaio kome bih dao glas a u nedostatku istog mislim da je najbolji Lenovo.
Lenovo pošto nema Sony-a.
čemu rasprava.
1.mnogi ne znaju da je IBM ustvari sada LENOVO
2.mnogi i ne znaju da je IBM-LENOVO jedan od najstarijih proizvodjaca harware,sa tradicijom i kvalitetom.
po meni je lenovo na prvom mjestu.lenovo je mercedes,svi ostali su volkswagen.heheheh....
svi su oni ok,al kad si vozio jednom mercedesa i onda sjednes u vw,fale ti jednostavno neki detalji,gdje se vidi da ljudi dosta paze na sitnice koje se kasnije akumuliraju u jednu bitnu cinjenicu kvaliteta i obrade proizvoda.
Definitivno Lenovo. Par frendova je uzelo N seriju, a sebi sam nedavno nabavio ThinkPad T500. Stvarno vrijedi tu lovu :)
Neznam, moza po mom izboru HP, nikada snjim problema nikakvih...
Dok kod lenova je bilo dosta cesto...
Lenovo ima super laptope za poslovnu primjenu...
Lenovo nema laptope za zabavu...neki mogu poslužiti, ali that's about it...
za mene je acer glavni odabir ima ih za zabavu, za posao, za napredne stvari za sve....kvalitetni ekrani, dobro pozdanisko osvjetljenje, ne tako jako zagrijavanje, ugodna tipkovnica, mouse padovi su također solidni, a imaju i dobre zvučnike, na nove modele uveli i harman kardon...toshiba mi je drugi naj odabir, a za treći asus.
(IBM) Lenovo definitivno na prvom mjestu, apple tradicionalno dobar (minus je mac os), sony je isto odličan, no to su sve malo skuplje marke.
od jeftinijih je dobar asus i acer, kod toshiba mi se nesto nije svidjalo, ne sjećam se što..
Po meni najbolji proizvodjac laptopova DELL :)
Trenutno imam DELL 500, nije bas neka visoka kategorija, ali je veoma pouzdan i sve sto mi je potrebno kod jednog laptopa ima. Da ne zaboravim tu je i garancija od 3 godine sto je jako veliki plus, hvala bogu jos mi nije trebala a imam ga vec 1.5 dana :)
kakvo su jos vasa iskustva o DELLu?
Bok ljudi
Da li zna itko nešto o Minix proizvođaću?
Meni su najbolji Toshiba i Acer. Sada imam Fujitsu Siemens vec 2 god. i nije mi se nijednom pokvario. Ali mislim da su Acer i Toshiba u ovom segmentu kraljevi. I definitivno cu pri kupovini sledeceg gledati na jednog od ova dva proizvodjaca ako budem u skladu sa finansijama jer su skuplji od konkurencije :D
Čuj,sve ovisi o komponentama koje su unutra. Vidim po netu neke manje laptope i mogu reć da naspram ostalih nisu ni loši. Uglavnom,ako se odlučiš,javi se s detaljima,jer ovako napamet ti nitko ne moze rec nista pametnije jer malo tko ima minix notebook. :wave:
hahahha najjeftiniji laptopi su tebi skuplji od konkurencije,a od koje to molim te???xD
pogledaj jedan lenovo,dell(dell vam inace proizvodi alienware),a o sony vaio da ne govorimo...vidjet ces da su puno skuplji,a kvalitetom svjetlosnim godinama iznad ta dva koja si ti naveo...(pogotovo vaio) :)
glas je otisao za dell jer nema sonya,a lenovo je kvalitetniji,ali je preslab komponentama naspram jednog xps-a ili alienwarea,lenovo na multimedia i gamer klasu laptopa nema odgovor...
pa jeste alienware najbolji. ali ko ce dati 20k kuna za to :D
stvari treba posmatrati i racionalno ;)
Ja sam stavio da je Asus meni ne najbolja nego najprimamljivija marka. Imam ga i prilicno sam zadovoljan s njime a i morao bi s obzirom na cijenu uredaja samo sto ne plese :D
Od ovih marki upoznat sam s HP-om i Toshibom. Moram priznati da je toshiba poprilicno dobar stroj dok sam i na skupljim modelima HP-a vidio sve i svasta. Mislim da je HP previse stanca i da ne rade neke previse kvalitetne stvarcice.
E sad bi obratio pozornost na Alienware i Apple prijenosna racunala, priznajmo da od njih zastaje zrak kako su ljepi. No ipak cijenovno su vecini nama daleko od stvarnosti. A uvijek tezimo necem boljem.
Sto se tice Applea on je kvalitetan i izdrzljiv. No zamjerka je njegova sto su jednostavno preskupi radi njihovog imena i dizajna. Jer laptop cijenovne vrijednosti od 10 tisuca kuna se moze uzeti laptop "bezimene" marke za puno manje cak i do 4 tisuce kuna a iste konfiguracije.
Tako isto i Alienware potpuno ista stvar, jako skupi i preljep dizajn.
No sve u svemu sve ovisi od kupca i njegovih novcanih sposobnosti a i ukusu.
No najvaznije nemozemo reci da je Alienware najbolje gamersko racunalo samo zato sto je gamersko i namjenjeno gamerima. Moze isto tako jak biti i toshiba laptop i Asusov laptop.
Najvaznija je lova!!
Kompa mislim da do 5 tisuce kuna ne vrijedi uzimati neku posebnu marku jer su vjerovatno dosta slicni, osim hp-a di sam se jako razocarao. kupio sam svojoj majci asus za 4 i prezadovoljna je. No znas kako kazu koliko love i toliko i muzike ;)