ali fino pise da je za sada samo za korisnike N81 i N81 8GB firs acces :respect:
Printable View
niš,,još nisam ono rješio.
Ma pušiona,morat ću do čitača kartica
jel to radi na n73?
EDIT: sad sam skuzio da sam citao prvu stranicu teme i onda postao pitanje.sorry
ovoono:tomato:
evo ga uspio sam..hvala pbreaker
jesu li Osposobili N-gage za N 73?
pa do kokotalo mi je imat crackanu verziju,ne mogu ni kupit igru ni igrat normalno.....
N-Gage idu na ove Nokije gle gle hp://www.n-gage.com/ngi/ngage/web/de/de/get_ngage/download.html
i bilo je FIFA 08 besplatna verzija.Po uslovom da ti je sim karticu od ujka iz D,A,E mislim EU.
dali je netko uspio nekako besplatno prebacit te ngage igrice na mob?ili nema rjesenja za to?!nemam volje placat...
neznam zasto mi se brise post za ngage,al uglavnom...procurile su besplatne igre...fifa08,urban asphalt,tetris i poker.
@dgrgic,di se te igre mogu nabaviti,i mene zanima,vec me zivciraju ove glupe demo na mobu...:mad:
kad mi budu osigurali da ja na svom N73 budem mogao original verziju n-gage platforme koristit i original igre e onda ću možda raspravljat o tome da ih platim......
voljan sam i platit jer fakat je neka sića,ali nemam mogućnosti nego crackano koristit.......
Mislio sam se i javit na njihov forum i sa glavnima popričat,jer vidim da se svudgej na svim forumima zabranjuju postovi o tome....crack tih igrica....
dakle,htjeo sam al nemam volje nit vremena se zajebavat sa glupostima......
eto moje razmišljanje!želim da se uvaži...
to mi je bratic nasao na nekom njemackom forumu...pa mi je poslao.
eto ja sam skinuo par krekanih igrica za ngage 2.0....ali problem je u tome kako ih instalirati? pa ako netko zna neka to podjeli s nama
Koliko sam skuzio i to su demo igrice...
Ovako,ovaj zadnji link koji si dao mi se cini dobar tamo ima tema full Nokia Ngage 2.0 games..e sad lijepo je opisan postupak kak bi to sve trebalo ici,ali meni kao i po obicaju neide,napravim sve kako kaze,instaliram onaj TRK za symb FP1,instaliran Ngage aplikaciju,pokrenem na mobitelu taj TRK(kaku i kazu da treba) i simultano pokrenem i na kompu igricu,e sad tijekom instalacije on bi meni trebao proncai taj TRK na mobu,ali jednostavno NE moze pronac,ne znam zasto...tko zna pomagaj...
dakle,instaliras na mob onaj TRK.u postavkama ostavis bluetooth spajanje,i na kompu upalis bluetooth.trebalo bi ic i preko usb-a,ali meni nije uspjelo.zato ti objasnjavam na ovaj nacin.dakle,upalis TRK,bluetoothom spojis mob i komp.pokrenes igricu na kompu,i stavis kvacicu da imas instaliran NGAGE na mobitelu ( ako imas ) i ostavis prazno za onaj root certifikat.kliknes next i on ce ti nac mobitel.
Ma nema sanse,ja njega spojim s kompom,nade mi napokon to njesra prek BTa i onda mi kaze da instaliram na E drive,ja stisnem ok i on mi se sav zablesira i restarta mi se mob...mah,odustajem,moram prihvatit cinjenicu da nema Ngage 2.0 igra za mene i amen..:angry:
a pa cekaj.jesi instalirao onu ngage aplikaciju na njega,mislim jel ju imas instaliranu??ili imas samo onu neku probnu?