Sta ce mu v1.8 ako mu treba v1.7. v1.8 je za D900, v1.7 je za D600....:tomato:
Printable View
za D900 je v1.8 ima, ali za D600 V1.7 dje se moze skinuti?
pozdrav
Vasojevic
ako sam dobro shvatio isplatljivije je kupiti serial kabel jer je flashanje traje samo 1h, a kod USB Kabela 25h? kako tako dugo? motorole se fleshaju za nekih 10-15 min. da li postoji kakav program s kojim mogu napraviti backup samsunga D900? theme se nemogu ubaciti u mob ako nema patchiran fw?= Citat =:
8. Kad se te to sve obavili idemo na krajnji dio! Sada možete pritisnut Buton "DOWNLOAD".. Sada počinje pravi dio i krajnji dio Flashiranja !!! Kod serialnog kabla vrijeme flashiranja iznosi cca. 1 sat ali zato sigurno jer imate 9v blok bateriju i mobitelovu bateriju spojeno. Kod USB kabela cca. 25 !!!
unaprijed zahvaljujem
Ovo je ipak D600 i da je D900 zbroji CLA fajl = 26MB + TFS fajl = 35-45MB = 60 - 70 MB !!!
E900 ipak je velika kompresija i malo duze traje !!
hvala na odgovoru! no imam jedan problem kao i dosta ljudi, nigdje na hrvatskim stranicam nisam vidio da prodaju flash&unlock USB cable za d900 jel zna netko gdje ih ima? prelistao sam skoro cjeli forum i jednino je exotica nudio davno neke modificirane cable-ve, a na oglasniku.hr nisam nasao nista
da li je moguće staviti novi mod za d600 sa obicnim data kablom, i koji mod koristiti? di skinuti?
treba mi radi poruke mp3
Ne moreš, treba ti FTDI chipset kabel, tako da ništa od običnog kabela.
Šta se tiče MOD-a, D600 trenutačno ima jako dosta patchova preko 145 patchova i menij se da postavit kao i kod D900, stime da je stvar transparentnosti isto riješeno!
Kad se domogneš kabela onda mi se javi!
zelim flsashat svoj D600,pa bi htio nesto pitat oko 4. i 5. koraka koji je opiso exotica..
sad me zanima od kud da ja skinem te bin i tfs primjerke= Citat =:
4. + 5. Pod ovom će te opcijom odabrat CLA i TFS. CLA i TFS moraju biti od istog Firmware-a.
Primjerak:
BIN: D600XAEIA.cla
TFS: D600XAEIA.tfs
EDIT:evo nekaj sam skinuo i sad sam sve namjestio,al ne znam jel se tu kad dogadja,na kompu ne cujem nikakv zvuk,a na mobitelu je samo slika kak se puni baterija evo ss:
http://www.imagesforme.com/out.php/t32417_ddddd.JPG
kolko ce to trajat xD
Mobitel ne možeš flashirati s običnim USB Data Kabelom koji dolazi s njim već s flash kabelom
http://www.fonefunshop.co.uk/datacables/samsung.htm samo u web shopovima ovo je jedan od njih (fonefunshop) sad cijena piše na gore navedenom linku sad raćunj + poštaina + carina oko cca 200 kuna