Uvijek koristio WinXP i koristiti cu dok ne izadje nest bolje recimo Vista se sprema:P
Printable View
Uvijek koristio WinXP i koristiti cu dok ne izadje nest bolje recimo Vista se sprema:P
LoL...ma evo, konačno sam se malo stabilizirao :)
Ubuntu Linux 6.06 LTS i Windows XP Home Edišn (što sam ga dobio uz laptop) - dual-boot konfiguracija.
Trenutno koristim Win XP Pro SP2... Ranije sam koristio jedno godinu dana Linux... Nekoliko različitih distribucija... Ponajbolja mi je bila Ubuntu, ali na Linuxu mi je nedostajalo multimedijskih alata i općenito programa tipa Photoshop i sl. koje svakodnevno koristim.. Linux kao OS je odličan, ali kada je riječ o 3rd party softwareu, ne ide baš rame uz rame Photoshopu, Dreamweaveru i ostalim ipak elitnim programima... :-/
Ja sam u zadnje vrijeme skoro više u Ubuntu-u nego na Windowsima...
Ja sam u tih godinu dana bio isključivo na Linuxu... Počeo sa Ubuntu, pa se zasitio, prešao na Debian, pa na Suse i onda natrag na Ubuntu... Jako mi se sviđa Linux kao OS, ali stvarno mi trebaju programi kojih na Linuxu niti ima kao alternativa niti ih možeš pokrenuti pod Wine-om... To me jednostavno ubilo u pojam, a dual-boot mi se nije dalo ostavljat jer mi samo zauzima prostor na hardu... Tako sam se pomirio sa sudbinom i vratio natrag na Winse pa sad čekam Vistu... Linux je super stvar, ali kao OS... Za mrežu, sustav, administratore... Ali kada je u pitanju multimedija, grafika... Ne ide pa ne ide... :-/= Citat =:
Izvorno postao gog
xp rulz :)
Ma XP, tj Windows itself rules utoliko što je ogroman izbor upravo 3rd party programa za njega... Čemu se mučiti s alternativama kada na Winsima imaš sve, doslovno sve... Windowsi su uvijek bili, sada su i bit će #1... Džabe nam je svima koji gledamo neke alternative, proizvođači softwarea su nam nametnuli situaciju kakva je i što je tu je... Tko se bavi mrežama, administracijom ili ga jednostavno zanima eksperimentiranje sa Linuxom neka izvoli... Ja sam Linux koristio godinu dana i vratio se na Win... Što reći... :-/= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
Bio jako zadovoljan sa 98 (brijem nesto edition...) a sada XP rulez... :notooth:
:DXP SP1 + Sunbelt Kerio Personal Firewall +avast! zakon kombinacija :D
i stvar updatea je nebitna to su zakrpe za nista :D:D:D:D
KOJI KORISTITE DOWNLOAD MENAGER
PS: JEL DAP OK?
:D Sorry sto je sve u boji :D
Imam Win XP Pro SP2 i na drugoj particiji Win 98 SE.
Tri particije; prva je za XP, druga najveća je FAT32 koju mogu čitati oba OS-a, a treća particija je sa WIN 98 SE
imam win xp sp 2 i jedva čekam da dođe windows vista!!!!
Ja bih iskreno volio da se Vista ne pojavi još jaaaako dugo :tomato:
...jer će trebat V8 mašina da ju pokrene :notooth: a ja imam yugića
Evo sada imam i vistu i XP instaliranu...
Koristim XP jer na visti ne mogu na net...:-/ Nema drivera za modem...
trenutno XP Home Edition (također dobiven uz prijensonik),a kad se pojavi Boot Camp za Vistu,onda se prelazi na Mac OS X Leopard + Vista dual boot. Jedva čekam,oduvijek sam htio Maca,al za njih je teško nabavit programe. Kao OS je puno funkcionalniji i ljepši od XP-a,a možda i od Viste... Sad ću moći imati najbolje od oba svijeta (i to na rate ;D)
Trenutno koristim Win XP i brijem da cu i u buduce...
Trenutno xp.Ali kako bude vrijeme išlo dalje sigurno ću na vistu.Neka ju još malo pokrpaju pa će onda na moj komp.
dobro a sto sa vistom???
win xp pro,,.
WinXP Pro jednostavno najbolji!