...dečki,koji je link za download službene v.11...
Printable View
...dečki,koji je link za download službene v.11...
imas ovdje za v11, pa probaj, mislim da bi to trebalo odgovarati (bar vecinom, a ono malo sam editiras): http://www.siemensfreaks.com/lang/hrv_m55_v11.zip
@Eminem
nema sluzbene v11
Znam za to, nemam sad vremena to editirat. Dobar je i engleski za sad.
Ovaj patch za 3.75 stvara probleme s Javom. Otvara i otvara i otvara sat vremena i nikako da otvori aplikaciju. Ne znam jesam negdje nešto propustil ili je nešto drugo u pitanju.
Javim rezultate.
= Citat =:
Poslao: 3aTmr
koju verziju lang editora imas? ja sam koristio ovu koju ima skiniti na mom sajtu i radio mi je ok na v10, ali mi taj isti nije tia raditi na nesluzbenoj verziji 11, a opet je radio na sluzbenoj v11...
...pročitao ovdje pa pitao...
Nisam jedini kome ne radi Java nakon patcha 3.7 MB. Žale se i ostali na GSM-forumu. Za sada vraćam stari flash, pa ćemo vidjeti dalje.
@eminem
v11 sluzbena postoji, ali ne za download, nego samo u servisu...
Na prvi pogled čini mi se da je. Iako je ovaj za v11. Jedan ima opis na ruskom, a drugi na engleskom. Ali koliko mi se hoće uspoređivat adrese, čini mi se isto iako ne mogu 100% tvrditi.= Citat =:
Provjereno, nisu isti. Prvi(3.75) briše cijeli T9, a drugi ne.
Šljaka dal ti još treba hrvatski za v10? Ako ti treba pokušat ću pronać neki svoj stari fullflash i izvuć jezik (ako se sjetim kako se to radi :D )...
Trebam hrvatski.
E U R E K A
Java ipak radi. Ponovo sam stavil taj patch i maknul patch "Handsfree on left key" i Java je proradila. Samo jedna mala napomena, nemojte postavljat uvodnu i završnu animaciju jer onda java opet neće radit.
Evo izvukao sam. Da ti pošaljem samo hrvatski ili cijeli langpack? Imam i jedan gdje su samo hrvatski i engleski...
Ako nije prevelik pošalji cijeli langpack, a možeš i oba.
...a ima li ko engleski lang pack za v11...
...eh da...jučer išao ja probat stavit patch za 3.75 mb memorije...i nisam uspio...naime,kad stavim patch i ubacim jezik(slovenski,jer engl. ne mogu izvuć iz svog flasha),i kad sve završim te probam upalit mob,on nije htio...samo se upali svjetlo na ekranu i dalje neće...ne znam zašto...
Pitanje...
; Provider Name -> Time, Environment Temperature
; Format: 10:01 - 24,5'C
;
; M55 v10
;
; 2004 by ACiD[mrp]
; GSM Development Crew www.gsm-dev.com
; Mobiletuning www.mobiletuning.de
;
;
; If you already applyed the ProviderTime Patch please
; undo this first.
;
; Sorry, there's no ° available so I've used an '
...
... ima cjelo tam di su patchvi...
e sad... da temperaturu mjeri mob il dobiva podatak od odasiljaca, providera?
nije mi jasno:confused:
Mob ti u biti mjeri temperaturu okoline baterije kako bi znal ako dođe do pregrijavanja zbog vlastite zaštite. Taj podatak možeš vidjet na svakom mobitelu u Netmonitoru kao "TE". Taj patch ne radi ništa drugo nego pokazuje taj podatak na glavnom ekranu. Vrijednost tog podatka direktno je ovisna o mjestu gdje držip mob. Ako je u džepu pokazat će temperaturu tvog džepa.
Više je taj patch štos nego kaj ima neku veliku korist.
Jeli netko uspio ugurati hrvatski t9 u m55 uz ovaj 3.65mb patch? Znam da ne postoji hrvatski t9, jedino sto sam iskopao je onaj .ldb srpski sa www.vlada.co.sr. Jel se moze sto sa njime napraviti?
@sljaka
ja sam mislio da dobiva podatak za temperaturu sa signalom :) ok, biil sam isprobaval tak da sam mob stavil u frizider pa je pala temp :cool: ...ajd nije bas uobicajena metoda, al ok :)
thnx - nisam znal kak moze mjerit temperaturu
...al ja bas fora...:cool:
@borisd nije mi poznato da li je netko uopće to pokušal. Ako i je nije objavio ovdje na forumu. Koliko je srpski upotrebljiv ovisi o riječima koje koristiš imamo dosta istih, ali imamo i dosta različitih. Čovjeku nije problem razlikovati detalje, pitanje je koliko to može mob.
Iskopao sam t9 base creator za Siemense. Od tog srpskog .ldb-a napravim 128kb velik bin(inace za m55 pise da bi trebao 256kb, ali sam stavio x55 koji radi 128kb .bin) kojeg flasham,ali ga mob ne prepoznaje. Znam da srpski bas i nebi bio adekvatan zbog razlicitosti rijeci, stoga bi trebalo naci negdje na netu, ili da netko iscupa iz nokije t9 ldb file, pa se on "lako" strpa u mob.
@eminem
Kad ga ukljucis prvi put, plavi ekran stoji cca 2min ili nesto malo vise, jer se formatira disk a.
Ako nemas hrvatski jezik za v10, mogu ti ga poslati, jer sam ga izvukao iz svog flasha.
t9 moze biti razlicite velicine.... adress koji flashujesh ostaje isti, ali size morash menjati.... znaci nije vise 0x20000 ili neshto slicno vec zavisi od velicine fajla koji uploadujesh.... Ali pazi prilikom editovanja nesmesh zameniti t9 jezik koji je manji od onog koji zelish staviti.....= Citat =:
Poslao: borisd
Iskopao sam t9 base creator za Siemense. Od tog srpskog .ldb-a napravim 128kb velik bin(inace za m55 pise da bi trebao 256kb, ali sam stavio x55 koji radi 128kb .bin) kojeg flasham,ali ga mob ne prepoznaje. Znam da srpski bas i nebi bio adekvatan zbog razlicitosti rijeci, stoga bi trebalo naci negdje na netu, ili da netko iscupa iz nokije t9 ldb file, pa se on "lako" strpa u mob.
@sljaka.... poslusah tvoj savet sa gsm-foruma i skoknoh da vidim shta ima :D
@marcus Dobro nam došao!
gde staviti ``adress`` i ``size`` u v_klay nakon instaliranog patch-a za v11? (eng lang pack)