Hm... Pa ako si odabrala kabel u postavkama PIMSa nebi trebalo biti problema. Dali Windowsi detektiraju mob? Koja ti je verzija PIMSa?
Printable View
Hm... Pa ako si odabrala kabel u postavkama PIMSa nebi trebalo biti problema. Dali Windowsi detektiraju mob? Koja ti je verzija PIMSa?
nis mi ne pada napamet. a koju verziju easy studia imas?
edit: nisam opce vidio tvoj post :-/
windowsi detektiraju mob ali pims izgleda ne... verzija 1.0.0.1 WK1
@floorkilla: ma nema beda, stari; thx
Sorry, zaboravio sam da sam formatirao disk i sve verzije PIMSa sam izgubio. Inače sam imao oko 3 verzije. Probaj naći neku drugu verziju, ali ne mislim da je u tome problem
nish probat ću s nekom drugom verzijom... (tenks Hrc)
Neznam jel ta WK1 najnovija. Potraži negdje u opcijama da pokuša naći update. A jesi instalirala drivere za kabel? (nema frke, samo želim pomoći ;) )
ma nije stvar do verzije..... onda bi se svi zalili kako im ne radi. a ni meni ne radi nikad iz prve neznam ima neke bugove pokusaj jos jednom uninstall pa install. ugasi sve servise koji ti rade (antivirus firewall itd) udji u easy studio i tek onda spoji mob
@hrc: of kors, instalirala sam drivere zato mi i nije jasno kak ne detektira mob kad ga prištekam...
@floorkilla: da, pročitala sam prije da tebi ne radi od prve i probala sam skinut pa opet instalirat pims, al nisam bez antivirusnog firewalla itd.-idem probat to možda upali :) + update
Taj PIMS je stvarno zas*an program. Meni je radio nakon što sam instalirao jedan programčić za irdu... A koji mob imaš?
evo ni update nije upalio... ma brijem da je stvar u kablu. sutra idem do chipoteke na reklamaciju
@hrc: imam e700
pa rekla si da ti je komp prepoznao mob, znaci da je kabel ispravan...
ma preko ic-a bi sigurno islo, zapravo uopce nisam siguran da moze preko kabla
Kad si već tamo, uzmi irdu. Tam sam i ja kupio i radi ko luda :)
Imam ja data kabel kaj se spaja prek serijskog porta i neće mi prepoznat E820. Instalirao sam easy sudio i easy GPRS...jel mi trebaju kakvi dodatni driveri za kabel?
dali ima jos koji program za e-700 osim easy studija?
Gdje mogu skinut drivere za kabel?
Nema
Drivere bi trebao dobiti sa kabelom. Kojeg imaš?
Nemam pojma nekakav srebreni. Imam neki program (cell phone meneger) tu mi je radio tu i tamo proradi.kako mogu u easy studiu namjestit da mi radi.odem na postave namjestim port i brzinu i opet mi ga ne prepozna.sta trebam napravit kad namjestim port i brzinu? hvala unaprijed