za 650kn kupis nec nd2500a koji snima DVD9 medije brzinom 2.4 i DVD-R/RW te DVD+R/RW brzinom 8x.
meni se dvd-r przi 10min
Printable View
za 650kn kupis nec nd2500a koji snima DVD9 medije brzinom 2.4 i DVD-R/RW te DVD+R/RW brzinom 8x.
meni se dvd-r przi 10min
Samo minus. Ako da onda nije isplativo jer plus format prevladava.= Citat =:
Poslao: IggXy
U Diskont24.com sam vidio Dvd-rw za 500 kn,snima 4x dvd
meni osobno samo minusi rade u dvd-u na kompu
@hrco, ti pričaš o nd2510a
nd2500a ne prži dual layer, ali je 100 kuna jeftinija pa tko voli...
Filmovi iz videotke jesu oni plus ili minus?
@nd2500 ne przi ali nd2500a przi. jedina razlika izmedu nd2500a i nd2510a ti je sto 2510 ima vise modova ostalo je sve isto.
@iggxy ti bi trebao to znati kad koristis dvd copy. svi filmovi iz videoteke su ti dvd9 iliti dual layer sto znaci da mogu pohraniti 8.5gb za razliku od obicnog DVD-r/rw i dvd+r/rw diska kojemu je kapacitet 4.7gb i kad hoces kopirat film onda koristis program poput dvd shrink koji prilikom kopiranja stavlja kompresiju na sliku i zvuk ili odaberes sto hoces izbacit iz orginalnog dvd a kojeg kopiras najcesce su to dodaci jer s njima gubis potreban prostor za film i zvuk. inace bi se moglo i direktno kopirati bez kompresije na sliku i zvuk na dvd9 ali su oni jos uvijek za sad skupi, oko 30kn.
@dark ko kaze da dvd+r/rw prevladava. ja tu vrstu medija gotovo nikad ne koristim jer je citljiv na malo citaca zbog toga sto su ga razvile posebne kompanije sony i phillips (navodno zele ostati originalni jer je philips prvi izmislio opticki pogon i cd medij, a po dogovoru su ga poceli ugradivati u playstation pa su tako neko vrijeme bili zajedno, sada su poceli opet svoj monopol), a dvd-r/rw radi u svakom dvd optickom pogonu, cak je i dvd+r/rw skuplji.
evo ti vidi sliku od nero system info. ako drugima ne podrzava, moj da. neznam kak ali.... u cem je fora
http://hrco.esmartdesign.com/slike/nec_nd2500a_nero.jpg
to je zato što se 2500a može flashati tako da podržava DL, ali osim što se gubi garancija može doći i do problema prilikom rada zbog potrebe za dodatnom kalibracijom lasera
e pa stari moj. ja svojeg nisam flasho. tak sam ga dobio u ducanu s najnovijim fw 1.07 koji jos nije ni u downloadu. (pogledaj sliku)
daj ti meni rađe nađi neki link gdje piše da 2500a podržava dl bez flashanja
To budeš teško našo.....
nasao. onda zasto bi iz nec-a stavili flash 1.07 koji oni nisu radili? svasta...
vazno da on przi DVD(+-)R/rw, a za dl ima vremena.
U BUG-u je bio neki test pržilica i ima LITEON LDW851-S za 715 kn! Snima: 8x DVD+R; 4x DVD-R i sve ostalo 4x!
CD prži 40x
Ripanje DVD-a 6:21 min!
Ustupio HGspot!
I....nosi titulu: BEST BUY!
e sad te tek ne kužim! Jel na kraju ta tvoja pećnica podržava DL ili ne? Ovako serijski, kakvu si je dobio iz dućana, naravno...= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
nasao. onda zasto bi iz nec-a stavili flash 1.07 koji oni nisu radili? svasta...
vazno da on przi DVD(+-)R/rw, a za dl ima vremena.
da podrzava, na papiru ali kao sto rece gog ne vjerujem da moze dugo izdrzat DL jer nije kalibriran laser za to ko na nd2510a. to znaci da uredno mogu sprzit DL diskove ali ... pitanje je koliko njih, a mozda i niije....
Hrco prije sam koristio Dvd shrink sada sam nabavio neki program koji puno brze radi od shrinka i daje malo losiju kvalitetu filma ali sacuvam sve menije i dodatke filmu
to mozes i sa shrinkom
Sad sam narucio Mad Max-a 1,2,3 pa me bas zanima kako proficima izgleda kvaliteta slike
Ako sačuvaš menije i podmenije onda shrink definitivno daje najbolju sliku. Isprobao sam podosta programa za to i vecina izgubi previse na cistoci prilikom kompresije.
Pozdrav.
P.S. Imam dvd writer pioneer 106d vec pola godine i nisam bas jako zadovoljan. Przi ok ali zna jako zastekati. Nije uopce bit u windowsima jer i prilikom snimanja sa cistim windowsima radi istu stvar.
slazem se u vezi srinka. ja nikad ne stavljam kompresiju na fil (slika i zvuk) vec stavim na menije, specijalne dodatke i to jer to uopce mi nije vazno kakva slika i zvuk, a bitno je da i toga ima.
kak to mislis da steka?
znači da ju proizvoođač ne isporučuje kao DL pržilicu, već se to radi promjenom firma. EOD.= Citat =:
Poslao: ..::HRCO::..
da podrzava, na papiru ali kao sto rece gog ne vjerujem da moze dugo izdrzat DL jer nije kalibriran laser za to ko na nd2510a. to znaci da uredno mogu sprzit DL diskove ali ... pitanje je koliko njih, a mozda i niije....
A gledaj ovo: nec ND-3500 samo 710kn
Meðuspremnik (Buffer): 2MB
Brzina pisanja: - CD-R: 48X
- CD-RW: 24X
- DVD-R: 16x
- DVD-RW: 4x
Brzina èitanja: - CD-ROM: 48X
- DVD-ROM: 16X
Naèini zapisivanja: - Track at Once with zero gap
- Disk at Once
- Session at Once
- Multi-Session
- Variable or fixed packet
Vrijeme pristupa: - DVD: 140 ms
- CD: 120 ms
Podržani formati: DVD+R9, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-Video, CD-ROM, CD-ROMXA, CD-Audio, CD Extra, CD Text, CD-IReady, CD-Bridge, Photo-CD, VideoCD, Hybird CD
To sve za 710kn???:eek:
a di tog ima
a brzina przenja dvd-r/rw i dvd+r/rw?