daj jel bi ko mogo stavit signed-anu verziju na forum jel meni nece se regat na forum.
Printable View
daj jel bi ko mogo stavit signed-anu verziju na forum jel meni nece se regat na forum.
javi mi se na pm s imeiom i srediti cemo nešto...
http://rapidshare.com/files/77419450...5_unsigned.zip
eto ti a imaš ju i na prošloj stranici samo trebas malo prolistat
nemrem ti dat signanu jer nece ti radit jer je potpisana s mojim certifikatom...
izašla je beta7 imam ju na svojoj 8 gigi i perfect je...
evo vam za download
rotateMe v2.0 beta7 S60v3 Unsigned
kakva je ta beta 7,ja imam beta 5 i cuo sam da je mnogo bolja petica ??
za sta mu dodje hidden app,kad na 5 ukljucim nista se ne desava?
To ti skriva aplikaciju u task manageru aka kad dugo držiš gumb od izbornika
novi rotate me,evo sad sam ga instalirao i super je,mozete ekran sada okrenuti za 180 stepeni :)
http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=225536
ne radi na n82....
Ja mislim da je to do firmware-a a ne do rotateMe-a
Imam v15.0.015 i ne radi mi kako treba kad se rotira za 180°
Pa meni radi prilično dobro. Ja sam mob dobio sa već instaliranim software-om s tim da mislim da je ovaj za američko tržište i kvalitetnije je napravljen od onih za naše tržište. Kakvih ti problema imaš sa v15?
hmm ja sam tek sad primetio jedan gadan BUG,kad izadjete iz programa,i udjete opet,podesavanja se vrate na fabricka :((((((( ...al ok beta 1 tek.inace rotacija za 180 radi super
evo ja sam sebi instaliao tu full verziju 2.0 rotateMe ovu 2.1 budem kada izadje barem beta 3 ili 2 a soft...:satan: :satan: ufff.... prvi put neš je sralo kad se slide otvarao sve se blesiralo drugi put mi je dok sam BT-om slao onak jedan dio ekrana blicao a treci put me je wlan klaoi neš nije mogao prepoznavati linkove...sad 4. put stavio tj reinstalirao (ali sam skinio ponovno s neta ) sad cu vidjet sutra u školi jel ce biti sve u redu s wlanom
Hmm.. Ja nisam imao problema. Meni savršeno radi. Jedino me užasno živcira što je sat u landscape modu
to je tako i na V10 zapravo to cce ocito salno tako biti na 8gb al ne obracam pažnju na to... a sad na OnT
Pa dajte jer stvarno niko to ne zna napravit? A jako je jednostavno. RotateME sam instaliro prije par dana 2.10 beta vezijiu i radila je savrseno, cim okrenem mob automatski se prebacuje slika u horizontalu. A danas instaliro Full verziju RotateME 2.0 i isto radi super. Koristim N95 8GB.
šta neznamo napraviti?
pa koristimo rotateMe od samog početka bar nas 2 ...
ajde ti reci kad ga okreneš za 180° dakle u desnu stranu kad držiš mob s tom 2.1 verzijom i probaj ici navigacijskim tipkama lijevo denso gore dolje pa reci jel sve oke redi ili obrnuto i reci koji soft imaš
evo izašao je rotateMe v2.1 beta 2
Auto rotation: when you turn your device, the screen automatically rotates.
To rotate the screen, keep this application opened and rotate the phone.
To close rotateMe go to Options -> Exit.
You can disable auto-rotation by pressing simultaneously Pen and Camera keys
DOWNLOAD
jel su ispravljeni bugovi?
ono da lijevo-desno je gore-dolje,a gore-dolje je lijevo-desno!!! nije!!!
a za druge neznam,hidden app. ne radi također
hiden app radi kod mene,i ispravljen je onaj da se vraca na fabricki podeseno,ali to sa navig tasterima je ostalo grrrrr
ni ja nemam pojma od toga
molim pomoc
dodao sam na msn: n1ck1 iii pbreaker
pa se nadam pomoci makar od jednog.. samo mi se ni jedan ne javlja :D