nije ni blizu 600 kn....
mislim da ide bez problema ova od dve gige...
makar neznam kaj ce ti toliko...
Printable View
nije ni blizu 600 kn....
mislim da ide bez problema ova od dve gige...
makar neznam kaj ce ti toliko...
512 MB = ~80 KN
1 GB = ~120 KN
2 GB = mislim oko 150 KN
staviš svoju sliku,za kameru pokušaj iskjlučiti noćnin način i neka osvjetljnje bude auto
Ajmo malo opet na pozadinu
Jasno mi je da mozes stavit svoju sliku
ali kako stavit pozadinu tipa one koje je kad ukljucis mod bez mreze???
Jel kad stavis svoju nit imas analogni sat nit ti ptice lete nit se mjenja dan noc???
neke korisnici su imali problema sa nekim tipom no-name kartica.sa sandiskom radi svim kak treba.evo ti link
http://www.nabava.net/trazilica.php?q=microSD&x=0&y=0
pa izaberi di i kaj ti najvise pazi.dakle gledaj da bude sandisk ili tak neka renomirana marka.sa 2 GB bi trebala radit just fine , s tim da naravno je onaj razmak izmedu pjesama 5-6 sekundi.
Dal netko zna kako se ukljuci vibracija kad stigne poruka? Naravno i da se cuje ton. Ja nikako da skuzim
another one .. jel itko ovdje isprobao taj tv out , di se uocpe moze nabavit kabel za te , kakav treba bit ?
e i drugo pitanje , kakve rezolucije je najbolje da budu slike prebacene s kompa na mobitel?imam ono neke iznad 1024*768 , pa gledam na kolko da ih resizeam .. 800*600 ce bit ok?
na proslom mobitelu kad bih stavio 640 i vise , nekak bi se deformirale pomalo slike..
mene zanima jel moguce ukljuciti flash pa da ti svjetli sve dok ga ne iskljucis, odnosno da posluzi u mraku ko baterija?
kolko dugo? nista mi se ne dogadja
edit: skuzil sam
fala
jedno pitanje:
koje vrste melodija mogu spremit u folder Zvukovi na telefon? za mp3 napise da nemoze.
mogu stavit mp3 zvukove u folder Zvukovi na memorijsku karticu, ali onda to mogu postavit samo za Ton zvonjenja ili Ton pozivatelja, a ne i za ton SMS poruke. Za ton SMS poruke mogu odabrat nesto iz tog foldera Zvukovi, u koji ne znam sta mogu stavit. mozda MIDI ili WAV format?
jel se moze stavit kao desktop slika da bude prek cijelgo ekrana .. dakle ono sto je doslo s mobitelom originalna tema Dubrovnik , ona je bila prek cijelog ekrana , slika dubrovnika jel , a sad kad stavim svoju neku sliku onak ima lufta i gore i dole..?
ja sam malo zumirao fotku i onda mi je preko cijelog ekrana
ja sam skinila hrpu walpapera. imas hrpe toga na www.mobile9.com za taj model mobitela.
U krajnjem slučaju obradiš fotku na kompu i napraviš resize na dimenziju koja ti treba.
a koja mi dimenzija treba?velicina ekrana , pa umnosci te dimenzije?tak nekak je bilo na motoroli.
valjda je to.
stavio sam natra dubrovnik dok ne nadjem odgovarajuci wallp.
thx..sve u svemu mob mi se jako svidja..kao sto sam pisao , bi osam spreman kupiti vec i SE w850 , pa sam primjetio w910 , pa je nekak preskup za mene,pa sam zavrsio na sminkeru u600 .. bit svega da mi je trebo lagan i lijep slide mobitel , pozeljno s dobrom kamerom ..i eto u600 , sve je na svom mjestu , odusevljen sam algoritmom koji pamti u koji si dio menija zadnji uso pa ti njega prvog nudi..mega search onaj .. danas treba lec 2GB SD i onda ce bit http://img261.imageshack.us/img261/6...dadd783is0.gif
kvaliteta sliki napravljenih - wauuu! prakticki bolje od mog digitalca (malo starijeg doduse) po mraku ..
da bi reč rekel. naravno da ima zmjerki , nije mi jos formirana baterija al cini mi se da nije neka ubojica bas :D , nadallje on oda se nemoze listat slike s mem kartice nego je kompliciran postupak , pa onda cim ga pristekam na usb se puni .. nekom je to pozitivno , meni bas i ne..
ekran je impresivan ali brate nesmes ga krivo pogledat , odma je zapackan..
sad cu ponovit jos jednom ono na kaj mi nije bas odgovoreno - slusalice adapter na normalne slusalice 3,5mm od mp3 playera klasicnog - di ima?chipoteka?
te tv out kabel di bi to nabavio ..?
TV out kabel kod distributora, audio kabel putem Connrada ili Chipoteka !!
kad se spajam preko Bluetooth, za povezivanje s nekim mobitelima me trazi pristupni kod, a ja ne znam koji da utipkam. nije PIN i nije 00000000. ima netko neku ideju?