To uopće nije mjera protiv snajpera. Uz malo kreativnosti samo će snajperist biti bolje zamaskiran.
Nego, s kojim prijevoznikom dolazi, da nije PIA
Printable View
To uopće nije mjera protiv snajpera. Uz malo kreativnosti samo će snajperist biti bolje zamaskiran.
Nego, s kojim prijevoznikom dolazi, da nije PIA
u životu nisam vidio toliko murije, a nisam čak niti prošao kroz centar grada . . .
na važnija raskrižja su i postavljene kamere, tako da big brother gleda i snima . . .
baš me zanim kolko će sve to koštati . . .
ne znam bas kakve veze imaju grafiti s atentatom (mozda ce neko na zgradu napisat "gore sam" ili "makni malo glavu, ne vidim busa"):banme:
ja mislim da je sve to bezveze, sta ce nam bus sad dolazit
koda on i mesic imaju o cem pricat (znam da je bus obrazovan covjek i to sve, ali...)
sta nam nije mogo tu pozivnicu za nato poslat postom, evo- mogo je cak i avionom (samo da ga neko ne srusi) ili nazvat mesica i sanadera pa ih pitat oce li u nato
a sta ce bit ak ce busic htjet malo razgledat grad: murja ce one stanovnike koji ne zadovoljavaju kriterije ljepote pokrit crnom vrecom za smece ili ih potjerat u kucu da ih bus ne vidi, ak ce on htjet proc livadom- ubijat ce mrave (mozda je netko istreniro mrava da ubije busa otrovom :banme: )
sta bi bilo da ih bus zajebe i odluci ici nekim drugim putem do westina (tome me ne bi iznenadilo, znajuci kakav je bush i vidjevsi njegove gafove)?
sta ako se njemu toliko svidi zagreb, pa odluci posjetit jos neke gradove (koji nisu "pripremljeni" i uredeni za busov dolazak)?
mislim da bi bilo pametnije da se svi ponasaju normalno, pa bi bus vidio da smo banana drzava- pa bi nam onda mozda i financijski pomogao (iz sazaljenja)
ovog trena zalijevam komp benzinom i trazim sibice- da me ne nadje fbi
Da znam,i ja sam gledala Nikitu!Razorili su odjel 1,:( Morali su da ih ne otkriju.
a dobro, ono, tješim se da će danas već biti gotov novi odjel pa da mogu sutra pucati na grmlje
This is FBI, you are all under arrest because Bush is your not-so-favorite president.
Greetings...
Čemu vi raspravljate, zahvalite se bogu sta imate oba zdrava srednja prsta i lijepo pokazeti bushu i co. sta su zasluzili !
....evo, stigao je, stigao je, yeeeeee....:thumbdown: ...
Vjerujte,da ga netko oce ubit,ubio bi ga ko muhu i to bez ikakvih problema... Ne's ti zastite...
nevjeorvatno, ja sam mislio da to mogu vidjeti samo u filmovima...
= Citat =:
Snajperisti čuvaju Westin; Jadranom će krstariti nuklearna podmornica tijekom boravka Busha u Hrvatskoj
o da ti gospe, od sad sa sobom nosim laptop koji nesmije biti više od 50metara od mene, jer će mi se na taj način srušiti stranica na kojoj čuvam povjerljive državne tajne..= Citat =:
Bush sa sobom uvijek nosi nuklearni kovčežić
Bush sa sobom uvijek nosi nuklearni kovčežić, koji navodno ne smije biti udaljen od njega više od 50 metara a u kojemu se nalaze kodovi za pokretanje nuklearnog oružja. Upravo iz tog razloga navodno će nuklearna podmornica krstariti Jadranskim morem jer se na njoj, kako je neki dan objavila Slobodna Dalmacija, nalazi mobilno zapovjedništvo.
ko zna sta bi bilo da ga ubiju tu dok je u hrvatskoj, brijem da bi raznjeli hrvatsku okolne zemlje
I kako je prošlo,jesu kakvi ljudi sa turbanima na glavama i omotani plaštevima,ljutito uzvikivali allahu ekbar?
mani su ovo preseravanja sad na tv... perverzije.... razglaba se tome sto ce jesti i oce li njihove zene razmjeniti koji recept... daj moooolim te :banme:
ma dajte, čisto preseravanje . . .
prilika za riješiti ga kolko oćeš . . .
a na dolasku u predsjedničke dvore se vidlo kolka je seljačina, s onim njegovim kaubojskim rukovanjem . . .
jedini plus, makar za to za mene nije plus već preseravanje, je pozdrav vojnici na hrvatskom . . .
a cijena svega ovoga cirkusa?
pa samo za akreditacije su pljunuli masu love, koju nitko od nas ne može ni zamisliti, a svaki drot koji je u osiguranju je ima . . .
a di su tek dnevnice, gorivo, večere, . . .
ja sam se slučajno zatekao pred televizorom . . .
frajer je na sviranje naše i njihove himne bio nervozan, stalno nešto prtljao po džepovima, valjda tražio papirić . . .
ja sam pišao od smijeha . . . ;D
pa svi mediji to vide kao plus, zato sam to tak napisao . . . ;)
pa daj me nemoj . . .
kaj su ljudi tak naivni . . .
video
no comment . . .
http://img386.imageshack.us/img386/2363/happy8km.gif
nisi dobro gledao.
nisam vidio live dolazak Debuša , ali cini se da je sve dobro proslo . jebote lik si je dofuro nuklearnu podmornicu , valdja im Informativna sluzba je zaboravila rec da je Zagreb ~150km od najlblizeg mora.
a gle da ga roknu ovdje , mi peremo ruke , to su ili ovi turbanaši iz bosne ilinetko s kosova ili iz srbije.ima kandidata kolko oces.
Koja buloza, ahahahaa umirem od smijeha, ovo samo ima kod nas a index je isto magla za majmune ahahahaa
*ebem ti busha . . .
tramvaji ne znam iz kojeg razloga ne smiju prolaziti pored hotela . . .
možda da se njegovo visocanstvo ne probudi?
kak je onda otvoren zeleni val za aute?
barikade na cesti, oko hotela metalna ograda, na ogradi drotovi sa dugim cijevima, izigravaju mange s puškama, . . .
kaj smo u ratu?
jel danas možda u zagrebu počinje 3. svjetski rat?
fakat ne kužim . . .
pa da ga netko oće ubiti, mazne avion, zaleti se u westin i gotovo . . .
kakvi snajperisti, kakvi specijalci, avion i sve riješeno . . .
a ne ovak terorizirati narod koji će njegovo gostovanje u zagrebu masno platiti . . .