Cini mi se da nije.Napisi konfiguraciju pa cu ti odma rec je li ok.
Printable View
Cini mi se da nije.Napisi konfiguraciju pa cu ti odma rec je li ok.
To je stara objava što će bit u završnoj verziji SP3 a ovdje(Windows XP SP3 RC2 Refresh izdan 3-6-2008.) je još uvijek pod release candidate tj. nije završna verzija.
I ne trebaju bit originalni windowsi da bi ga skinuli ali za instalaciju neznam dali je moguća jer nemam nigdje dostupan komp sa neoriginal XP-om.
Ja još uvijek nemam problema s SP3, jedino mi se zna dogoditi da Age Of Empires i Firefox pokažu Error Report (Send i Don't Send).
moze se skinuti i instalirati na neorginalni XP, ali ja nisam uocio nikakve primjene osim manje prostora na disku....
Danas ujutro je bio pusten u promet, ali su ga brzo povukli zbog nekompatibilnosti sa jednim programom - Dymanics Retail Management System (RMS).
Tako da opet nema sluzbeno, samo ovi iz predhodnog posta. (to je pravi SP3 sa Microsoftovih stranica, ovaj sa tim bugom)
Za sluzbenu verziju cemo se jos morati strpiti...
ja sam jucer skinuo ponovo neki... i sada ne primjetim apsolutno nikakvu razliku... kao i da je SP2!!! da li je to normalno???
A što si ti mislio da ćeš primjetiti? Novo grafičko sučelje? Da će sve letiti dvostruko brže? Service Packovi uglavnom služe da se pokrpaju najveći nedostaci i rupe iz prijašnjih verzija, i to se najčešće odnosi na sigurnost, tako da ti kao krajnji korisnik na prvu loptu nećeš vidjeti razlike.
Neznam zasto bi nesto bilo drukcije... SP3 ja samo skup svih updatea koji su izasli od kad je izasao SP2, tako ako si skidao sve update-e onda ti je to otprilike to. "Moras" ga instalirati samo da bi to potvrdio i da bi mogao instalirati programe koji zahtjevaju najnovije update-e/sigurnosne zakrpe...
negdje sam procitao da mnogi koji su ga skinuli da im racunar radi puno brze... mada ja nisam nista skoro primjetio jos samo da pitam je li ovo posljednja verzija ili ima jos neki noviji???
u mene je v. 3244!!!
Meni se nakon instalacije SP3-a događa stalno iskakanje Blue Screena. Možda ni SP3 nije razlog, ali ne znam rješiti problem s BS-om. Svaki put mi piše drukčija greška.
skini sa nekog drugog linka... vidim da niko nema tih problema... iili pokusaj install ponovo windows!
ma nema skinuo sam ponovo na sp2... i u odnosu na sp3 masina mi naprosto leti!
Gledaj, ako instaliras SP2 i sve update-e ce ti vjerojatno sporije raditi komp nego ako instaliras odmah SP3 (koji ima sve te update-e u jednom)... Naravno da sa cistim SP2 radi brze nego sa SP3... Instaliraj Windowse bez SP-ova i sve ce ti letjeti, samo pitanje kolko dugo...
Uglavnom radi kako mislis da je najbolje, ja ti samo zelim dati prijateljski savjet...
Ja osobno nisam jos instalirao SP3 na sve kompove, samo na jedan. Cekam da vidim da li ce biti kakvih problema, pa onda ide na sve...
Ako mislite skidati SP3, skinite ga sa Microsoftovih stranica:
http://www.microsoft.com/downloads/S...displaylang=en
Ili odite na Update u Windowsima (ako ste instalirali sve update-e do sad onda vam je velicina znatno manje - 66 MB). Ja iskreno nebi bas skidao sa bilo kojih stranica.
ma uredu.... je.... skinuo sam evo sada sa microsofta i nije lose... dosta sam zadovoljniji sa ovim nego sto je bilo... hvala