Preklopne Nokie su mi ruže užasno. Nek se Nokia drži standardnih modela, a preklopne nek pusti Samsungu i Motoroli.
Printable View
Preklopne Nokie su mi ruže užasno. Nek se Nokia drži standardnih modela, a preklopne nek pusti Samsungu i Motoroli.
@target
jednim si djelom u pravu, ali i nokia
mora izbacit preklopnjake da bi
pokrila i taj segment tržišta.
iako ja mislim da je jedini za sada
na tržištu vezano za preklopnjake
samsung kralj.
motorola se ponovno nešto budi iz sna,
ali mislim da je malo zakasnila. samsung
je prema motoroli svjetlosnim godima
ispred.
Jok,motorola pomalo rastura samsung u preklopnjacima,samo što se motorola tek nedavno "probudila" pa joj mnogi nevjeruju
Kad bi gledali ukupan dojam preklopnih motorola i samsunga motorola rastura samsung prvenstveno zbog software-a. Samsung jedino što zna napraviti lijepi mobitel i to je sve. Kak moja stara kaže uz vana uj iz nutra fuj
I još jedna stvar. Pa šta fakin samsung nikad nije čuo za hebeni bluetooth. Pa sad svaki proizvođač mobitela ima barem jedan model sa bluetoothom. Čak ni onaj njihov smartphone nema bluetooth
ja san izgubio volju za motorolom kad se pojavila v3688 ili
v3690, v50 ili v51. software u tim uređajima su totalke.
dok se od t720 motorola ipak opametila i naprvila posao
kako triba. dok je samsung klasika.
a u izradi bi ipak dao prednost samsungu.
Motorola rastura samsung po;softvareu,BT-u,elektrinici(Ati imageon),kvaliteta plastike,cijena
ma drago mi je šta se motorola ponovno diže iz mrtvih.
ponuda joj je dosta velika. za svakoga po nešto.
nezanam da li je itko imao v80 u ruci, ali mi se čini malo
kičast s onim rubom s led-icama. ali da mi ga netko
dade, nebi se žalio.
Mislim da kod preklopnika najbolju izvedbu ima Sony Ericsson. Njihovi modeli imaju BT, IR i O.K. software.
ali samo SE usavrši design, bio bi zakon.
Z600 je lip mobač ali nekako prviše mi je
bucmast.
motoroli svaka čast,dižu se iz mrtvih,ali izgleda da imaju dosta problema sa softverom.samsung ima naljepše i najkvalitetnije preklopnike,ali svi samsunzi puše u konekciji s drugim uređajima.SE bucmast ali ima sve potrebno.
iz pouzdanih izvora znam da je softwer V300 totalna šteta.
brat mi radi u HTmobil-u u VPN sektoru. od 10 prodanih
V300, 8 ih se vratilo samo nakon 15 dana radi tastature a
nekima softwer doslovno zamrzne nakon višeminutnog
razgovora. tužno, ali nažalost istinito.
dok sa SAMSUNG-om neznam niti jedan takav problem.
samo kod A300 nije tastatura baš najbolja ali nije kao
kod V300.
SE ima nažalost samo dva preklopnjaka, Z200 i Z600.
samo šta Z200 nebi ni u ludilu.
sorry, nije A300 nego je A800.
izvinjavam se na pogreški.
vratite se na temu nokiinih preklopnjaka jer ce inace cyber zatvorit temu
Nokia 7200 nije predvidena da se nosi u depu nego u svojoj torbici kao neki "fashion detalj"! E700 sam imao prije pola godine i sve bi bilo ok da nije RIKNUO! Neka j..... folija koja kosta 1000 kn.!= Citat =:
Poslao: zeroo-cool
Na sve se navikneš! A 7200 kad staviš u đep izgleda ko da imaš kutiju cigareta! - bez veze, a jako skupo!
za 7200 se moze reci da je prototip nokie,jer je ujedno jihov prvi preklopnja,neracunajuci azijske modele
Nisam neki strucnjak ali sto se mene tice 7200 me jos nije iznevjerila! Jedino su mogli malo veci ekran napraviti ali sta sad, ne mozes dobiti sve!
nekazem da je los ali onima kojima se ne svida nemogu pljuvati po njemu jer je nokia otisla u savim novi segmenat i normalno da treba vremena da se uhoda