nadam se. nije valjda da ce morat dat mobitele radit u aziji ko i st60 da bi k necemu slicio
Printable View
nadam se. nije valjda da ce morat dat mobitele radit u aziji ko i st60 da bi k necemu slicio
ma polifone melodije su uglavnom na svim mobitelima jos uvijek u ku**u; bar meni...
A to sto se tice tih podataka o sms-u; provjeri dobro (probaj skrolati gore-dolje), mozda ti pise i broj i ime pod kojim je zapisan taj broj u imeniku. Kuzis, mozda imas oba podatka, a ako ne, onda je to velik propust koji ce sigurno rijesiti u novoj verziji fw-a...
I u totalnom k**cu je kamera koja daje zelenu sliku kada se slika pod slabijim osvjetljenjem ili sobnim svjetlom (nije neonsko)... :angry:
Primjer:
http://free-zg.htnet.hr/stile/040716_205258.jpg
na st60 nisu. provjerite.
pa ova je fotka za fotke na st60 daleko ispred. svaka cast.
kamera je skoro pa... u ravnini s onom na sx1.
TO TI SE ZOVE NIGHT VISION. to ti koriste spijuni.
Ma klinac NIGHT VISION... Kada je slabije osvjetljenje, otvor blende je duži i onda slika dobije zelenkast ton. To me užasno živcira. Evo dvije normalne slike po danu:
http://free-zg.htnet.hr/stile/040717_124241.jpg
http://free-zg.htnet.hr/stile/040717_144523.jpg
ma salim se. kaj hoces slike su predivne za takav mobitel. ONDA NEMOJ SNIMAT PO MRAKU
...pa mob pokušava u mraku što bolje napravit sliku,zato se to događa...meni to ne bi smetalo...
pa bolje zelene nego nikakve. na st60 kad upalis nocno snimanje sliku budu uopce negledljive.
A kak se poruke pišu s obzirom da su tipke jedna do druge????
Mislio sam uzeti t630, al mi se ovaj nekak više sviđa!
Mislim......... t630 vjerojatno ima više funkcija, al to mi i nije sve tak bitno..... Kaj vi velite?
t630 bluetooth, vise funkcija
cx65 vise memorije (11mb), veci i bolji zaslon, bolja kamera
moj izbor m65
Mislim da ću ipak CX65! Danas sam ga imao u rukama i sviđa mi se!
kaj ce ti t630 ionak je isfuran, jest da ima bluetooth i malo vise opcija, ali cx ima zato bolje performanse od t630
Da - zato sam se i predomislio...!
i ja sam imao problem. t630 ili st60. i vjeruj mi nisam pozalio osim jednog. sto siemens u zadnje vrijeme proizvodi mobitele zbog kojih treba obavezna garancija
Mene je zato malo frka, ak si uzmem cx65, moram ga dekodirati, jer meni treba vip,..............!!!!!!!!!!!!!!!
Dal će ga možda u vipu dobiti?
pogledaj u ovlastenim siemens ducanima. mozda ga cak imaju jeftinije.
a ak uzmes u htmobile SAMO UREDAJ - 1798kn (bez prikljucka), kaj je i onda kodiran na htmobile mrezu
Ja sam mislio uzeti uz pretplatu na 12 mjeseci prek frenda, pa bi me tak došo 1098 kn!
tak mti je sve jedno. dode ti opet na isto. najboilje ti je uzet mob prek firme. ja da sam na tvom mjestu bih otiso u neki ducan koji ovlasteno prodaje siemens uredaje i uzeo mob preko firme i to je to. nemoras unlockat (gubit garanciju)
Al nemam prek čije firme uzeti............
Zna kolko košta taj cx65 u Siemensu???
ne znam. evo ti broj pa pitaj
01 6105 381
A ima Siemens svoj neki centar u Zagrebu/Varaždinu/......?
...ima u Zagrebu...
SIEMENS d.d.
Heinzelova 70a
HR- 10000 ZAGREB
HRVATSKA
pa nego kaj sam ti sad dao broj.
sorry hrco, opće nisam skužio tvoj post!........
BTW-tenks!
e jel mozete ak nadete ikakve crash testove o m65 postat. pliz!!!