meni je isto izbacivao da web (ali ne web'n'walk) pristupnik ne odgovara.... ali to mi je izbacivao i E65 i E61i i E51... ali ako uhvatim nekad nekakvu "nezaštićenu" mrežu, onda nema problema... :)
Printable View
Prije update softa mi se to nije nikad dogodilo, a sada se svako malo ponavlja. Spojim se na mrežu i malo surfam i ugasim tj odspojim se te se idem ponovno spojiti i ispiše mi w'n'w: pristupnik ne odgovara ili w'n'w: radnju nije moguće izvršiti.
btw dodao sam screenshot-ove u prijašnjem postu :)
Evo ovako stoje stvari, dodem kod frenda doma i wlan mreža mu nije zašticena i na mobu mi prikazuje 100% signal ali kada pokrecem web preglednik ponovno mi izbacuje w'n'w: preglednik ne odgovara i jednostavno se ne mogu spojiti. No danas idem putem w'n'w na internet i opet mi se isti problem javlja.
Znaci nakon update-a softa ne mogu surfati ni wlan-om niti putem w'n'w. Postavke su mi namještene kao i prije update-a.
Što napraviti, da probam možda full resetom pa ako ni onda nece htjeti da ga nosim u mobis ili šta da radim??? Više sam lud:loco: jer sam uzeo fon kojem je jedan od glavnih prioriteta surfanje a ja to nemogu:suicide:
Ekipa,
citam vase posto-ve... imam zelju iskazati svoje misljenje. 3 godine sam imao P910 i..telefon je bio stvarno odlican...mislio sam da se necu od serije P nikada razdvojiti...do prije neki dan htio sam uzeti P1...no u T-mobile su mi ponudili za 198,00 kn ovaj telefon...a za P1 su me trazili 10 puta vise...
vrtio sam se po forumima, citao recenzije...i odvagnio NOKIA E61i...
Telefon je vise nego fenomenalan..nesto je sirih dimenzija od ostalih telefona, ali brzina, pregled, camera, spajanje...cista 5!
no zanima me druga sada stvar...kako bih najlakse mogao skupiti sve korisne aplikacije za njega i teme?
Jel ima netko slucajno na CD-u sve sto je zanimljivo i potrebno da mi posalje?
ili mi bar ostaviti link...gdje bih mogao sta korisnoga naci?
Jedan ispravan lik mi je dao prije dvije godine cd na kojima su bile i plikacije za S60...stvarno puno toga...no da ne lutam sta bi bilo kompatibilno...
zahvaljujem svima koji su voljni pomoci!
dali je stvarno taj Blackberry toliko los na ovome telefonu??
mislim ga uzeti, ali mi je vazan Blackberry posto dobivam podosta mailova dnevno a dosta sam na putu...
ima li netko kome radi Blackberry usluga bez poteskoca? :spin:
(direktor mi ima E90 i Blackb. mu radi ok :wtf: )
@miniGPS: pogledaj sticky temu: [OBAVEZNO PROČITATI] Symbian 3rd - najčešća pitanja i odgovori
na dnu ćeš naći linkove.
A te aplikacije koje su stare par godina, ti zasigurno nisu kompatibilne... tebi trebaju aplikacije za S60 3rd edition tj Symbian OS-9.1/9.2
E, al ima ono što me muči:
di naći neku "torbicu" za E61i? (one što se stave na remen)
bio sam u Mobisu u Ciboni i lik mi je ponudio neku stvarno veliku torbicu koja izgleda kao pernica... :-/[/QUOTE]
imas torbica na www.boxwave.com ,salju u cro ,narucio sam par stvari od njih i sve 5
Ico ajd majke ti pomozi mi...
poskidao sam nesto jednostavniji aplikacija sa neta sa mobile9...za nokiu e61i... niti jedna aplikacija mi ne sljaka, cak niti ijedna tema ili igrica...
za sve mi kaze da je ili certification expired ili da je nece instalirati zbog potvrde, da kontaktiram posluzitelja..i takve fore..?
citao sam na http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42419 najcesca pitanja i odgovori za Symbian 3rd edition o ovakivim i slicnim problemcicima...no medutim ne kuzim nista sta treba uciniti...
imam sto i jedno pitanje?
1. koje si ti apliacije instalirao?
2. gdje se ukljucuje automasko zakljucavanje tipkovnice?
3. kako da si postavim alarm da mi zvoni samo radnim danima?
4. Jel problem da mi posaljes mailom aplikacije koje ti mislis da bih trebao imati?(soft, igrice, teme)
...hm cini mi se da je sony ericsson bio puno jednostavniji za sredivanje?
moraš potpisati aplikacije na symbiansigned ,ima tu na forumu jedan thread o tome ,korak po korak pa pogledaj ,nakon toga sve mozes instalirati
@miniGPS: da si pročitao cijelu tu temu, naletio bi na točke 14. i 15.
pa ponovo pročitaj šta ti piše pod tim točkama. jer je ponavljanje svega toga nepotrebno! samo pažljivo pročitaj!
A sada odgovori na tvoja pitanja:
1) Divx palyer, Power movie, nekakav kalkulator, Taskman, x-plore, TimeBar (sve te aplikacije imaš na dotsis.com i ipamrt-forum.com, malo potraži i naći ćeš ih)
2) osobno nevolim kad mi se tipkovnica sama zaključa, ali za to ima jedan dobar programčić pod nazivom: mrlock
3) instaliraj si neki alarm manager i moći ćeš si namještati alarme kako hoćeš- ja sam koristio: Igor Dontsov Alarm Manager
(te aplikacije također možeš naći na dotsis-u i ipamrt-u)
Onaj problemcic nisam ni pokušao rješiti jer sam mob prodao, al mislim da ce sada nakon full reseta raditi(nadam se):), pa nije to ništa strašno al me je živciralo, opet nisam uspijo dugo sa takvim uređajem izdržati jer velicina me ubijala...npr bobicu sam puno đuže imaoinije me smetala uopce jer je dosta manja.
Po meni fenomenalan uređaj ali dimenzije prevelike...hehehe ;D
jel postoji kakva mogucnost ili programcic za skrivanje file-ov i folder-a za nokiu E61i?
Molim Vas ime ili link?
Hvala
dali je stvarno taj Blackberry toliko los na ovome telefonu??
mislim ga uzeti, ali mi je vazan Blackberry posto dobivam podosta mailova dnevno a dosta sam na putu...
ima li netko kome radi Blackberry usluga bez poteskoca? :spin:
Meni je BIS BB radio normalno.
helo!
dobio ga, prvi dan odmah sam morao u servis :funny:
nekaj nije stimalo sa softom, pa su ga samo nanovo pukli gore :crazy:
blackberry radi zadovoljavajuce, za sada :tomato:
nego, imam jedno pitanje :tomato:
koji antivirus koristite na mobu, ako ga i koristite ? :comp:
hvala
antivirus koji koristim je f-secure, kad sam radio update softwarea dobio sam ga s njim. radi ok.
Ne bih htio krivo savjetovat, ali mislim da je koristenje antivirusa na mobitelima bespotrebno i samo sluzi stvaranju dodatnog straha.
ipak imam malih problema sa Blackberry funkcijom :tomato:
ne primam mailove nikako... ali kada npr. sa moba sam sebi posaljem na taj mail primim ga odmah :comp:
tako da sam sada malo zbunjen :crazy:
Jel mi moze netko pojhaniti ovu enigmu?
Kako napraviti video poziv na oome telefonu,ako mi je kamera okrenuta kontra displeya...?
odnosno koja je smisao video poziva ako moram imati okrenut telefon suprotno od displeya, tj. da ja ne vidim sugovornika?
Hvala
imam i ja jedno pitanjce, jucer mi je mob nekak sugavo pao i uspio sam izgrebat cijeli pokopac baterije pa me znima da li mozda netko zna da li se to u mobisu moze posebno kupit (ili negdje drugdje) i kolko bi me dosla ta prica, jer me ovak fakat zivcira.
EDIT: ja kreten se nisam sjetio nazvat mobis, evo zvao sam i kazu da kosta 55 kn, idem si kupit drugi a ovaj cu probat ispolirat pa da vidimokak ce izgledat.
Kao što rospaya kaže
U tvom slučju, odnosno Nokie E61i 3G je prvenstveno namijenjen za prijenos podataka, odnosno za brži download i upload.
mozete koristiti mail2web umjesto bb ,radi na exchange-u i savrseno ,na dotsisu su upute i besplatno je....
http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...ad.php?t=76261
a kaj se tice raznih futrola za e61i na boxwave.com imate svashta i dostavljaju u cro ,provjereno....