možda još malo pričekat pa će izać u još kojoj boji.
možda rozoj?!
;-))
Printable View
možda još malo pričekat pa će izać u još kojoj boji.
možda rozoj?!
;-))
Nece vise izlazit jer Samsung priprema izbacivanje novih modela a e700 i onako ima nasljednika na trzistu e715
ma, šalim se.
e715 mi nije legla.
lipši mi je e700 i to narančasti.
Meni je e700 bolji u crvenkastoj,ali svi imaju drugcija misljenja ;)
ma, nije bitna boja karoserije.
bitnije je ispod haube.
ej ljudi a sta nitko ne preporuci nevaljaloj jos neki bolji, jos lipsi mob,.. zivi u becu valjda ima para za neki savrsen mobitel. he he . ne zivi ovde u hrvatskoj di mi gledamo kako cemo skrpat za koji mob :-)
možda rozoj?!
;-))
__________________________________________________ _
Pa nije mi bitna toliko boja..:)
ma, nije bitna boja karoserije.
bitnije je ispod haube.
Mislim da ni jedan mobitel nema tako dobre slike..:)
nevaljala, slažem se sa tobom.
slike su stvarno dobre, iako su 640x480.
sviđa mi se šta ima par načina slikavanja:
* VELIČINA SLIKE:
- VGA (640*480)
- QVGA (320*240)
- QQVGA (160*120)
- Mobile (128*90),
* KVALITETA SLIKE:
- Superfine
- Fine
- Normal
- Economy.
Ja bas imam par slika sto me cimerka slikala,i ubacila sam ih na net,pa ih koristim kao avatare..:)
Kao da je neko slikao sa fotoaparatom,a ne mobitelom..:)
E pa ja imam digitalni fotoapartat koji slika losije od dosad svih mobitela s kamerom pa sad razmisljam da uzmem neki dobar mob s kamerom...
Imas bar nestoo..he he...:D
Kad nekom pokazem slike slikane s mojim digitalcem svi me pitaju koji mob imam;)
Nokia ima lose slike,pa reci da imas nokiu..:D
Onda "Nevaljala" koji uzimas???
Iskreno,nisam jos odlucila,ali najvjerovatnije cu uzeti E 700:)
Al kakva sam ja mogu se jos pet puta predomisliti...:D
U prvom postu si napisala da neces e700 i mi sve ovo pisemo al ajde kad je za damu;):D;):D
Pa i nisam htjelja,ali kad vidim kakvi su ostali "kljumpati" taj E 700 mi je najlijepsi...:)
Ok onda nek moderator zatvori temu,NEVALJALA je izabrala e700
Imam mobitel Samsung E 700, budući da sam puno slikala sa njime, on se napunio i sada pokušavam presnimiti slike na PC, kupila sam IR (infra red, uređaj da pomoću njega pošaljem slike na PC), skinula sam softwer sa interneta za Samsung E 700. Sve je u redu do momenta kada on počinje vršiti presnimavanje i tada sve stane. Što radim krivo? Molim pomoć :retard:
Ništa ne radiš krivo, problem je vjerojatno u IR-u i samsungu, što se toga tiče samsungovi mobiteli su jako izbirljivi. Probaj smanjiti brzinu prijenosa. Ako imaš windowse xp i IR koji se spaja preko USB-a onda ti mogu i točno objasniti kako se to radi, ako ne morat ćeš se sama snaći...
To je i meni pomoglo kad sam imao Samsunga. Trebalo bi smanjit brzinu prijenosa.