evo neki dan sam kupio u hgspotu primeon dvd-r 25kom 85kn
Printable View
evo neki dan sam kupio u hgspotu primeon dvd-r 25kom 85kn
Ja sam kupio u Ve-mil-u DVD-R Traxdata 10kom. na 8X prže za 46 kn i 100 kom. CD 80min isto Traxdata za 140 i nešto sitno kuna.
Ja u zadnje vrijeme kupujem samo Kvark-ove medije, jeftini su a kolko mi se čini i kvalitetni, nisam nikakvih problema imao. DVD +/- R, 4X --2.80 kn, CD, 52X, -- 1.20 kn.
imas u autronicu benqove po 3.50 kune
imas u autronicu benqove po 3.50 kune 8x
kupio one verbatimove cd-e od 5,80 kn što kao ploča izgledaju! skupo i lijepo
Princo dvd-r 4 kune u Splitu.
Na više popust 3.30(100 kom)
Nisu loši ispržio sam ih već oko 300 i nitko nema prigovora
kvark. cd-r 0,94kn, dvd+/-r 2,30kn
jel to baš u kvarku?= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
da. u kvarku
www.kvark.hr
i jos imas 5% popusta na cijeli račun
ma nebi kupio kvark nikad...
po meni vrijedi onoliko koliko i košta
za backup raznih gluposti nisu loši ;)
Imam samo dva Kvarkova DVD-a i bojim ih se više stavit u ruku da ih ne oštetim. Ful su loši. CD-e sam zadnji put kupio prije više od godinu dana, čini mi se i to BENQ-ove, 100 komada za 200-tinjak kuna. Od DVD-a uzimam eProformance za 40 kn 10 komada.
Gluposti baš i neću backupati, a ako nisu dovoljno dobri, onda ih ni ne želim koristiti za backup. Baš ne bih bio presretan da ubacim CD u komp i skužim da ga ne može pročitati. A-a. Radije dam pol kune više.
točno to frish-KI,nema dobro a jeftino!
frend je s flomićem pisao po kvarkovom cd-u a tinta je probila sve do drugog dijela cd-a
Tko moze promijeniti naslov ove teme, odnosno nadopunit? Jer koliko vidim ovdje se govori i o DVDjima!
cuj "svaka tvar građena od materije ima svoj rok trajanja". slazem se za ono dat više dobit bolje al kad przis a da nije za tebe tak ti je sve jedno
da ponovo aktualiziram temu sad je pitanjce gdje dvd jeftino kupit ?= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
Lokacije BJ i ZG???
Da, jeftino, ali da ipak koliko-toliko vrijedi, ne da ga spržiš, pa ga više nitko nikad ne pročita jer se, recimo, folija odlijepi :-/
znači traže se marke Verbatim, TDK, Medianca, a možda i Arita! Kak se zove generalni zastupnik za Verbatim u HR?= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
mislim da je LOST. ima u kvarku dosta jeftino par puta sam kupio tamo.
nisu losi Primeon dvd isprobano, jeftini su
mislim da sam u autronicu vidio verbatim dvd-r po 5 i manje kuna. uglavnom se isplati
upravo sam kupio spindl od 10 traxdata dvd-r 8x - 39kn (feniks)
Dal su to ovi ?= Citat =:
Izvorno postao niten
http://www.lost.hr/novi/slike/2436m43276.jpg