Probaj u motorola servisu, Ram3!
Printable View
Probaj u motorola servisu, Ram3!
bok ljudi, evo vec se dugo nije nitko javljao u ovom forumu. ima li kakvih novost? koja je trenutno najbolja kombinacija za V300->V600? /"R radi super ali nisam mogao pronaci language pack za njega.
Pod /"R pretpostavljam da misliš 72R, ne? Evo, ima thread sa novim 75R softom (na tvom jeziku: /%R ;D) ali ne donosi ništa novo (bar zasd nema prijava da je nešto novo).
A glede jezika za taj 72R koj imaš (a i 75R), koristi se jedan te isti - onaj koji se zove 38R. DA, isti LanguagePack radi na svim tim Tripletsima od 38R pa do najnovijeg.
ne radi link za download PST-a i Patch-a , ostalo sam skinio ..
javlja mi sljedeće:
PST Initialization failed! No security key detected!
a instalirao sam PST i patch , šta da radim
da li netko zna koji softver mogu staviti na V360(i sta mi sve treba za to)
alo, naslov je "V600..."= Citat =:
Izvorno postao DavorP
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=7910
@Spamer provjeri još jednom da li si dobro stavio patch i pokrenuo ga?
@spamer moras skinut patch i treba osposobit to da bi onaj wibu-key radio...
neznam jer je izašao soft za taj model. Programi bi trebali biti isti (PST i ostalo). I dosta offtopica!= Citat =:
Izvorno postao DavorP
možže neko rec link za 0037 lp...
Imam čistu motorolu v500 ,i do sada nisam htio flashati ,ali pošto mi je počeo malo srati soft (što sam prije jednom riješio updateom softa u ramu 3 dok je bila pod garancijom) ,dajte mi recite koja je sada najbolja kombinacija flexa i flasha na v600 (po mogučnosti sa hrvatskim language packom)
Sory ako pitam što je već rečeno ali ne želim bez moba ostati...
pitanje: prije felsanja..upalim tleefon da dode u stanje insert sim?
i onda lupim START?
ili moram ucu u neki boot meni.. ili slicno?
jel to TRIPLETS ili R376?= Citat =:
Izvorno postao miroo
1)dali si ti uopste procitao tutorijal za uprgrade na v600 koji pise na pocetku thread-a?= Citat =:
Izvorno postao khideg
2)gde si molim te video da telefon treba da dodje u stanje insert sim?
3)ako je thread vezan za TRIPLETS telefone zasto mislis da bi taj lang pack bio za R376 seriju?= Citat =:
Izvorno postao khideg
1. procitao sam i nigdje ne pise taj podatak zato pitam da znam tocno..= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
2. nigdje nepise,zato me zanima u kakvo stanje mora doci.
3. tu se pisalo o svemu i svacemu, smao provjeravam da ne zeznem stvar..
- onaj LP je za TRIPLETS-mobove.
- nema te šta tražit SIM-karticu, osim ako si je vadio: ostavi je slobodno u mobu, neće joj ništa biti. A mob samo upali najnormalnije, spoji kabelom, i to je to.
tnx..samo me to zanimalo.
dali če netko od vas uskoro doči do Pule?
ako da ako bi mi pomogo upgreadati v525 na v600 jer ja sam to neču sigurno raditi, pa ono javite!
Vido, sumnjam da će nekome biti "usput", pogotovo kad nije turistička sezona.
Ali zašto ne probaš sam? Stvarno nije ništa komplicirano: spoji se mob, pokrene program, i klikne jedan gumb. Gotovo.
ma ful me frka, kad ne kužim šta je šta, čemu služi šta, cjelu zbunjolu imam u glavi... šta da ti kažem... ako neko slučajno dođe super ko ne nema veze...
bolje da idem offtopic , neg da otvaram novu temu zbog sitnice!
jel bi mi mogo ko poslat seem 0207_0001 , treba jer imam malih problema sa uvodnom animacijom , hvala!
Uzmi jednostavno neki program (ja koristim motokit) i sve imaš gotovo u programu! Nemoraš se zezati sa P2K u uploadati seemove= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
ma u redu , bluedevil mi je pomogo koliko je mogo , hvala!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Pozdrav svima!
Ovo je moj prvi post na ovom forumu iako ga pratim vec neko vrijeme.
Imam motorolu v525 i sad sam se odlucio na flashanje.
Skinuo sam s BlueDevilove stranice triplets_G_0B.09.4FR i SE6452AxxP10F9 i sve napravio prema uputstvima na prvoj stranici ovog topica.
Bilo je sve ok.
Upalim mobitel, promijene su odmah uocljive.
Ali... nakon sto sam upisao pin i mobitel ga je prihvatio pojavila mi se poruka
Flex error : phone subsidy - locked.
Osim toga nisam naisao na nikakvu gresku, sve radi ok.
I drugi problem za kojeg pretpostavljam da nema rijesenja : nestale su mi sve slike i cijeli imenik.
Sad imam samo neke slike za koje pretpostavljam da su dosle sa flashom i 3 filmica.
Poruke koje su bile u inboxu su i dalje tu a one koje su bile u brzim biljeskama njih nema.