meni je pak prošao rok od softicka, traži serial number...pa me zanima što ću sad postoji li neki način?:rolleyes:
Printable View
meni je pak prošao rok od softicka, traži serial number...pa me zanima što ću sad postoji li neki način?:rolleyes:
Postoji, pitaj nekog kroz PM da ti pošalje dobru verziju :kiss:= Citat =:
Izvorno postao Korda
a tko ima dobru verziju? :comp: btw skinuo sam opet novi sa neta al opet ista stvar
kaj ti znaci ovo stisni desni click u system trayu i ovo Ponovo ides Softick PPP desni klik misem i Active= Citat =:
Izvorno postao Korda
daj ko zna o tome nek me doda na msn c_edge@hotmail.com
= Citat =:
Izvorno postao EdgeD600
pa to znaci da stisnes desni gumb na ikonicu od Softicka koja ti se nalazi dolje desno u kutu ekrana (pored sata) .... i onda odes Active:thumbup:
znam skužio sam,i izgubio 5 tona živaca,ali na kraju sam uspio :D
ja sam uspio stavit igrice nakon 52 pokušaja : D
E ljudi, da li je netko pokušavao staviti igricu 2Fast2Furious na mobitel??? Problem je što me kod extractanja iz rara traži nekakav password koji ne znam gdje pronaći. Ako je netko bio u ovakvoj situaciji ili zna password, molila bih ga za pomoć...Hvala :spin: :spin: :spin:
Postoji li slicna procedura i za Samsung E 370 ?= Citat =:
Izvorno postao BuffetD600
:zbunj:
I. Spoji kabal (USB) u racunalo. (samo kabal ne i mob)!!
II. Instaliraj SoftickPPP. (pri instalaciji on ce ti javit gresku ignoriraj je - cancel) - - - I nemoj ga jos startati!!!!
III. Prikljuci mobitel i startaj od mobitela program - (Samsung's PIM & File Manager)
IV. Ako ti program od mob. nadje mobitel onda je sve u redu! Izadji iz programa.(preskoci a) i b) )
IV. a) Ako nije nasao mob. onda odpoji mob. i reset kantu. ijako nemoras ja to napravim. Onda 100% radi.
b) Kad se stroj digne iskljuci SoftickPPP posto se sam pali i ponovi radnju III. i IV (SoftickPPP ti je u sistem trayau)
V. Pokreni SoftickPPP i udji u njega (desni klik misem u system trayu) Settings
VI. "Bluetooth/Serial" tu moras naci svoj mob.
on ti se ovako predstavlja COMx "\Device\ss_mdm0" (COMx je port na koji se mob. prijavio, x moze biti bilo koji port) kod mene je COM3 \Device\ss_mdm0
Kad ga nadjes onda oznaci taj port!
VII. Ponovo ides Softick PPP desni klik misem i Active (prvo na vrhu).
---= to sve napravim do tuda u samsungovom ps studiu mi prepozna mob, i kad pokrenem softick PPP nade device na com 16 i oznacim to i kada kliknem na activate pokaze mi ovo...
Softick card export is unable to locate USBPORT.dll file which is required to accept usb connections from palm powered devices.
This file should have been instaledwith hotsync software.
please click browse button to locate this library manually or click cancel to quit
Molim pomoć stvarno neznam probo sam 10 put i neće nikako a ugašen mi je sam. studio?!?:-/ :comp:
treba ti program koji se zove palm desktop:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao @l@n
imaš li možda direct link za download? možeš li mi reći zašto mi treba te koja je razlika u postupku stavljanja igrica kad imam taj program?!?:-/
da li bi to radilo i na zm60= Citat =:
Izvorno postao Miro
znaci d600 ce biti moj.....
dosad me samo to sprijecavalo da ga ne uzmem.. za sad....
Need for speed:Carbon jad file upload pls pls
Mislim da znam što muči fellow forumaša koji nije vidio niti jedan fajl...sve igrice iz X-plosivovog kutka (bar one koje sam dosad skinuo) su u formatu .jar, a ne .jad. Java downloader ne može uploadati taj format, barem meni tako tvrdi. Neke igre koje sam presnimio s tetkinog ericssona su isto .jar, stoje na mobitelu i ne znam što ću s njima. Zna li netko da li se može a) konvertirati jarove u jadove b) iskoristiti nekako jarove?
Edit: Iz topica X-Plosivov kutak shvatih da svaka igra mora imati i .jar i .jad...vjerojatno se jadovi nalaze u rarovima koje još nisam skinuo. Dakle sve ok, ispričavam se, novi sam u tim mobitel-koji-radi-još-nešto-osim-što-zove stvarima :throw:
ja sam instalirala neke igrice x-plosiva...i sve su mi radile..koliko se meni cini ima i .jar i .jad...
evo ja jucer skinuo sve file-ove, i skzio da imaju samo .jar file-ove!!!!!!!!! x-plosiv imas objasnjenje??? :notooth:
EDIT: btw, skinuo sam converter jar u jad, tako da sam rijesio probl..
ali svejedno nek se exploziv javi da objasni zasto je u rar bacio sve te igre samo sa .jar file-om...
poz
ne kuzim...ja sam skinula isto ova alpha pakete i sve igrice su imale i jar i jad... hm.....
Ljudi, pogledajte si s windowsom da vam nešto nešteka, jer upravo pregledah tj. extractao sam sebi opet i sve ima .jar .jad. ...
Koje igre vam nemaju .jad? Btw, igl, daj opikni taj converter meni u PM da ga stavim tamo u onu temu za svaki slučaj..meni sve igre imaju .jadove..možda nema 1-10 igara, ostalo mi sve ime..
pogledaj si u preko firefoxa, ili nekog drugog programa osim windows explorera, jer neznam zašto ti tako pokazuje
sve probao i stvarno nema, ni ja ne kuzim u cemu je probl!!
JADmaker
Bok. Imam D900 i napravio sam sve kako je opisano (ona metoda za instaliranje java igrica na samsung d500,600 i 900) ... sve super proslo, svi programi mi prepoznali mob, fino stavio Sims2 u java uploader...odtipko kodove one u mob oznacio usb i pokrenuo serijski download i fino dodje do 100% instalira sve normalno ... i kad idem pokrenut igricu pise JAVA game error.
Probo sam i s jos par igrica i isto...
Please help !
hvala unaprijed.
jel moze netko pomoc? plz
meni sve super radi