ovako koliko vam traje baterija na n82 je vam izdrži cijeli dan ako stalno kopate po mobitelu?
Printable View
ovako koliko vam traje baterija na n82 je vam izdrži cijeli dan ako stalno kopate po mobitelu?
baterija moze otici i za 4 sata ako je konstatno ukljucen WLAN ili Garmin(provjereno).moze trajati tri dana ako samo razgovaras iako rijetki ce ga samo zato koristiti pa je onda realnost 1-2 dana.
koliko uopce kosta na legalnom trzistu taj n82.
http://www.mobis.hr/phones_details.asp?ite_id=766 ovo je stvarno tesko bilo naci:angry:
Iz jednog razloga,zato sto se n95 8GB smatra top modelom nokie..cim izade neki drugi top model ovome ce past cijena...
top model koji u osnovi nije nista jaci od N82.2000kn je previse.N82 u Mobisu 4500kn,a N95 8gb 6400kn!mislim da malo veci ekran,memorija(koju je lako anulirat karticom od 8Gb za 450kn) i atraktivniji dizajn ne vrijede 2000kn vise od N82 koja ima ksenon blic i puno bolju izradu.
A cuj ekran je osjetno veci,kaj je je,ali istina je da je malo prevelika cijena...Nokia stavlja N82 uz rame N95,kao sto se i po cijeni vidi...Ipak N82 nije namijenjen da bude flag ship Nokijine ponude i da radi konkurenciju N95icama,uloga flag shipa ostaje na N95 8GB i N95 sto i njihov broj predstavlja,N82 je fantastican mobitel sa jos boljim mogucnostima ali je ipak namijenjen siroj masi korisnika...:respect:
ja dajem glas n82 zato kaj je puno ljepša bolji fotič blic izrada itd itd a n95 8gb mi je jedino bolji zato jer ima 8gb i malo veči ekran a jako je ružan i mob je CIGLETINA!!! P.S. kupujem si n82 u ponedjeljak za 2800 kn novi zapakiran hehe pozz
e ovako ljudi danas sam naručio n82 black
:tclosed:
Ukoliko netko bude imao potrebe ponovno razgovarati o ovome, tj. ako kupuje/zamjenjuje sličan mob, neka me obavjesti na PM - i temu ću ponovno otvoriti.