Ako koristiš adria route za nju ovako piše:
- izrada i računanje ruta kroz četiri države (Slovenija, Hrvatska, BiH i Makedonija)
- osnovna cestovna mreža Srbije i Crne Gore
Znači Srbija i Crna Gora su slabo pokrivene
Printable View
ee tako reci :D,hvala,pa jel postoji detaljna mapa srbije?? jel ima detaljna mapa srbije i kako da je ubacim?? a da koristim tutorial instaliranja iz ovog threada,ili jel mogu da je ubacim preko ove?
Evo ti karta za garmin uređaje
http://www.garmin.co.yu/proizvodi.php?id=129
Ne znam dali je i za garmin mobile XT
Jel se moze negdje mozda skinut mapa koja ima turn by turn glasovnu navigaciju,besplatno,naravno...ovo ostalo je zapravo bezveze,on ti samo izracuna rutu i onda ti to citas,to je dosta daleko od prave navigacije
pa ovaj program ima tu opciju,naravno ako mislimo na isto,ja sam danas bio u hr i govori mi za jedan koma 5 kilometara skrenite levo,i onda kad dodjes na 500 pa na 300 itd,sve govori.....
PS. sredio sam program sad sve radi hvala svima na ukazanoj pomoci,detaljna je i mapa Srbije i CG,ali jel mogu ja nekako da imam vise mapa u telefonu...ako budem putovao u inostranstvo i slicno??npr i scg 1.5 i adria route 2.0 ?
Koliko sam ja čuo, stalak za haubu za N95 u Mobisu košta oko 400kn...
hvala hvala :D ...uspelo je ...nego jel mogu staviti i vise ..npr gmapsup3,gmapsup4 itd?
Hm,imam problem,instalirao sam taj Garmin i nasao mi je unutarnju GPS,ali nemam karata,odnosno osnovno samo.Problem je u ovim programima .UNL jer mi oni jednostavno ne slice isto u mobitelu kao i na onoj danoj slici.I u tom tutorijalu kazu da moram dva puta u mobitel staviti razliciti faj istog naziva GMAPSUPP.UNL...to je nemoguce,ko zna pomagaj:confused:
ubacio sam adria route i scg route i mape rade gps radi,sve super,ali kad idem na pretragu uvek pise,da nista nije nadjeno,u cemu je problem??
Hm,onaj gore navedeni problem sam rijesio,sad me zamima zna li tko jel se moze isti postupak napraviti kod 6120c??Hvala na pomoci
ubacio sam preko mapsourcea adria route i scg route,sad radi i pretraga i sve je super,samo me zanima jel kad ubacim novu mapu ona se stavi preko ove a ona koja je bila u telefonu se brise,znaci overwrituje se ,ne zauzima dodatno memoriju??
ok,thanks :D
Može i meni netko poslat isti taj password??
puno hvala
svi traže taj vražiji pass za taj rar fajl, i svima je htino...
a nitko se nebi sjetio malo prolistati po forumu i potražiti... toliko hitno im najednom nije... :angry:
pogledaj slijedeće:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=213
a pošto se nekima opet ni to neće dati gledati, onda vam kaže:
pass za rar fajl vam je:
djecakudusi
Puno hvala na lozinci.
Sad imam novi problem,problem je u prvoj točci gdje se instaliraju PRvo glasovi , stavil sam Pc suite, i preko njega je mob povezan, u Pc suite modu je, al onaj prozor GARMIN XT SETUP ne može naći uređaj.
Molim pomoć imam nokiju N95 8 GB
Hvala
Da,to krivo pise u onome vodicu,ne trebas ga staviti u PC Suite mod nego u memorijski uredaj i onda nebi trebalo biti problema...:respect:
ja sam to išla sa onom verzijom u PowerPointu (lakše je sa slikama)
sve sam instalirala,
hvala Rimtu, bilo mi je na PC suite mod kad sam prebacila na Data Tranfer Mode sve se instaliralo,
al sad mi ne može pronaći GPS uređaj, išla sam na postavke i daje mi dvije mogućnosti (al kod mene nijedna ne radi)
1. Use Bluetooth GPS
2. Use Attached/Built-in GPS
Kod prvog mi kaže da GPS nije pronađen, a kod drugog pretražuje al ništa ne nalazi
sve karte rade ok, simulacija rute, glasovne naredbe sve je ok
Ok, hvala, pročitah to i ovdje sad, svejedno puno hvala, inače zbilja ste super ljudi i lijepo što pomažete.
Imam još jedno pitanje, budući da sam skinuo dva paketa s neta, dal instaliram folder PRVO glasovi sa oba dva paketa ili ne?
Sve sam instaliral i radi super.