izgooglao sam cijelo popodne bez rezlutata.a koji su to download manageri osim opere ako netko zna...
Printable View
izgooglao sam cijelo popodne bez rezlutata.a koji su to download manageri osim opere ako netko zna...
neznam ak ste skužili ali ovaj mob nema već instalirane igrice i nema opće smajlove kad se pišu poruke, jel neko to zapazio???
Gdje je problem? Dosta novih S60 mobova nema igre, nego tek neki imaju N-Gage, a emoticone nema niti jedan S60, osim ako instaliras neku aplikaciju za to.
Meni ne nedostaju, ionaku su na S40 ruzni.
da li vam škripi onaj gornji dio na poleđini-plastični?meni laganim pritiskom škripi,i one glupe tipke sa strane jel su vam pretvrde?pozdrav
da i meni je tako, što se ovog gore tiće koda nije dovoljno dobro učvršćeno a što se tvrdih tipki tiće da ti budem iskren uopće ih ne koristim, nisu tolko loše, bolje neg sa su neke klimave, i da uz to meni se još poklopac lagano klimao no rješio sam to tako da sam malo savinuo prema van
1) Visual radio- Je li ga moguće koristiti i kako?
2) Nokia audio books- Je li tko to instalirao i gdje nabavljate knjige?
thx!
ps: mob je prva liga.
zajedno sa web n walkom je pravi mali laptop. :)
zanima me da li je moguće da mi u mobisu priznaju neku vrstu kvara tipa to škripanje?jer stvarno to nisu neki mali novci tipa 300kn mobitel,jos kod njih kupljen,tak da,...
sumnjam da će ti to škripnje priznati...
dobro, možda i priznaju, pa ti probaju samo nešto zategnuti...
Meni na E51 nije taj dio škripao niti se micao... bio je baš čvrst... (na E61i je imam možda 1mm lufta)
A što se tiče tipki za pojačanje/smanjenje zvuka - one su jako tvrde, kao i tipka za paljenje i treba ih malo jače stisnuti...
ali dobro, navikne se i na to... :)
lijepo piše u mobisovom uputstvu,5-6 red,jamstvo VRIJEDI u slučaju krivog dizajna,izrade i materijala...tak da bi mi trebali priznati...a zna li netko koji ključ otvara ona 4 šarafčića mala na poleđini(mislim sam dotegnut sve to...)
da li postoji kakav guide kako rastaviti e51?
znate sta se meni dogada... u biti otkad san kupija... u donjem livom kutu na ekranu... ako slucajno pritisnem ekran prstom ... ostaje onaj trag kao kad stisnete lcd monitor... (oni valovi)... sad.. meni to toliko ne smeta.. ali me zanima jel moguce da se to sitnica proširi... i jel to spada u garanciju?
evo i ja nedavno postao vlasnik E51... prije sam imao E50 i mogu reči da me iznenadila ova nova njoka.
e sad ljudovi kak riješavate unsigned programčiće, jer večina ne funkcionira online metodom preko symbiansigned.com
dal je netko probao metodu Hacka samog sistema, te na taj način dobiti podršku za sve programe?
http://finestfones.blogspot.com/2008...ons-using.html
http://finestfones.blogspot.com/2008...en-hacked.html
koliko vam traje baterija ako redovito slušate MP3 i radio?
dal je netko isprobao karticu 4GB i više?
ja imao 4gb,radila super
@jonyb: o potpisivanju aplikacija pogledaj post #2 u slijedećoj temi:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=45111
pa probaj...
Što se tiče baterije, meni je trajala u prosjeku dan ipo-dva
Evo i link na temu u kojoj sam napisao "test" baterije na E51
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53640
(post #18)
u E51 sam koristio memo karticu kapaciteta 4GB i mogu reći da je mobitel radio bez problema i bez problema je prepoznao tu memo karticu... :)
moram pitat vlasnike jel su se spojili prek wlana na neki hot spot, ja našao par komada i nikak se nemrem spojit, tj niti jednom još nije, neznam u čem je problem???
nema mreže koja nije zaključana da se ja nemogu spojiti...nema...a zanima me kako s rapidshare skinut nešta...hm...
taj hack na zalost ne radi na e51 :(
ja probao i nista...ne moze se uci u sys...
eh...bila bi to jako dobra fora...
no i nije mi nesto specijalno potrebna, posto gotovo svi programi koje trebam rade :)
ne radi recimo reminder (radi djelomicno...samo svjetlosno upozorenje, a zvuk ne)
i treba mi psyloc font magnifier, al njeg acu kupiti i miram sam...(isprobao ga i moram priznati da je puno ugodnije raditi sa vecim fontom, mada ne povecava sve fontove...sms font ne povecava...dok je u provim verzijama tog programa bilo moguce podesavati vise fontova, sada to radi samo jedan slider)..
šteta... nego koje sve programe koristiš?
meni uredno rade mobiola webcam, opera, fexplorer, divxplayer, ALONMP3Dictaphone, X-plore, HandyTaskman, CoreCodec CorePlayer, Frig...
a zeza me Lonely Cat Games Jukebox v2.18, Resco Photo Viewer i iRemote. jel netko uspio porenuti nešto od navedenih?
ak su mreže imaju enkripciju ili loš signal normalno da se nečeš spojiti... nekad naizgled mreža bez zaštite zeza ali ljudi znaju imati uključen samo Mac filter i naravno da nemožeš ni na tu...
e sad problem ti je jedino ak se baš ni na jednu mrežu ne konektira
probaj sa ovim besplatnim programom
http://www.handywi.com/home.html
evo me... upravo mi svira sajeta s mobitela... ;) dobio sam 2 gb karticu i onaj adapter micro sd>>>sd (barem mislim da je xD )
evo par dojmova...
krenimo od pakiranja... odlicno zapakirano, sve na svome mjestu (nije nabacano), sve u vrecicama, velikim slovima istakntuo "made in finland" (na vrecici od mobitela)... takoder sam dobio krpicu "made in turky", valjda za straznji metalni dio kucista... kartica je bila u plasticnoj kutijici, skupa s adapterom... sa skidanjem poklopca (straznjeg) nije bilo problema... savjetujem da prvo umetnete SIM karticu, zatim bateriju pa onda microsd karticu... e sada ide jedna zamjerka... kada sam isao zaklopit uredaj, trebalo je malo jace "stisnut"+pritisnut tipku koju inace stiscete kada micete taj straznji poklopac... buduci da nisam odma znao rijesenje, posegnuo sam za uputama nakon minute "obilazenja" kako da ga zatvorim... u uputama nisam nasao ama bas nista u vezi metanja baterije, sim kartice, memorijske itd... (mozda sam preskocio, gledao sam prvih 10ak stranica i nisam nasao)... da ne duljim previse, kamera uopce nije toliko losa ako mozete smiriti ruku (barem sada po danu), a one tipke "sa strane" (za paljenje uredaja, itd) nisu "toliko" tvrde... zapravo, svidjelo mi se da je tipka za paljenje tvrda, ali ove ostale 4 tipke, ipak su mekse trebale bit... utor za mini usb se nalazi "ispod" uredaja (tamo gdje inace punite bateriju, jelte) i dobro mi je sto je micro usb, a ne neki posebni nokiin kabel...
ajde, ne da mi se pisat vise... :(
sve u svemu, zadovoljan sam...
hvala svima na pomoci...
edit: imate li kakvu preporuku (u vezi updatea softwera, samog koristenja mobitela itd), te neku sranicu odakle bih mogao skinuti (besplatno, ofc) igre?
edit no2: imam problem... kada odem pod glazbenu biblioteku (music player>>>biblioteka) tamo se nalaze samo pjesme koje sam reproducirao, a buduci da sam pred par minuta stavio oko 300 mb muzike nije mi bas najprakticnije ici jednu po jednu pjesmu... muziku sam stavio na memorijsku karticu, memorijska kartica (D:)\Sounds\Digital\Mp3\u mapi se sada nalazi 5 pjesama razlicitih izvodaca te 5 mapa po imenu izvodaca, primjerice D:\Sounds\Digital\Mp3\Metallica\Master of Puppets (album) te u mapi master of puppets se nalaze pjesme...
what should i do?
Bilo je postavljanje pitanja u vezi rastavljanja,pa ako ko zna kako....???