Stigla mi nagrada...hvala puno Kruno :respect:
Ne znam da li su svi dobili pa ne želim kvariti iznenađenje...;)
Printable View
Stigla mi nagrada...hvala puno Kruno :respect:
Ne znam da li su svi dobili pa ne želim kvariti iznenađenje...;)
...dobih i ja - :D ...hvala Kruno, puno... :beer: ...
I ja, puno hvala. :) :D
Da li su sada svi dobili onda?
Smo svi dobili isto...ili? počinje sa t :p
i kaj ste na kraju dobili??
Vidim, da su komentari dobitnika u 100tom broju mobila...
Ali iskreno, moram reć da me malo razočarao taj 100ti broj mobil medija magazina...
Makar je naglasak na "mobil"-u , mobitelima jel', koliko sam prelistao na brzinu, ima samo 13-14 mobitela na testu.
Veći dio magazina je multimedija (tv, muzika)
Iskreno sam se nadao da će veći dio biti mobiteli a ne multimedija... očito je obrnuto... :-/
SHIT!
Nikad mi nije dobro išlo ulizivanje
ali da sam znao da se djele mobiteli bio bi se potrudio! ;D ;D ;D
Nisu bili mobiteli vec plazme i to model Pioneer Kuro:notooth: :notooth: :notooth:
Meni je 100- ti broj ok, ali mi je i općenito previše multimedije- bolje da je više o mobitelima.
Drugo slovo je o
Riječi su: t o _ _ _ _ (razmak) _ _ _ _ _ _ _
:)
Može tko skenirati stranicu gdje su pisma čitatelja?
Ja sam listao online ali su presitna slova...
Evo, ja vidim sve pročitat- nadam se da će i ostali (slikano s k800), malo je slabije svjetlo
http://www.salji.com/out.php/t472_DSC01540.JPG
EDIT: Eh, tvoje ime se baš ne vidi- nije namjerno :)
Ajde slikaj još jednom i malo bolje...pa zašto misliš da sam pitao...htio sam svoje pismo vidjeti...a ti me izrežeš namjerno :D :p
I ako je to slikano sa K800...loše je užasno...stavi Scenu na Dokument i onda slikaj...ali pri svjetlu jer će blic zasvjetliti sve...
O ajme, kakve veze ima dal je iznenadenje ili ne...
Sad su ti sve lađe potonule, sad sigurno niti nečeš nagradu :(
Ajde, kad sam počeo, rješenje je: Tošina majčica (majica sa slikom Tošeta na leđima) :)
pa onak, kaj imamo pokvarit? uosatlom, nije nit receno! (iks, jbg, tebi sam se ja izlajala, al ti to brijem nit ne's dobit ;D) uostalom, mislim da je vecini stiglo, al hajt, sutite jos neko vrijeme :p
i naravno, ja se zahvaljujem na magazinu i nagradi!
...izvoli ;)
http://www.salji.com/out.php/t476_mobil.jpg
Ne znamo formulu za stvaranje mobitela, a i nemamo laboratorij za izradu mobitela :-) Čovječe, samo 13-14 mobitela na testu! Ajde da ih je bilo 3 ili 4, ali 13 komada je stvarno velika brojka.
Jednostavno pravilo vrijedi u našem magazinu: koliko mobitela dobijemo za testiranje toliko ih uvijek i objavimo u magazinu.
A multimediji je posvećena 41 stranica od ukupno 124 stranice koliko ih ima novi broj.
Evo stiglo i meni danas.
Hvala na poklonu.